beaglemania έγραψε:Τολιπον κοπελια εφερε μου φιλος ενα μπιγκλ καθαροαιμο μανα απο Tsirkoudis και πατερας απο Pasoylas με τα χαρτια τους και οι δυο γονεις επιασα το σκυλακι εχει ολα τα μορφολογικα χαρακτηριστικα ενος μπιγκλ καθαροαιμου αν και μικρο ακομα 35 ημερων αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι το αυτι του ειναι λιο κοντο στρογγυλεμενο αλλα εν φτανει ως την ακρη της μυτης φτανει στην μεση περιπου θα μεγαλωσει με το καιρο? εν μορφολογικο το προβλημα που εχει? καθαροαιμο δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι γιατι ειναι ελεγχομενη γεννα και οι δυο γονεις εχουν τα χαρτια τους και ειναι απο καταξιωμενους εκτροφεις.. θα βαλω φωτογραφια αυριο να μου πειτε τις γνωμες σας
το κοινο ζητα απεγνωσμενα φωτο του φκιακα !!!beaglemania έγραψε:Ρε φιλε του σκυλου του μικρου εν θα του φκαλω χαρτια γιατι εν αξιζει να δωκω 100 ευρω να τον γραψω οι γονεις τους εχουν και οι δυο χαρτια καθαροαιμιας
Ανεβασε καμια επιμορφωτικη φωτο!!Γιατρός έγραψε:Η Τσικούδη και η Πασούλα ειναι μοντέλα στην Ελλάδα. Αυτές μόνο ξέρω