Εγγραφή σκύλου

Απάντηση
ttoppouzis
Full Member

Re: Εγγραφή σκύλου

Δημοσίευση από ttoppouzis »

ρε κοπελια που έβαλα του δικού μου έβαλα τούτο μονος μου και επήρα τούτο του κτηνιάτρου μονο να μου τον δήλωση επήρεν μου 20 euro αθηνα όμως

το τσιπ μπαίνει όπως το εμβόλιο μονο που μπαίνει λείο πιο πίσω και δεξιά amen ξέρει κάποιος ας μεν το δοκιμάσει
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Εγώ έβαλα το 35 ευρώ. Είπε μου ο κτηνίατρος μου ότι αυτός βάζει μόνο το ακριβό το chip που το υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένο δεν μετακινείται από την θέση του. Όντως, σε διάφορα φόρουμ για σκυλιά υπάρχουν αναφορές ότι σε μερικές περιπτώσεις μετακινήθηκαν από την θέση τους τα chip.
ttoppouzis
Full Member

Δημοσίευση από ttoppouzis »

nature έγραψε:Εγώ έβαλα το 35 ευρώ. Είπε μου ο κτηνίατρος μου ότι αυτός βάζει μόνο το ακριβό το chip που το υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένο δεν μετακινείται από την θέση του. Όντως, σε διάφορα φόρουμ για σκυλιά υπάρχουν αναφορές ότι σε μερικές περιπτώσεις μετακινήθηκαν από την θέση τους τα chip.
το μηχάνημα που ελέγξει το chip δουλευει "απελευθερονοτας" μια μικρή δέσμη ακτινοβολίας οποτε όπου και να είναι θα το βρει φτάνει να μεν μετακινηθεί παρα πολλά οποτε αν μετακινηθεί και λίγο δεν έχει πρόβλημα :) :)
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Φίλε αν ψάξεις λίγο στο google θα βρεις περιπτώσεις που το chip μετακινήθηκε υποδόρια πολύ όχι μερικά εκατοστά. Αν συμβεί αυτό τότε πάει και η χρησιμότητα του chip. Ποιος κτηνίατρος αν δεν βρει το chip στο λαιμό ενός χαμένου σκύλου στο σημείο που πρέπει θα κάτσει να σκανάρει όλο το σώμα.....!

Στο λέω αυτό γιατί όταν μου τόνισε ο κτηνίατρος ότι είναι από τα καλύτερης ποιότητας το chip που δεν μετακινούνται έψαξα λίγο στο internet και είδα ότι όντως υπήρχαν τέτοιες περιπτώσεις.
Yiangos
Full Member

Δημοσίευση από Yiangos »

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ. ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΣΚΥΛΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ. ΑΝ ΤΗΡΕΙ ΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΤΟΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.ΑΝ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΣΚΥΛΛΟ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΩΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ.Η ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΟΥ ΝΟΟΘΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΖΕΥΑΓΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ.
VALANTIS
Full Member

Δημοσίευση από VALANTIS »

ε παιδια για να γραψω το σκυλο για το χωριο πρεπει να εχει τσιπ?
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

VALANTIS έγραψε:ε παιδια για να γραψω το σκυλο για το χωριο πρεπει να εχει τσιπ?
φιλε τουλάχιστον στο δημαρχείο τησ περιοχής μου ηθελε οπωσδήποτε τσιπ. Φαντάζομαι αν χρειάζεται να γραφτεί στην κοινοτική αρχή του χωριού μάλλον θα θέλει.

νομίζω οτι ειναι προτιμότερο να μας απασχολεί το τσιπ παρα η εγγραφή στο δήμο.
Si vis pacem, para bellum
VALANTIS
Full Member

Δημοσίευση από VALANTIS »

marinos.a έγραψε:
VALANTIS έγραψε:ε παιδια για να γραψω το σκυλο για το χωριο πρεπει να εχει τσιπ?
φιλε τουλάχιστον στο δημαρχείο τησ περιοχής μου ηθελε οπωσδήποτε τσιπ. Φαντάζομαι αν χρειάζεται να γραφτεί στην κοινοτική αρχή του χωριού μάλλον θα θέλει.

νομίζω οτι ειναι προτιμότερο να μας απασχολεί το τσιπ παρα η εγγραφή στο δήμο.
φιλε ακομα κατι το προστιμο ποιο ειναι αν δεν ειναι εγγεγραμενος ο σκυλος?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”