Ζητείται σκύλος επαναφοράς !!!!! S.O.S!!!!!
-
- Full Member
Ζητείται σκύλος επαναφοράς !!!!! S.O.S!!!!!
Παιδιά θέλω την βοήθεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! Ψάχνω ένα σκύλο ( κατά προτίμηση σκυλίτσα ) οπίου δίποτε μεγέθους, ή ότι άλλο ζώο αν γνωρίζεται το οποίο να κάνει επαναφορά θηράματος και συγκεκριμένα για τσίκλες…. Αν κάποιος έχει ,ή γνωρίζει που μπορώ να βρω τέτοιου είδους ζώο ας με βοηθήσει άμεσα.
Σας ευχαριστώ ….
Σας ευχαριστώ ….
- LAGOS
- Full Member
Re: Ζητείται σκύλος επαναφοράς !!!!! S.O.S!!!!!
Εν σημάδι ότι έβαλε πουλιά τούτο? 

Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
-
- Full Member
Χαχαχα, εν έσχει τπτ γμτ, αλλά βάλλει ξυβάλει τι σχιλούα θέλω την !!!!!

- giorgos80
μασιεσαι να τα σασεις αλλα εν αργα.παω να πιασω χαρτουτσιες.σιηλιαες οι τζικλεςRODOSTHENIS έγραψε:Χαχαχα, εν έσχει τπτ γμτ, αλλά βάλλει ξυβάλει τι σχιλούα θέλω την !!!!!![]()

Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- virtualgreek
- Moderator
RODOSTHENIS έγραψε:Παιδιά θέλω την βοήθεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! Ψάχνω ένα σκύλο ( κατά προτίμηση σκυλίτσα ) οπίου δίποτε μεγέθους, ή ότι άλλο ζώο αν γνωρίζεται το οποίο να κάνει επαναφορά θηράματος και συγκεκριμένα για τσίκλες…. Αν κάποιος έχει ,ή γνωρίζει που μπορώ να βρω τέτοιου είδους ζώο ας με βοηθήσει άμεσα.
Σας ευχαριστώ ….
Πήγαινε ένα περίπατο μέχρι τα καταφύγια σκύλων...
Όλο και κάποιο σπάνιελ θα βρεις..
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
Που θα είναι σχιλίαες θα το καταλάβεται μεν μου ανχώνεστε. Πρως το παρόν πρέπει να βρουμε σκυλάκι επείγων!!!!

- Laurona
Εσυ ρε φιλε εννεν σκυλο που θελεις , εν την λερναια Υδρα για να προλαβαινει να μεν χανει πουλι που τζινα που πεζεις
Ροδο σοβαρα, σου προτεινω να προσανατολιστεις σε λαμπραντορ η γκολντεν ριτριβερ.
Εχω πειρα και εχω εκπαιδευση τετοιο σκυλι.Ολα οσα εχω δει εχουν πολυ ηπιο χαρακτηρα, ειναι πανεξυπνα, στοργικα, δεν αντιδρουν και πιανουν τα μαθηματα απ την πρωτη.
Θα μπορεσεις να εχεις ενα σκυλι παντου μαζι σου, διπλα σου στο αυτοκινητο, διπλα σου στον κυνμηγοτοπο, διπλα σου στο καφε, να μην σου χανει πουλι και να δινει και την ζωη του για σενα.
Ψαξε στα αδεσποτα, γιατι πολλοι τα αφηνουν , αφου τα περνουν κουταβια για να παιζουν τα μωρα, ωντας απο τα πιο αξιαγαπητα κουταβια αυτες οι ρατσες, αλλα οταν μεγαλωσουν , τα αφηνουν λογω χρονου και μεγεθους.

Ροδο σοβαρα, σου προτεινω να προσανατολιστεις σε λαμπραντορ η γκολντεν ριτριβερ.
Εχω πειρα και εχω εκπαιδευση τετοιο σκυλι.Ολα οσα εχω δει εχουν πολυ ηπιο χαρακτηρα, ειναι πανεξυπνα, στοργικα, δεν αντιδρουν και πιανουν τα μαθηματα απ την πρωτη.
Θα μπορεσεις να εχεις ενα σκυλι παντου μαζι σου, διπλα σου στο αυτοκινητο, διπλα σου στον κυνμηγοτοπο, διπλα σου στο καφε, να μην σου χανει πουλι και να δινει και την ζωη του για σενα.
Ψαξε στα αδεσποτα, γιατι πολλοι τα αφηνουν , αφου τα περνουν κουταβια για να παιζουν τα μωρα, ωντας απο τα πιο αξιαγαπητα κουταβια αυτες οι ρατσες, αλλα οταν μεγαλωσουν , τα αφηνουν λογω χρονου και μεγεθους.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Ενα κοκερ η ενα σπριγγερ θα σου προτινα εγω φιλε ροδο, οπου το βαλεις φορει το
η επαναφορα εν η δουλεια .

η επαναφορα εν η δουλεια .
- Laurona
Κυριακο εχει λογο που δεντ ου τα προτεινα ρε φιλε.
Εν ψηλος και εν θα θωρει το σκυλακι ετσι οπως κυνηγα τουτος που εν καθετε ενα τοπο.Εννα το πατησει στο τελος
Εν ψηλος και εν θα θωρει το σκυλακι ετσι οπως κυνηγα τουτος που εν καθετε ενα τοπο.Εννα το πατησει στο τελος

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- Yiannis-007
- Full Member
φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρRODOSTHENIS έγραψε:Χαχαχα, εν έσχει τπτ γμτ, αλλά βάλλει ξυβάλει τι σχιλούα θέλω την !!!!!![]()