Ζητείται Miroku mk10

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
huntingcy
Full Member

Ζητείται Miroku mk10

Δημοσίευση από huntingcy »

Ζητείται Miroku mk10 πάνω από όλα σε καλή κατάσταση 28'' κατα προτίμηση σε λογική τιμή.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Ζητείται Miroku mk10

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Καινούργια:

http://www.opla-gp.com/miroku.html

Μεταχειρισμένα:

http://www.opla-gp.com/secondhand.html

Αν προχωρήσεις λίγο κάτω θα δεις το ΜΚ10 sporter.
huntingcy
Full Member

Δημοσίευση από huntingcy »

Thank you file mou gia tin voithia alla nomizo en lio akrivo gia used otan to kainourio GR1 pouliete sto Frixo €1.650.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Πριν λιο καιρο ηταν 1300-1350 στο Φριξο! Ακριβωσαν παλε???
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

εννε ετσι που γινεται ρε φιλε παντα στην αγαπημενη μας κυπρο.Κανενα μηνα πριν το κυνηγι και κατα την διαρκεια βαλουν ολα πανω ενα 15-20%.Λαλει σου ο εξυπνος ο πωλητης "εφου τουτος εν καμενος του οπλου/αρβυλου/ρουχου/κλπ δωστου πασ την κκελε". Περνα το κυνηγι οι παραπανω κλειουν για του χρονου η κλαιουνται οτι εν εχει δουλεια.Εεε πως θα εχεις δουλεια ρε κουμπαρε αφου εφκαλετε το σιιηνι τζιε το παλουτζι!!!Ετυχε μου εμενα, ειδα ενα Νικκο μεσ τον ιουλη, ποσα ρε φιλε, ειπε μου 900 ευρω.τελοσπαντων εν το επιασα.Παω μεσ τον οκτωβρη να πιασω φουσεγγια ποσα ρε φιλε το Νικκο?1200 αλλα 1100 αφηνω το αν εν cash.Μα καλα το ιουλη ειπες μου 900 τωρα 1100?Ε μα τωρα αρκεπσε το τζινηι λεει μου. Ε καλα λαω του αεις το τζιαμε να το θωρεις τζιε εφυα με φουσεγγια επιασα με τπτ. Εν καραθκιοζηδες οι παραπανω αντι να προσεξουν το πελατη τους ετσι καιρους φκαινουν πανω στην αγια τραπεζα. Anyways :D :D
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”