ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΖΑΡΙ
-
- Full Member
ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΖΑΡΙ
Φιλοι μου εχω ενα κυπριακο ζαρι του οποιου οι γονιοι του εφαν φολα κ ψοφισαν μου στιν εναρξη του κυνηγιου...αποφασισα να αλλαξω φυλη μετα απο αυτο και θα κανω ιχνηλατες..ειναι 11 πολυ καλο πανεξυπνο κ βιδωνετε στες μαλαες!! εχει βγαλει δικους του 7 λαγους κ αμετρητες φερμες στα φτερωτα..το δινω 900 ευρω τιμη συζητησιμη
-
- Full Member
Re: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΖΑΡΙ
Απο που εισαι φιλε
Αν ειναι ευκολο βαλε καμια φωτο φιλε να δουμε το σκυλι

- peanut5020
- Full Member
[quote="georgies"]Απο που εισαι φιλε
Αν ειναι ευκολο βαλε καμια φωτο φιλε να δουμε το σκυλι[/quo
Ε κοπελια εχω και εχω μια θυλικια μαυρη 8 χρονων
φερμαρει αλλα φοαται τεσ σιπετηκιεσ αν την θελει
καποιοσ για αναπαραγωγη διω την 400 ευρω

Ε κοπελια εχω και εχω μια θυλικια μαυρη 8 χρονων
φερμαρει αλλα φοαται τεσ σιπετηκιεσ αν την θελει
καποιοσ για αναπαραγωγη διω την 400 ευρω
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
- peanut5020
- Full Member
ε φιλε μα εζπυσαν οι γονιοι του και εκυνηγουσαν και τουτον ειναιkoinas έγραψε:Φιλοι μου εχω ενα κυπριακο ζαρι του οποιου οι γονιοι του εφαν φολα κ ψοφισαν μου στιν εναρξη του κυνηγιου...αποφασισα να αλλαξω φυλη μετα απο αυτο και θα κανω ιχνηλατες..ειναι 11 πολυ καλο πανεξυπνο κ βιδωνετε στες μαλαες!! εχει βγαλει δικους του 7 λαγους κ αμετρητες φερμες στα φτερωτα..το δινω 900 ευρω τιμη συζητησιμη
11 χρονων... ατε ρε παρετατε μασ με τα κυπριακα ζαρκια περιπεζετε
το κοσμο εν εχει ετσι ρατσα
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
- AndreasDr
Το πιο λογικό το σκυλλί είναι 11 μηνών, όπως και να έχει ο φίλος πιο πάνω εν είπε κάτι που σε αφορά και αμέσως έκαμες επίθεση ότι περιπαίζει τον κόσμο, εκάμαμε 100 φορές την συζήτηση ότι δεν υπάρχει προσδιορισμός του τί είναι ακριβώς το κυπριακό ζάρι, όπως θέλει βαφτίζει το. Εσύ δηλαδή έν μας περιπαίζεις που θέλεις να πουλήσεις μια σκύλλα με κροτοφοβία τάχα για να απαραγωγή;; Τα πλέιστα κρούσματα κροτοφοβίας είναι κληρονομικά, άρα τα κουτάβια της σκύλλας σου να τα αφήκουμεν να φερμέρουν και μετά φτού παπούτσι;; Έβαλεν ο άνθρωπος μια αγγελία και εχτός του έβαλες πάνω στην δική του την δική σου, κρίνεις τον και που πάνω.peanut5020 έγραψε:ε φιλε μα εζπυσαν οι γονιοι του και εκυνηγουσαν και τουτον ειναιkoinas έγραψε:Φιλοι μου εχω ενα κυπριακο ζαρι του οποιου οι γονιοι του εφαν φολα κ ψοφισαν μου στιν εναρξη του κυνηγιου...αποφασισα να αλλαξω φυλη μετα απο αυτο και θα κανω ιχνηλατες..ειναι 11 πολυ καλο πανεξυπνο κ βιδωνετε στες μαλαες!! εχει βγαλει δικους του 7 λαγους κ αμετρητες φερμες στα φτερωτα..το δινω 900 ευρω τιμη συζητησιμη
