Πωλειται Drahthaar
- Browning Ultra plus
- Full Member
Πωλειται Drahthaar
Πωλειται Καθαροαιμος Drahthaar με Πιστοποιητικα (Pedigree δεν του εφκαλα)/ολα τα εμβολια/χαπια για σκουλουτζια και τσιπ
Απο Πολυ Καλα αιματα και γωνεισ πρωταθλητεσ σε αγωνεσ μορφολογιασ και πρακτικου κυνηγιου (παραπανω πληροφοριεσ μολισ Παω Σπιτι και εχω τα εγγραφα του μπροστα μου)
Ημερομηνια γεννησεωσ δεν θυμουμε ακριβωσ. Ειναι ομωσ περιπου 18-20 μηνων (τωρα να δω το πιστοποιητικο του και θα σασ πω)
Πωλέιτα λογο του οτι Δεν μπορω να τον συντηρισω και επειδη δεν καμνει μαζι με τα αλλα σκυλια μου (εχω ακομα ενα Κοκερ Σπανιελ και ενα Μικρο Kurzhaar)
Για Περισσοτερεσ πληροφοριεσ 99667040-Σακης
Τιμη 750 Ευρω
Απο Πολυ Καλα αιματα και γωνεισ πρωταθλητεσ σε αγωνεσ μορφολογιασ και πρακτικου κυνηγιου (παραπανω πληροφοριεσ μολισ Παω Σπιτι και εχω τα εγγραφα του μπροστα μου)
Ημερομηνια γεννησεωσ δεν θυμουμε ακριβωσ. Ειναι ομωσ περιπου 18-20 μηνων (τωρα να δω το πιστοποιητικο του και θα σασ πω)
Πωλέιτα λογο του οτι Δεν μπορω να τον συντηρισω και επειδη δεν καμνει μαζι με τα αλλα σκυλια μου (εχω ακομα ενα Κοκερ Σπανιελ και ενα Μικρο Kurzhaar)
Για Περισσοτερεσ πληροφοριεσ 99667040-Σακης
Τιμη 750 Ευρω
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- AndreasDr
Re: Πωλειται Drahthaar
Φίλε βάλε πιο μικρές φώτο διότι είναι μεγάλες και κόφκουντε
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- Browning Ultra plus
- Full Member
Ελα ρε Αντρεα μουAndreasDr έγραψε:Φίλε βάλε πιο μικρές φώτο διότι είναι μεγάλες και κόφκουντε
Εν Μπορω να καμω Edit. Δοκιμασα να τισ μικρινω μολισ τισ ειδα αλλα λογο του οτι ωσπου να τισ κανονισω επερασε καπιοσ χρονοσ και δεν με αφηνει πλεον να καμω Edit,
ADMINS: πλισ χελπ!!!!
- AndreasDr
ΞαναβάλτεςBrowning Ultra plus έγραψε:Ελα ρε Αντρεα μουAndreasDr έγραψε:Φίλε βάλε πιο μικρές φώτο διότι είναι μεγάλες και κόφκουντε
Εν Μπορω να καμω Edit. Δοκιμασα να τισ μικρινω μολισ τισ ειδα αλλα λογο του οτι ωσπου να τισ κανονισω επερασε καπιοσ χρονοσ και δεν με αφηνει πλεον να καμω Edit,
ADMINS: πλισ χελπ!!!!

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- Browning Ultra plus
- Full Member
Τωρα πρεπει να εν καλεσ,

- Browning Ultra plus
- Full Member
- Browning Ultra plus
- Full Member
- Browning Ultra plus
- Full Member
Mερικες ακομα πληροφοριες για το σκυλλο:
Ημερομηνια γεννησεως: 12/05/2012
Πατερας: BRUCE OF LEFKOTHEAS DOG FARM
Μητερα: IOLI OF KATO DRIS GUN DOGS
Ημερομηνια γεννησεως: 12/05/2012
Πατερας: BRUCE OF LEFKOTHEAS DOG FARM
Μητερα: IOLI OF KATO DRIS GUN DOGS
- Breda Pegaso
Φιλε δωσε και καμια πληροφορια για το πως δουλευει και τι εμπειριες ειχε μεχρι τωρα στο κυνηγι...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Browning Ultra plus
- Full Member
Φιλε μου ο σκυλλος εφκεννε 2 φορς τη βδομαδα μεχρι το κυνηγι. Σε κυνηγι ειμαι λιγες οι εμπειριες του. Παραπανω εδουλεπσε με bob white ορτυκια, κουνελια και τελιασμενο. Ο σκυλλοσ εφερμερισκε τα για λιγο αλλα με το που εκινιτουν το θυραμα εμουνταρισκε.. Στο κυνηγι εν μας εκατσε η φαση για κανενα περτικο (εσικονουνταν ουλλοι που τα 100-200 μετρα) αλλα μαλαη του λαου δουλεφκει τη καλα. Ομως ηβρε μου περτικους που μαλλον επαιξαν αλλοι τζαι εβρεθηκαν μεστη παγανια μας. Καλυτερα ομως να το δει στο βουνο οπιος ενδιαφερετε