ΕJECTORS
- ANTROS BREDA
ΕJECTORS
εχω εναν προβλημα με το ejector της πανω καννης χωρης να σιρω σσιηπεδκια οταν ανοιγω το οπλο καποτε πετασση μου την χαρτουτσια παρολο που εβκαλατα εκαθαρισατα εβαλα κρεμα αλλα παλε καμνη το τι μπορει να φτεει?????
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- spyrosspyrou851
Re: ΕJECTORS
Είχε και ο πατέρας μου παρόμοιο πρόβλημα όπου του επέτασσε τσαι τις 2 χαρτούτσιες έστω τζιαι αν έπαιζε μόνο την 1. Το πρόβλημα λύθηκε όταν έβγαλε και ξαναέβαλε το ξυλάκι. Αν σου το κάμνει συνέχεια τότε πρέπει να πάεις σε οπλουργό σίγουρα πράματα.ANTROS BREDA έγραψε:εχω εναν προβλημα με το ejector της πανω καννης χωρης να σιρω σσιηπεδκια οταν ανοιγω το οπλο καποτε πετασση μου την χαρτουτσια παρολο που εβκαλατα εκαθαρισατα εβαλα κρεμα αλλα παλε καμνη το τι μπορει να φτεει?????
- ANTROS BREDA
ποιο ξυλακι???spyrosspyrou851 έγραψε:Είχε και ο πατέρας μου παρόμοιο πρόβλημα όπου του επέτασσε τσαι τις 2 χαρτούτσιες έστω τζιαι αν έπαιζε μόνο την 1. Το πρόβλημα λύθηκε όταν έβγαλε και ξαναέβαλε το ξυλάκι. Αν σου το κάμνει συνέχεια τότε πρέπει να πάεις σε οπλουργό σίγουρα πράματα.ANTROS BREDA έγραψε:εχω εναν προβλημα με το ejector της πανω καννης χωρης να σιρω σσιηπεδκια οταν ανοιγω το οπλο καποτε πετασση μου την χαρτουτσια παρολο που εβκαλατα εκαθαρισατα εβαλα κρεμα αλλα παλε καμνη το τι μπορει να φτεει?????
- ANTROS BREDA
φιλε αφου καμνει το χωρης να σηρο σιηπεδκια
- spyrosspyrou851
Εννοούσα το ξυλάκι των κάννων, και όπως είπα παρόμοιο, όχι το ίδιο. Άκουσες κανένα παράξενο ήχο την ώρα κάποιας βολής ή την ώρα που το συναρμολογείς; Επίσης, κινείται κανένα κομμάτι παραπάνω που το κανονικό; Την ώρα που συναρμολογείς το όπλο τζαι πετάσσουντε έν σου κάμνει κάποιο πρόβλημα ή κάποιο παράξενο ήχο;ANTROS BREDA έγραψε:φιλε αφου καμνει το χωρης να σηρο σιηπεδκια
- Savvas
- Full Member
Άμπα και θέλει να σου πει κάτι, όπως "παρέτα και εν κάμνεις" 

Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- spyrosspyrou851
Μήπως η πάνω κάννη πάσχει από πρόωρη εξόλκευση.Savvas έγραψε:Άμπα και θέλει να σου πει κάτι, όπως "παρέτα και εν κάμνεις"

Σοβαρά τωρά, πήγαινε σε ένα οπλουργό να το δεί πριν να ξαναπάεις κυνήγι. Άν ξεκίνησε να σπάζει κάτι μπορεί να του προκαλέσεις παραπάνω ζημιά.
- ANTROS BREDA
τελικα ο google ξερει τα παντα
εβκαλα το ejector και εκαθαρισα με οδοντοβρουτσα τα καναλια και ολα μια χαρα! σας ευχαριστω πολυ!

- spyrosspyrou851
Είχε κανένα άγιωμα ή ξιμαρισιά;ANTROS BREDA έγραψε:τελικα ο google ξερει τα πανταεβκαλα το ejector και εκαθαρισα με οδοντοβρουτσα τα καναλια και ολα μια χαρα! σας ευχαριστω πολυ!
- ANTROS BREDA
αγιωμα οχι μαλλον κανενα γρεζο απο την τριβι!!