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΑΟΥΥΥΥΥAndreasDr έγραψε:Το πιο λογικό το σκυλλί είναι 11 μηνών, όπως και να έχει ο φίλος πιο πάνω εν είπε κάτι που σε αφορά και αμέσως έκαμες επίθεση ότι περιπαίζει τον κόσμο, εκάμαμε 100 φορές την συζήτηση ότι δεν υπάρχει προσδιορισμός του τί είναι ακριβώς το κυπριακό ζάρι, όπως θέλει βαφτίζει το. Εσύ δηλαδή έν μας περιπαίζεις που θέλεις να πουλήσεις μια σκύλλα με κροτοφοβία τάχα για να απαραγωγή;; Τα πλέιστα κρούσματα κροτοφοβίας είναι κληρονομικά, άρα τα κουτάβια της σκύλλας σου να τα αφήκουμεν να φερμέρουν και μετά φτού παπούτσι;; Έβαλεν ο άνθρωπος μια αγγελία και εχτός του έβαλες πάνω στην δική του την δική σου, κρίνεις τον και που πάνω.peanut5020 έγραψε:ε φιλε μα εζπυσαν οι γονιοι του και εκυνηγουσαν και τουτον ειναιkoinas έγραψε:Φιλοι μου εχω ενα κυπριακο ζαρι του οποιου οι γονιοι του εφαν φολα κ ψοφισαν μου στιν εναρξη του κυνηγιου...αποφασισα να αλλαξω φυλη μετα απο αυτο και θα κανω ιχνηλατες..ειναι 11 πολυ καλο πανεξυπνο κ βιδωνετε στες μαλαες!! εχει βγαλει δικους του 7 λαγους κ αμετρητες φερμες στα φτερωτα..το δινω 900 ευρω τιμη συζητησιμη
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
+10000000AndreasDr έγραψε:Το πιο λογικό το σκυλλί είναι 11 μηνών, όπως και να έχει ο φίλος πιο πάνω εν είπε κάτι που σε αφορά και αμέσως έκαμες επίθεση ότι περιπαίζει τον κόσμο, εκάμαμε 100 φορές την συζήτηση ότι δεν υπάρχει προσδιορισμός του τί είναι ακριβώς το κυπριακό ζάρι, όπως θέλει βαφτίζει το. Εσύ δηλαδή έν μας περιπαίζεις που θέλεις να πουλήσεις μια σκύλλα με κροτοφοβία τάχα για να απαραγωγή;; Τα πλέιστα κρούσματα κροτοφοβίας είναι κληρονομικά, άρα τα κουτάβια της σκύλλας σου να τα αφήκουμεν να φερμέρουν και μετά φτού παπούτσι;; Έβαλεν ο άνθρωπος μια αγγελία και εχτός του έβαλες πάνω στην δική του την δική σου, κρίνεις τον και που πάνω.peanut5020 έγραψε:ε φιλε μα εζπυσαν οι γονιοι του και εκυνηγουσαν και τουτον ειναιkoinas έγραψε:Φιλοι μου εχω ενα κυπριακο ζαρι του οποιου οι γονιοι του εφαν φολα κ ψοφισαν μου στιν εναρξη του κυνηγιου...αποφασισα να αλλαξω φυλη μετα απο αυτο και θα κανω ιχνηλατες..ειναι 11 πολυ καλο πανεξυπνο κ βιδωνετε στες μαλαες!! εχει βγαλει δικους του 7 λαγους κ αμετρητες φερμες στα φτερωτα..το δινω 900 ευρω τιμη συζητησιμη
-
- Full Member
ρε φιλε εσυ που τα ξερεις ουλλα οτι περιπαιζω τον κοσμο ελα να σου δειξω ποσων λογιων σκυλουσ μπορεις να ονομασεις ζαρια... θελεις να σου τον πω σκυλομπασταρτο δηλαδη????κανενα προβλημα..τι περιπαιζω δηλαδη? και εχτος τουτου της σκυλας σου βαρτεις οτοασπιδες...αν δεις το ζαρουι να χασεις το φως σου που το δουλεμα π καμνει...και 11 μηνων ειναι οχι χρονων
-
- Full Member
ειμαι που το κολοσσι ρε φιλε...εν να βαλω αυριο φωτοgeorgies έγραψε:Απο που εισαι φιλεΑν ειναι ευκολο βαλε καμια φωτο φιλε να δουμε το σκυλι
- pai
- Full Member
koinas έγραψε:ρε φιλε εσυ που τα ξερεις ουλλα οτι περιπαιζω τον κοσμο ελα να σου δειξω ποσων λογιων σκυλουσ μπορεις να ονομασεις ζαρια... θελεις να σου τον πω σκυλομπασταρτο δηλαδη????κανενα προβλημα..τι περιπαιζω δηλαδη? και εχτος τουτου της σκυλας σου βαρτεις οτοασπιδες...αν δεις το ζαρουι να χασεις το φως σου που το δουλεμα π καμνει...και 11 μηνων ειναι οχι χρονων
χεχεχε +1000 βαλε και φοτο φιλε να το δουμε!