Κυπριακές ιστοσελίδες.

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Κυπριακές ιστοσελίδες.

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Είμαι κάπως εκνευρισμένος με τους Κύπριους πωλητές που "υποτίθεται" έχουν ιστοσελίδες τζιαι παρουσιάζουν τα διάφορα προϊόντα τους. Μπαίνω σε μιαν ιστοσελίδα να δω ένα όπλο, από το 2011 δεν έχει αναβασμισθεί, στέλνω μήνυμα στο "Contact Us", φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Το παρατήρησα σε τουλάχιστον 3 πωλητές όπλων και διάφορους πωλητές φυσιγγίων. Οι ιστοσελίδες τους είναι από τουλάχιστον 2 χρόνια, προσπαθείς να επικοινωνήσεις μαζί τους, αν σου απαντήσουν στις 10 φορές που θα τηλεφωνήσεις είσαι τυχερός. Κάποιος άλλος πωλητής όπλων στην 6 φορά που του ετηλεφώνησα μου απάντησε, λαλώ του ενδιαφέρομαι για το τάδε όπλο που είδα στην ιστοσελίδα σας (μετά που τους έστειλα 3-4 e-mails) λαλεί μου "έχει πολλύ τζιαιρό να την ενημερώσουμε τζιαι δεν υπάρχει το όπλο". Ευχαριστώ για το τίποτε.

Στέλνεις e-mails, κανένας δεν απαντά, τηλεφωνάς, κανένας δεν απαντά. Μετά λαλούν μας εππέσαν οι πωλήσεις τζιαι ξέρω εγώ. Άμαν ο πελάτης προσπαθεί να αγοράσει κάτι από εσένα τζιαι δυσκολεύεται να επικοινωνήσει μαζί σου θα έρτει από εσένα να αγοράσει; Η πρέπει να σε βουρά πουτάπισω τζαι να τηλεφωνά 10 φορές για να μάθει παραπάνω πληροφορίες. Ποιος ο λόγος να έχεις ιστοσελίδα αλλά δεν είναι ενημερωμένη ή αν στείλεις e-mail κανένας δεν σου απαντά;

Δυστυχώς πολλοί δεν ξέρουν να δουλέφκουν...

Αυτά από εμένα.

Τέλος παραληρήματος από εμένα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”