έλεος...................................
- Breda Pegaso
Re: έλεος...................................
Μια φορα επιασε με ενας γνωστος μου τηλεφωνο 1 βδομαδα πριν την εναρξη. Και με ρωτησε αν εχει κανενα σκυλο που να ξερει κυνηγα και να μην κοστιζει πολλα, ως τα 200 ευρω ο πιο ακριβος! 

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Artemis G.
- Full Member
Breda Pegaso έγραψε:Μια φορα επιασε με ενας γνωστος μου τηλεφωνο 1 βδομαδα πριν την εναρξη. Και με ρωτησε αν εχει κανενα σκυλο που να ξερει κυνηγα και να μην κοστιζει πολλα, ως τα 200 ευρω ο πιο ακριβος!

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
- Full Member
+++vti-chris έγραψε:Εν διότι σκεφτόμαστε σαν κυνόφιλοι!!!
Σκεφτείτε έναν της καρέκλας...να θέλει να βουρά πας τα βουνά για εκπαιδευτικά, πεζίνες, τροφές, φάρμακα, βιταμίνες, ξεσκάτισμα, βόλτες στη γειτονιά, γαβ γαβ ούλλη μέρα...φωνές η γυναίκα ότι βρωμεί, ότι πετάσσεται πάνω της, ότι κινδυνεύουν οι γειτόνοι γιατί κρέμμουνται λίον οι μιλλούες του πας τες βουκκούες και φαίνεται άσχημος.............
Ενώ αγοράζουν τον έτοιμο...πάν 2 μήνες κυνήγι...διαφημίζουν μετά ότι επέξαν 43.5 λαούς και πουλούν τον του άλλου και πνάζουν για τους επόμενους 10 μήνες...καλό???
- Artemis G.
- Full Member
english setter έγραψε:εχει και χειροτερα δηλαδηBreda Pegaso έγραψε:Μια φορα επιασε με ενας γνωστος μου τηλεφωνο 1 βδομαδα πριν την εναρξη. Και με ρωτησε αν εχει κανενα σκυλο που να ξερει κυνηγα και να μην κοστιζει πολλα, ως τα 200 ευρω ο πιο ακριβος!
ευτιχως που εν εζητησε κανενα για ενοικιαση....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- Viszla
- Full Member
Nοικιάζεται σκύλος 300 ευρο το μηνα

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ .....
- APOLLON_1
οι φιλε μου εισαι φτινος αλλοπος εν καμνει ο σκυλος

EPANIEL POWER
-
- Full Member
500 ζε εκλεισαμεViszla έγραψε:Nοικιάζεται σκύλος 300 ευρο το μηνα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
+100000vti-chris έγραψε:Εν διότι σκεφτόμαστε σαν κυνόφιλοι!!!
Σκεφτείτε έναν της καρέκλας...να θέλει να βουρά πας τα βουνά για εκπαιδευτικά, πεζίνες, τροφές, φάρμακα, βιταμίνες, ξεσκάτισμα, βόλτες στη γειτονιά, γαβ γαβ ούλλη μέρα...φωνές η γυναίκα ότι βρωμεί, ότι πετάσσεται πάνω της, ότι κινδυνεύουν οι γειτόνοι γιατί κρέμμουνται λίον οι μιλλούες του πας τες βουκκούες και φαίνεται άσχημος.............
Ενώ αγοράζουν τον έτοιμο...πάν 2 μήνες κυνήγι...διαφημίζουν μετά ότι επέξαν 43.5 λαούς και πουλούν τον του άλλου και πνάζουν για τους επόμενους 10 μήνες...καλό???
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΤΟ ΣΠΡΕΙ ΤΟ ΔΟΚΊΜΑΣΑ ΠΡΙΝ ΚΆΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΆΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΉΓΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ...
Ο ΑΡΣΕΝΙΚΌΣ ΜΟΥ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕ ΤΊΠΟΤΑ......ΟΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΣΚΥΛΑ ...ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ
6 ΩΡΑΊΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ
Ο ΑΡΣΕΝΙΚΌΣ ΜΟΥ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕ ΤΊΠΟΤΑ......ΟΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΣΚΥΛΑ ...ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ
6 ΩΡΑΊΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- marinos.a
- Site Admin
ώσπου περνούν οι μέρες πιάνει με το άγχος.
Εν την γλυτώνω νομίζω, εννα μεινω χωρίς σκυλο
Εν την γλυτώνω νομίζω, εννα μεινω χωρίς σκυλο
Si vis pacem, para bellum