Πώς να ελέγξετε ότι το όπλο σας ρίχνει εκεί που "στοχεύετε"?
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: Πώς να ελέγξετε ότι το όπλο σας ρίχνει εκεί που "στοχεύε
ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΤΡ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΧΝΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΟΣΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- virtualgreek
- Moderator
LOUIS SETTER έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΤΡ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΧΝΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΟΣΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.
Κανεί ρε Χάρη. Έκαμες με φοινικιά!
Θα με κάνεις να αλλάξω το επίθετο μου να το κάνω Σ. Πολλά Μακρής

Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 18 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΑ ΗΤΑΝ "ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ, ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ" . ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΟΥ ΚΑΤΙ? ????? ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ. ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΖ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΟΠΛΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥvirtualgreek έγραψε:LOUIS SETTER έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΤΡ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΧΝΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΟΣΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.
Κανεί ρε Χάρη. Έκαμες με φοινικιά!
Θα με κάνεις να αλλάξω το επίθετο μου να το κάνω Σ. Πολλά ΜακρήςLOL!!!
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- Nikos
Καλημέρα σας
Ακριβώς έτσι φίλε Χάρη, ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ...
Κάλιο αργά παρά ποτέ, ο πολλά Μακρής ναν καλά
Ευχαριστώ φίλε που μου άνοιξες τα μάτια!!

Ακριβώς έτσι φίλε Χάρη, ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ...
Κάλιο αργά παρά ποτέ, ο πολλά Μακρής ναν καλά

Ευχαριστώ φίλε που μου άνοιξες τα μάτια!!

-
- Full Member
Κ. Σάββα ποιά μέρα προτιμάς τον καφέ σου Λευκωσία???

-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- virtualgreek
- Moderator
Μία μέρα μεταξύ Πέμπτης ή Παρασκευής. Έχω μία δουλειά που θα πρέπει να γίνει την μία από τις δύο μέρες. Η ελεύθερη μέρα είναι στην διάθεση σας.vti-chris έγραψε:Κ. Σάββα ποιά μέρα προτιμάς τον καφέ σου Λευκωσία???![]()
Θα ενημερώσω εγκαίρως μέσον προσωπικού μηνύματος. Θα έρθει ακόμη ένα παιδί που χρειάζεται λίγη βοήθεια.
Σ.
- kanaris
- Full Member
καλησπερα!αν υπαρχει χωρος ενδιαφερομαι κι εγω. οποια μερα αποφασισετε ειμαι μεσα!virtualgreek έγραψε:Μία μέρα μεταξύ Πέμπτης ή Παρασκευής. Έχω μία δουλειά που θα πρέπει να γίνει την μία από τις δύο μέρες. Η ελεύθερη μέρα είναι στην διάθεση σας.vti-chris έγραψε:Κ. Σάββα ποιά μέρα προτιμάς τον καφέ σου Λευκωσία???![]()
Θα ενημερώσω εγκαίρως μέσον προσωπικού μηνύματος. Θα έρθει ακόμη ένα παιδί που χρειάζεται λίγη βοήθεια.
Σ.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- virtualgreek
- Moderator
Έχει χώρο για όλους. Μιλάμε για περίπου η ώρα 4:30-5:00 μέχρι τις 7:00 περίπου.kanaris έγραψε:καλησπερα!αν υπαρχει χωρος ενδιαφερομαι κι εγω. οποια μερα αποφασισετε ειμαι μεσα!virtualgreek έγραψε:Μία μέρα μεταξύ Πέμπτης ή Παρασκευής. Έχω μία δουλειά που θα πρέπει να γίνει την μία από τις δύο μέρες. Η ελεύθερη μέρα είναι στην διάθεση σας.vti-chris έγραψε:Κ. Σάββα ποιά μέρα προτιμάς τον καφέ σου Λευκωσία???![]()
Σ.
Μην ξεχάσετε τα απαραίτητα.
Σ.
-
- Full Member
Σάββα από ότι κατάλαβα η μπογιά είναι για να βάφουμε μετά από κάθε βολή τον πίνακα?????
Γίνετε και το spray δεν κάνει καλή κάλυψη(ρωτώ απλά για πρακτικότητα, καθαριότητα και ταχύτητα)!!!

Γίνετε και το spray δεν κάνει καλή κάλυψη(ρωτώ απλά για πρακτικότητα, καθαριότητα και ταχύτητα)!!!

-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
- virtualgreek
- Moderator
vti-chris έγραψε:Σάββα από ότι κατάλαβα η μπογιά είναι για να βάφουμε μετά από κάθε βολή τον πίνακα?????
Γίνετε και το spray δεν κάνει καλή κάλυψη(ρωτώ απλά για πρακτικότητα, καθαριότητα και ταχύτητα)!!!![]()
Την μπογιά την χρειαζόμαστε για να μπογιατίσουμε αρχικώς τον πίνακα, και μετά από μερικές βολές. Οι βολές γίνονται από τα 12 μέτρα και όχι από τα 35. Σκοπός μας δεν είναι να δούμε την κατανομή ενός φυσιγγίου αλλά το που βάλει ένα όπλο. Ουσιαστικά που βάλει ένα κοντάκι και εάν γίνεται σωστή επώμιση.
Όσο παράξενο και εάν ακούγεται, όταν δεις το που βάλουν τα περισσότερα όπλα, θα εκπλαγείς.
Ιδανική μπογιά είναι η νερομπογιά κίτρινου χρώματος, άσπρου ή κάτι μεταξύ των δύο. Μια μπογιά των 2 λίτρων είναι αρκετή και θα περισσέψει κιόλας. Οπόταν εάν έχεις μια παλιά μπογιά στο σπίτι, θα κάνεις την δουλειά σου. Το ρολό μπογιατίσματος είναι το πιο γρήγορο και εύκολο.
Οι μπογίες σε σπρέϊ είναι λαδομπογιές και θα χρειαστείς αρκετά κουτιά για να κάνεις σωστά την δουλειά σου. Θα στοιχίσει πολύ πιο ακριβά με τα σπρέϊ και θα είναι αρκετά χρονοβόρο.
Σ. Μακρής