ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΙΞΑ ΣΕ ΑΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΧΝΟΥΝ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΝΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!alexis browning έγραψε:miloume panta gia katharoaimous ixnilates...
ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ!!!
- KALLITZIA
- Full Member
Re: ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ!!!
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
- KALLITZIA
- Full Member
0ΧΙ ΦΙΛΕ ΛΕΩ ΟΤΙ Ι ΚΑΘΕ ΡΑΤΣΑ ΑΛΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΙΟ ΔΙΣΚΟΛΑ ΚΑΛΟΙ ΧΑΡΑΧΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!!APOLLON_1 έγραψε:περίμενε ρε φιλε dld τι θέλεις να πεις ότι η ράτσα έχει σημασία και όχι ο χαρακτήρας του κάθε σκύλου? dld ούλοι οι mprak εν οι ίδιοι ούλοι οι setter εν οι ίδιοι ούλοι οι serkoutsio εν οι ίδιοι κτλ?
- KALLITZIA
- Full Member
και εσυ τους δικους σου φιλε μου!!dimitris savva έγραψε:μπραβο σου που φημηζεις τα σκυλια σου , αυτο μου αρεσει σε ενα κυνηγο. Σημαινει βρηκες αυτο που σε εκφραζει .
Εχω όμως ενα φιλο που εχει 9 Γιουρα και οταν πας μαζι του ειναι να μην σου τυχει να βρουν αλλους σκυλους στο κυνηγι. Αν δεν τους ειχε φιμωτρα δεν θα εμεναν σκυλοι στο βουνο. Στο γραφω αυτο για να σου πω πως οπως μαθεις τα σκυλια σου , οι δικοι μου ειναι 5 αλλα ο ενας που ειναι αδελφια με τους 3 μπορει να σου κανει καταδιωξη ενα μηνα και να μην ερχετε πισω μεχρι να τελειωσει.Οταν παω με εκεινο αναγνωριση δεν ξερω τι ωρα θα ερθω πισω πρεπει να παρω και βουρκα με φαι τσιγαρα και νερο γιατι μπορει να κανω ολοημερη μαζι του![]()
![]()
![]()
.Στο κυνηγι ομως το προβλημα το εχει εκεινος γιατι ειμαι εγω που δεν φευγω
![]()
![]()
οι αλλοι ομως μολις τους σφυρισω ειναι κοντα μου.
Να χερεσαι τα σκυλια σου!
- APOLLON_1
ναι σίγουρα έχει ράτσες που είναι πιο ξεροκέφαλοι γενικά από άλλες αλλα μεν ακούεις τον σκύλο είναι όπως τον μάθεις και εμενα κάποτε έλεγα μου ότι οι epaniel "προβορουν" πολλά αλλα όταν έπιασα είπα δεν "ξαναλασο" σκύλο πάνω που 30 μετρα εν πάει
EPANIEL POWER
- KALLITZIA
- Full Member
αφτο λεο που την αρχη αλλα εχει και ξερολες παντα το φορουμAPOLLON_1 έγραψε:ναι σίγουρα έχει ράτσες που είναι πιο ξεροκέφαλοι γενικά από άλλες αλλα μεν ακούεις τον σκύλο είναι όπως τον μάθεις και εμενα κάποτε έλεγα μου ότι οι epaniel "προβορουν" πολλά αλλα όταν έπιασα είπα δεν "ξαναλασο" σκύλο πάνω που 30 μετρα εν πάει

Φιλε πιστευω πως εν ειναι θεμα ρατσας αλλα σωστου χειρισμου π τον ιδιοκτητη..η νοοτροπια τ σκυλλου τ αρκου δημενο διπλα π την βαρελλα δεν βοηθα..ο σκυλλος για να αποδωσει κ να συνεργαζεται μαζι σ πρεπει να μεγαλωσει μαζι σου κ σε μικρη ηλικια μεσα στο σπιτι..απλα φαινεται πως εκαμες ολα τα σταδια σωστα κ μπραβο σ!!!οπως σ ειπε κ ο δημητρης πριν για μια αγελη γιουρα 9 σκυλια αν τους βρεις στο βουνο θα τραβας τα μαλλια σ..εχει τους φυμωτρα κ επειδη δεν μπορουν να ακκασουν κουτουλλουν..
Αρα φιλε μ σωστος χειρισμος κ να ξερεις τι θελεις κ πως να το δουλεψεις..μονο ετσι εχεις καλα αποτελεσματα..
Υ.γ με τοση συνεργασια κ ευχαριστηση περκει αλλαξεις κ ψευδωνυμο...!!!
Αρα φιλε μ σωστος χειρισμος κ να ξερεις τι θελεις κ πως να το δουλεψεις..μονο ετσι εχεις καλα αποτελεσματα..
- Vasilis-beagle
- Full Member
Θα συμφωνησω σε ολα οσα εχετε αναφερει απλα θα ηθελα να προσθεσω κατι που νομιζω οτι ειναι επισης σημαντικο δηλαδη και τη συμπεριφορα του ιδιοκτητη απεναντι.στα σκυλια τους ...εχει διαφορα ενα σκυλι που ειναι μερος της οικογενειας στο σπιτι με τα μωρα και τ μαστρο του απο ενα αλλο σκυλι που ειναι ξεχασμενο σε καποιο κλουβι σε καποια φαρμα και βλεπει το μαστρο του μια καθε 2 μερες που παει να τον ταισει και που μεσ το σεμπτεβρη θηματε να τον εφκαλει στ βουνο αναγνωριση...βεβαια καθε σκυλι εχει τ χαρακτηρα του αλλα απο ενα σημειο και μετα εχουμε και εμεις το δικο μας ρολο.στο χαρακτηρα του
φιλικα παντα
φιλικα παντα

- KALLITZIA
- Full Member
+10000 xaxaxaxa αφου φιλε το λεει το ονομα ΨΕΥΔονιμοaxerkwtis έγραψε:Φιλε πιστευω πως εν ειναι θεμα ρατσας αλλα σωστου χειρισμου π τον ιδιοκτητη..η νοοτροπια τ σκυλλου τ αρκου δημενο διπλα π την βαρελλα δεν βοηθα..ο σκυλλος για να αποδωσει κ να συνεργαζεται μαζι σ πρεπει να μεγαλωσει μαζι σου κ σε μικρη ηλικια μεσα στο σπιτι..απλα φαινεται πως εκαμες ολα τα σταδια σωστα κ μπραβο σ!!!οπως σ ειπε κ ο δημητρης πριν για μια αγελη γιουρα 9 σκυλια αν τους βρεις στο βουνο θα τραβας τα μαλλια σ..εχει τους φυμωτρα κ επειδη δεν μπορουν να ακκασουν κουτουλλουν..

- KALLITZIA
- Full Member
αμαν φιλε μεγαλονης τα puppies μεχρη 5 μηνον σπιτι σου στο σαλονι σου να του μιλας ολη μερα, και μετα να τους παρης στα κλουβια με τους αλλους σκυλλους, που εκει θα εχουν και τες ποτιστρες και τες ταιστρες τους αφτοματα και καθημερινα να σχολανης και να τους αφιερονης 1 με 2 ορες να τους καθαρισης, και ολοχρονα να βγενουν σαββατοκυριακο βουνο ε τοτε μου δειχνουν και μενα μια εκτημιση και αφτα που ζητω απο αφτους 

- Savvas
- Full Member
Δαλματιας κα ξερο ψωμι.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.