Χτες βγηκα ενα κοντινο περιπατο, ετσι για να ξεμουσιασει η σκυλα απο την περιοδο αναρρωσης, κανενα μισαωρο, αργα το απογευμα και να δω και εγω λιγο βουνο.
Αριστε ειμουν πισω σου στο δρομο για το βουνο ρε φιλε αλλα ωσπου να παρω πρεφα οτι εισουν εσυ( ενομιζα εν μαυρο το αυτοκινητο σου) αλλαξαμε δρομους.
Ειχα μια προαισθηση...κια πρεπει να πω οτι βγηκα εξω με βαρυα καρδια.
Η πρωτη συναντηση με φινα για φετος ειναι γεγονος.Το καλο ειναι οτι φανηκα τυχερος και εδρασα γρηγορα οποταν δεν μου δαγκωσε το σκυλι.Το κακο ειναι οτι δεν την σκοτωσα.
Περασε το σκυλι, αλλα η κουφη ηταν ημιδραστηρια γιατι κατι πρεπει να ειχε φαει.(ειδα το φουσκωμα στην κοιλια) Απλωσα το ποδι να περασω σε ενα ανηφορικο μονοπατι και την ειδα που κατω που την πο-ι-να...απλωμενη, ακριβως εκει που ειχε μολις περασει η σκυλλα. Ηταν περιπου ενα μετρο, χοντρη σχεδον σαν τον καρπο μου και κοντονουρα.
Γυρισα αμεσως την Δημητρα ( ετσι λαλω την ματσουκα) αλλα πιανω με την ακρη του μαθκιου μου την σκυλα που εκαμε τον γυρο της σχοινιας και ετοιμαζετε να δωκει πανω στην κουφη..οποταν την Δημητρα εφατην η σκυλα για να καμει πισω, εδεισα την σκυλλα διπλα σε ενα ξερο και εστραφηκα αλλα εχασα την
Σιουρα ειχαμε Αγιους και εγλυτωσα την σκυλλα μου.
Φιλε Αγγελη, σιουρα εμαθα πολλα παραπανω για τες κουφαες που τα dvd που εκαμες με το περιοδικο,και σε εκτιμω παρα πολυ κια σε ευχαριστω με την ευκαιρια για την εξαιρετικη σου δουλεια κια τες επιπλεοω γνωσεις μας δινεις - τωρα ξεχωριζω το νεαρο Κυπριακο φιδι που ειναι πατσαλικο πριν να μαυρισει. και που ποτε μα ποτε δεν σκοτωνω....ΑΛΛΑ πρεπει να σου εξομολογηθω κατι......οχι εσυ να μου λαλεις, ουλος ο κοσμος να με παρακαλα γονατιστος , αμα βρισκω Φινες παντα αμα μπορω θα τες λιωνω.
Και η συγκεκριμενη ειχε χαρη που ηταν κοντα της η σκυλα, και ειχαμε και εμεις Αγιο που ηταν φα-ι-μενη η σκροφα η κουφη οξα ηταν να χασω την κορη μου σιουρα.
Αλλα παλε εννα φαω που πανω μου που εν τα καταφερα να την λυσω

Ωσπου το σκεφτομαι παραπανω νευριαζω