ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUZUKI JIMNY
-
- Full Member
ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUZUKI JIMNY
ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUZUKI JIMNY 1.3 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΙΜΗ €5500. ΤΗΛ. 99880052
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- kyriakos304
Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUZUKI JIMNY
Από πού είσαι φίλε μου;editor έγραψε:ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUZUKI JIMNY 1.3 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΙΜΗ €5500. ΤΗΛ. 99880052
Γιατί το πουλάς;
Που μπορώ να δω το αυτοκίνητο;
Έχουμε καμιά φωτογραφία;
Ευχαριστώ,
Κυριάκος
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
-
- Full Member
Φίλε Κυριάκο είμαι απο Λεμεσό και το πουλώ για αγορά άλλου αυτοκινήτου πιο μεγάλου για τις ανάγκες μου. θα βάλω και κάποια φώτο εντός της ημέρας.kyriakos304 έγραψε:Από πού είσαι φίλε μου;editor έγραψε:ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUZUKI JIMNY 1.3 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΙΜΗ €5500. ΤΗΛ. 99880052
Γιατί το πουλάς;
Που μπορώ να δω το αυτοκίνητο;
Έχουμε καμιά φωτογραφία;
Ευχαριστώ,
Κυριάκος
- LAGOS
- Full Member
Φιλούι μου να χαρείς πρίν το πουλήσεις φκαρτο cover του spare και όσα μου πείς αγοράζω το! 

Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Όποιος θέλει cover να μου στείλει μήνυμα τι αυτοκίνητο έχει σε ποιά επαρχία βρίσκεται και το κινητό του και θα τον κανονίσωLAGOS έγραψε:Φιλούι μου να χαρείς πρίν το πουλήσεις φκαρτο cover του spare και όσα μου πείς αγοράζω το!
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
ορισμενες φωτο απο το αυτοκινητο...
-
Αριστε αυριο φερε ενα μαζι σου για jimny pls.admin έγραψε:Όποιος θέλει cover να μου στείλει μήνυμα τι αυτοκίνητο έχει σε ποιά επαρχία βρίσκεται και το κινητό του και θα τον κανονίσωLAGOS έγραψε:Φιλούι μου να χαρείς πρίν το πουλήσεις φκαρτο cover του spare και όσα μου πείς αγοράζω το!
-
- Full Member
Θα ήθελα και εγώ covers. Έχω ένα jimny και ένα samurai. Μένω Αγία Βαρβάρα επαρχίας Λευκωσία. Τηλ. 99671831admin έγραψε:Όποιος θέλει cover να μου στείλει μήνυμα τι αυτοκίνητο έχει σε ποιά επαρχία βρίσκεται και το κινητό του και θα τον κανονίσωLAGOS έγραψε:Φιλούι μου να χαρείς πρίν το πουλήσεις φκαρτο cover του spare και όσα μου πείς αγοράζω το!
-
- Full Member
ok.θα το κανονισω φίλε Κώστα.Constantinos25 έγραψε:Θα ήθελα και εγώ covers. Έχω ένα jimny και ένα samurai. Μένω Αγία Βαρβάρα επαρχίας Λευκωσία. Τηλ. 99671831admin έγραψε:Όποιος θέλει cover να μου στείλει μήνυμα τι αυτοκίνητο έχει σε ποιά επαρχία βρίσκεται και το κινητό του και θα τον κανονίσωLAGOS έγραψε:Φιλούι μου να χαρείς πρίν το πουλήσεις φκαρτο cover του spare και όσα μου πείς αγοράζω το!
- Giorgos Aristotelous
- Full Member
Editor ?? Είδα σήμερα το πρωί πρωί το αυτοκίνητο !!! Εν παρκαρισμένο μπρόστα σε μια πολυκατικία .... Εσκέφτικες να ήμαστεν γειτονοί ???
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο