Phinix έγραψε:το Lenght of pull είναι εύκολο να μετρηθεί
αλλα τι γίνετε με τα υπόλοιπα?
υπάρχει κάποιος τρόπος εύκολος η κάτι άλλο?
εννοώ τρόπος να μερτιθει το άτομο για κατάλληλο size κοντακιου
εγώ προσωπικά είχα ένα κοντάκι το οποιο ήταν καμια σχέση με τα μετρα μου
άλλαξα το έβαλα ένα adjustable και τα αποτελέσματα μου είναι τουλάχιστον 50% βελτιωμένα
επομιζω, και πιστεύω ότι έρχεται μου αλλα όπως λέει και ο φίλος ο virtualgreek μπορεί να εκπλαγείς
ρωτώ τα πιο πάνω επειδή πάντα είχα την απορία και ειδικά τώρα που είμαι στο παρακατι να πιάσω ακόμα ένα όπλο μάλλον DT11
δηλαδή εάν πάω τζιαμε και απλά επομισω και κατά τη δικη μου άποψη κάθεται μου και κάμω και 10-15 επωμισεις και δει με ο πολίτης και πει μου και εκείνος ναι εν καλο, τι προχωρα σε αγορά???
πως μπορώ να είμαι 100% σίγουρος???
ξέρω ότι υπάρχει το laser που μπαίνει στην άκρια τις κανης και δείχνει που σημαδεύεις αλλα χωρίς αυτό πως μπορώ να είμαι σίγουρος
Δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος εάν δεν έχεις πειραματιστεί αρκετά, βρείς ένα κοντάκι που κτυπά εκεί που θέλεις και τότε να μετρήσεις αυτό το κοντάκι και να έχεις τα μέτρα σου.
Από την άλλη κάθε χρόνο το βάρος μας αυξομειώνεται οπόταν 100% δεν θα είσαι ποτέ. Οι Ολυμπιακοί σκοπευτές φτιάχνουν 2-3 κοντάκια τον χρόνο για να βελτιώσουν έστω και μηδαμινός τις επιτυχίες τους.
Οπόταν για κυνηγετικούς σκοπούς, εάν καταφέρεις και βρεις ένα κοντάκι που είναι 80% στα μέτρα σου νομίζω μπορείς να το θεωρήσεις επιτυχία.
Σ. Μακρής