stakis έγραψε:Αντρεα πως παει η γεννα. Επειδη ξερω αρκετα καλα τις γραμμες, εχω πολυ μεγαλη περιεργεια να δω την εξελιξη των κουταβιων. Ευχομαι να πανε σε σωστα χερια. Avaline Esko πατερας της σκυλλας σου, τον εχω δει σε ωρα εργασιας στην Σερβια πριν ψοφησει μιλαμε για ενα απο τα πιο επωνυμα σκυλια στην συγκεκριμενη χωρα. Ειχα γυιο του, τον Avaline Bronco, τον οποιο εχασα απο στροφη στομαχου. Μιλαμε για σκυλαρο, με φοβερο παθος, μυτη, σταθεροτητα φερμας. 3-4 φορες βαθμολογια σε αγωνες πρακτικου. Οσο για το Graff εχω κανει 2 γεννες μαζι του και μου εχει δωσει εξαιρετικα σκυλια. Πιστευω οτι εχεις κανει μια εξαιρετικη γεννα. Περιμενω να δω το αποτελεσμα.
Καλησπέρα Άκη, τα κουτάβια είναι τωρά 25 ημερών, δόξα το θεό είναι όλα μια χαρά, εχτές εκάμαν την πρώτη βόλτα στο γρασίδι

Ακόμα είναι νωρίς για να μιλήσω για χαρακτήρες ή μορφολογία αλλά κάποια τα ξεχώρισα, στην πορεία μπορεί να αλλάξουν όμως. Αυτά που ανάφερες πιό πάνω για τον Avaline Esko και τον Graft είναι αυτά που μελετούσα για μήνες πρίν αποφασίσω το ζευγάρωμα. Είναι 2 σκυλιά διακριθέντα σε κυνηγετικό πάθος, μύτη και φέρμα, αλλά και μορφολογικά. Σε συνδιασμό αυτών των δεδομένων μαζί με το τί έδωσαν και οι 2 σε γέννες που έκαναν στο παρελθόν,και τον τρόπο που κυνηγά η δική μας σκύλλα, το πάθος της και γεννικά το Avaline αίμα της ήταν καθοριστικά στην απόφαση αυτού του ζευγαρώματος. Ανυπομονώ να μεγαλώσουν για να δώ αν όντως το σκεπτικό αυτού του ζευγαρώματος γίνει πράξη, αν και πιστεύω ότι τα περιθώρια ''λάθους'' είναι ελάχιστα. Το πρόβλημα είναι οτι όσο περνούν οι μέρες και τα βλέπω θέλω να κρατήσω για μενα παραπάνο κουτάβια