braque σημαίνει κυνηγόσκυλοHunter25 έγραψε:η λέξη Μπρακ είναι γαλλική και στα ελληνικά σημαίνει δείχνω![]()
![]()
ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ
- Dimitris
Re: ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
- Full Member
επειδη ειμαι καινουργιος(ασχετος) σασ παρακαλω θα ηθελα να μαθο οτι εχει σχεσει με τα γερμανικα μπρακ
- 'petros'
φιλε καλοσηρθες στην παρεα.
Πηγαινε στο θεμα κυνηγοσκυλα και εχει θεμα κυνηγετικες φυλες και ψαξε καπου εχει η καταγωγη του Κουρτσχααρ(Γερμανικο Μπρακ) εχει επεισης το Γαλλικο Μπρακ Πυρηναιων και το Μπρακ των Ιπποτων της Μαλτας ελπιζω να σε βοηθησουν σε αυτο που ψαχνεις να μαθεις
Πηγαινε στο θεμα κυνηγοσκυλα και εχει θεμα κυνηγετικες φυλες και ψαξε καπου εχει η καταγωγη του Κουρτσχααρ(Γερμανικο Μπρακ) εχει επεισης το Γαλλικο Μπρακ Πυρηναιων και το Μπρακ των Ιπποτων της Μαλτας ελπιζω να σε βοηθησουν σε αυτο που ψαχνεις να μαθεις
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
-
- Full Member
το german pointer ειναι το ειδιο με το γερμανικο μπρακ?
- 'petros'
Σωστος ονομαζετε German Shorthaired Pointer - (Γερμανικο Κοντοτριχο Ποιντερ)
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
-
- Full Member
φιλε πως καταλαμβαινο αν βρει μαλαη του περτικου η λαου?
-
- Full Member
και αν μπορετιε να μου εξηγησετε τους ορουσ επαναφορα και απορτ
- marinos.a
- Site Admin
Επαναφορα και απορτ είναι το ίδιο πράμα και είναι όταν το σκυλί φέρνει το χτυπημένο θήραμα στον κυνηγό. Γίνετε είτε αυτόματα είτε κατ' εντολή
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Si vis pacem, para bellum
τα πραγματα ειναι πολλα εφκολα φιλε μου αν εχεις ενα σκυλο απο κουταβι και τον εκπαιδευσης εξολοκληρου εσυ! εν ξερω πως, εν ξερω γιατι εγω παντως καταλαβω τι μαλαι κρατα ο σκυλος μου γιατι εν γεννημα θρεμμα δικος μου, απλα που συνιθειο και που καπιες κυνησεις που καμει, ο τροπος που τραβα την μαλαι ο τροπος που μουνταρει στο ξεφολιασμα εν πραματα που για να μαθεις πρεπει να εχεις υπερβολικα πολλες εξοδους με ενα σκυλο!kokos321 έγραψε:φιλε πως καταλαμβαινο αν βρει μαλαη του περτικου η λαου?
επισεις η τοποθεσια ειναι κατι που μας δυνει μια πρωτη εκτιμηση του τι θα φκαλει ο σκυλος μας
και φυσικα καπια σιμαδεια πρην το ξεφωλιασμα μας βοηθανε να καταλαβουμε για το ειδος του θηραματος
-
- Full Member
ακριβως οπως τα λαλει ο φιλος Σωτηρης ειναι τα πραματα. το μονο που καμνουν στα περτιτζια γενικα ουλλοι οι σκυλλοι κατα την αποψη μου νομιζο εν νακκον πιο γλιορη στην μαλαη
Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις