ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ

Απάντηση
beaglesRhunters
Full Member

Re: ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ

Δημοσίευση από beaglesRhunters »

Εγω πιστευκω ο ιχνηλατης πρεπει να φαει τζε κανενα λαγο να λιγκρεπσι αλλα ο σκυλος τις φερμας εν χρειαζεται ο νους του εν να ικανοποιησει το αφεντικο του ενω ο ιχνιλατης δωστου λαο τζε ξεχανει οτι εχει και μαστρο
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

beaglesRhunters έγραψε:Εγω πιστευκω ο ιχνηλατης πρεπει να φαει τζε κανενα λαγο να λιγκρεπσι αλλα ο σκυλος τις φερμας εν χρειαζεται ο νους του εν να ικανοποιησει το αφεντικο του ενω ο ιχνιλατης δωστου λαο τζε ξεχανει οτι εχει και μαστρο

:shock: :o Φανταζομαι τον πρωτο λαγο που παιζεις τον ταιζεις τους σκυλλους!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

beaglesRhunters έγραψε:Εγω πιστευκω ο ιχνηλατης πρεπει να φαει τζε κανενα λαγο να λιγκρεπσι αλλα ο σκυλος τις φερμας εν χρειαζεται ο νους του εν να ικανοποιησει το αφεντικο του ενω ο ιχνιλατης δωστου λαο τζε ξεχανει οτι εχει και μαστρο

:? :? :? :? το σχολιο σου πρεπει να μεταφερτει στην ενοτητα "το καφενειο των κυνηγων"
beaglesRhunters
Full Member

HUNTER έγραψε:

:? :? :? :? το σχολιο σου πρεπει να μεταφερτει στην ενοτητα "το καφενειο των κυνηγων"
αμα εν τον προλαβο να τον παισω φιλε ενα τον φαει και καποτε λαλω τους σκυλους μου εν λυπαστε τους κοπους μου και μονο τον εαυτο σας σκεφτεστε :lol: :lol:
συγνωμη φιλε hunter ισως να μην γνωριζω οσα εσυ, ειπα τη γνωμη μου οπος την ελεαν ολοι πιο πανω και ναι ειμαι του καφενε να πω την κουβεντα μου και να αστιεψω με αλλους φιλους εν ειμαι ταχα expert και να πρωσβαλλω τον αλλο. μπαινω στο site για καμια συζητηση, να ενημεροθωσε κατι που με αφορα και κυριοτερο να πουμε καμια πελλαρα με αλλους φιλους
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

beaglesRhunters έγραψε:
HUNTER έγραψε:

αμα εν τον προλαβο να τον παισω φιλε ενα τον φαει και καποτε λαλω τους σκυλους μου εν λυπαστε τους κοπους μου και μονο τον εαυτο σας σκεφτεστε :lol: :lol:
συγνωμη φιλε hunter ισως να μην γνωριζω οσα εσυ, ειπα τη γνωμη μου οπος την ελεαν ολοι πιο πανω και ναι ειμαι του καφενε να πω την κουβεντα μου και να αστιεψω με αλλους φιλους εν ειμαι ταχα expert και να πρωσβαλλω τον αλλο. μπαινω στο site για καμια συζητηση, να ενημεροθωσε κατι που με αφορα και κυριοτερο να πουμε καμια πελλαρα με αλλους φιλους

Φιλε ειπα να μεταφερτει το σχολιο γιατι ειναι κουβεντες του καφενε τουτα. τον ιχνηλατη φιλε δεν τον ενδιαφερει να κατση στο φαι. Κυριος τον ικανοποια η καταδοιοκση , γιαυτο και πολλοι ιχνηλατες (π.χ μπιγκλ) οταν πυροβολησουμε το λαγο και ειναι στο δαφος παν αποπανο του τσε οτα διαπιστοσουν οτι δεν βουρα πλεον γυριζουν που την αλλην τσε κσεκινουν αλλη μαλαι.
εν νομιζο να σε προσβαλα φιλε.
beaglesRhunters
Full Member

καλα φιλε συγνωμη ετσι μου εδωκες να καταλαβω με τον τροπω που το εγραψες ισως επιδη εν που το computer που το 8κιεβαζω.. για τους μπικλ εχεις δικαιο εχουμε και εμεις και σουζου το νουρι τους πανω που το λαγο αλλα εχουμε τζε 2 γασκωνης ο νους τους ενα τον φαν και αν τους ακολου8ις ενα δις το λαο αν κουραστεις μπορει να τον σηκοσους στο αλλο χωρκο και να καμεις 2 μερες να τους εβρεις,εμας τρων τους τουτοι τζινιου μονοι τους
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

κάποτε διερωτούμαι αν πιστεύετε στα αλήθεια αυτά που λέτε
EPANIEL POWER
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

εγώ δυο τα έντερα στα σκυλιά μου που είναι ιχνηλάτες
τώρα αν κάποιος διαφωνεί ας μεν του τα διά αλλα εγώ ενέχω παράπονο δίου μου τους λαγούς πάντα άρα τούτα που λαλείτε και κάνετε τους καθηγητές εν κουβέντες του καφενέ και έχω τελειώσει και κτηνιατρική και δεν έχει ασθένειες αυτά τα λένε αυτή που δεν γνωρίζουν η έχουν συμφέροντα
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΕΓΩ ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.
ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ.ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. :twisted: :twisted: :twisted:
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

miky55 έγραψε:ΕΓΩ ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.
ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ.ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. :twisted: :twisted: :twisted:
ok και σε "σκιλιας" φέρμας που είχεν ο μακαρίτης ο πατέρας μου τα έντερα τα δίναμε αυτοί που "διαφονου" ας μην τους τα δώσουνε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”