Επιτελους κια μια συζητηση με ενδιαφερον για τα δικα μου προσωπικα γουστα( αφου ξερετε εν ειμαι φαν της φασσας

Εγω θα ερθω να πω οτι κανενας απο οσους μιλησαν δεν ειπε κατι λαθος......
Οι εννοια σωστο -λαθος μερικες φορες, οταν η αξιολογηση της εχει να κανει με υποκειμενικου χαρακτηρα θεματα ποτε δεν μπορει να παρει καθαρα μια μορφη....
Το θεμα ειναι η αγορα εκπαιδευμενου ιχνηλατη.Το ποστ του φιλου μου του Ηρακλη, πιστευω οτι καλυψε αρκετα καλα τον φιλο στο τι πρερπει να προσεξει........θα μπορουσε να ηταν πολυ καλα αντι αρκετα καλα....αλλα δεν ψαχνει ο ηρακλης για σκυλο αλλα ο φιλος και κανενας δεν μπορει να μπει στο δικο μας μυαλο και να μας συμβουμεψει για το τι αρεσει σε εμας.............ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΖΩΟ....ΩΣΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ............δεν μαθαινουμε εμεις στο ζωο να κυνηγα μαζι μας..........εμεις κυνηγαμε μαζι του...γιαυτο διαλεγουμε σκυλια που να ταιριαζουν στα εδαφη και στο τροπο που κυνηγαμε για να μπορει να υπαρχει συνεργασια.
Οσο αφορα την καθαροαιμια........
Οτι και εαν εχεις στα χερια σου........και μιλαω για κουταβι..........οτι και εαν ειναι..........δεν παει να ειναι καθαροαιμο...η .......ενα κοκταιλ απο αιματα φυλων......εαν εσυ δεν ξερεις να το χειριστεις η δεν ασχολεηθεις μαζι του.........δεν προκειτε να παρεις τιποτα.
Ακουω πολλους.......εγορασα το ταδε σκυλο, 3000 ευρω, ως το τζινι ενναν 6 μηνων, εν θα αφηκω λαο για λαο......
Οπα ρε φιλε μου που παεις?/?Επειδη δηλαδη ο σκυλος ειναι καθαροαιμος και οι γονεις αριστοι..........εννα σου φκαλει λαους αβερτα?
Και ρωτω τους μετα.........φκλαεις τον εξω?Εμαθες του βασικην υπακοη?Υπακουει στο ονομα του, εχει ξαναδει θηραμα......Μα τη λαλεις ρε φιλε λαλουν μου.....εν καθαροαιμος ο σκυλος......η μανα του εφκαλλεν τους λαους δεκα δεκα.....εν θελει τιποτε.......
Και βρισκεις και ενα παιδι, προσγειωμενο, που η τσεπι του δεν σηκωνε να παρει κουταβι 850 Ευρω και πηρε ενα κουταβι ημιαιμο με καλα χαρακτηριστικα 150......και μετα που εκατσε κια ασχοληθηκε μαζι του.......βλεπεις τον να παιζει 6-8 λαους το χρονο και να ειναι υπερ-ευχαριστημενος......
Η διαφορα δεν ειναι οτι τα σκυλια ηταν ημιαιμο - καθαροαιμο......η διαφορα ειναι καθαρα στο ποσο ψαγμενοι, μερακληδες, και γνωστες ηταν οι ιδιοκτητες τους........
Οτι υλικο και να εχω.........εαν δεν ξερω να το πλασω......παντα...υλικο θα μεινει...ποτε δεν θα παρω........προιον!!!
Εχει κανενα που ηξερε να περπατα πριν να μπουσουλεψει?/?Στην Κυπρο αυτο προσπαθουμε να κανουμε πολλοι με τα σκυλια μας.
Οσον αφορα το θεμα γονιδια....ΣΥΜΦΩΝΩ με το Χριστο οτι δυσκολα περνεις συνεχεια αιματος..........και με πολλη τυχη.Αυτο δυστυχως ειναι αληθεια..........και ειναι τ ορισκο που περνει ο καθε ιδιοκτητης αιμιαιμου.Αλλο το εαν κυνηγουν καλα τα ημιαιμα κια αλλο εαν μπορεις να συνεχισεις την σειρα τους.Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.....
Ομως να σας ρωτησω.....γνωριζετε οτι η σκυλα κατα την επιβαση, εαν λογου χαρη στις μια η δυο συνεχομενες μερες πριν ''κλειδωσει'' η μητρα παει με δυο διαφορετικα καθαροαιμα σκυλια, μπορει να γονιμοποιησει διαφορετικα ωαρια και να δωσει σε μια γεννα ξεχωριστους απογονους???
Εκει εχουεμ καθαροαιμη συνουσια αλλα και παλι ενα μιξ μιγμα.........
Εκει τι γινετε/??.......Θεμα για τροφη....για να εχουμε να συζηταμε