ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΚΥΛΟΙ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΚΥΛΟΙ

Δημοσίευση από virtualgreek »

neonos2012 έγραψε:Πωλουνται τα ακολουθα σκυλια
1. Θυληκο μπιγκλ με γκεκα 6 μηνων ξεκινημενη σε κουνελι και περιφραγμενο - 50 ευρω (συμβολικη τιμη εξοδα κτηνιατρου)
2. αρσενικο 4 μηνων (ζαρος απο κοπαδι)50 ευρω (συμβολικη τιμη εξοδα κτηνιατρου)
3. θυληκο γιουρα με μπρακ 7 χρονων εμπειρο στο λαγο αργη και πολυ υπακουη - 500 ευρω λογω ασυμφωνιας με την αλλη μου σκυλλα

Φίλε noenos2012,

σε υπενθυμίζω ότι η πολιτική του φόρουμ που μας φιλοξενεί είναι ότι απαγορεύονται οι αγγελίες από επαγγελματίες. Οποιοσδήπτε επαγγελματίας θέλει να καταχωρήσει αγγελίες οφείλη να επικοινωνίσει με τον admin του φόρουμ για διευθέτιση πληρωμής.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

neonos2012 έγραψε:και γιατι μου το λαλεις τουτο εμενα κυριε Σ. εδωκα σου καμια business card μου με τι δουλεια καμνω ?

Έχεις δίκαιο φίλε μου.
Από τα λεγόμενα σου δεν είσαι επαγγελματίας.

Είσαι και εσύ ένας από τους πολλούς ερασιτέχνες που γέμισαν την Κύπρο με αδέσποτα...
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

:lol: :lol: :lol: :lol: Ωραιος ο φιλος Μακρης!!
kwnstantinos
Full Member

Δημοσίευση από kwnstantinos »

και εγω εγρα4α παλια για αγγελειες αλλα μετα απο την επι8εση που μου εκαναν παρολο που δεν ειμαι επαγγελματιας η πρακτης ειπα να μην ξανα γραψω...
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

κοπέλια απλά για να μεν πέρνουμε τα πράματα στα άκρα. Άλλο να βάλεις μεσα στις πολλές σου δημοσιεύσεις σαν ενεργό μέλος του φόρουμ και 2-3 αγγελείες είτε δικές σου είτε για κάποιο φίλο και άλλο να μπαίνεις μέσα στο φόρουμ αποκλειστικά και μόνο για να βάλεις αγγελίες. Απο την νέα χρονια΄το σύστημα με τις αγγελίες θα αλλάξει και θα μεταφερθεί αλλού για αποφυγεί παρεξηγήσεων και όποιος θέλει να βάζει χωρίς να περνάει μέσα απο τις συζητήσεις του φόρουμ
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”