Μετά από πολύ ψάξιμο και μπέρδεμα και πολλές δοκιμές διαφόρων όπλων τα μόνα που βρήκα από αυτά να μου ταιριάζουν χωρίς καμία αλλαγή είναι τα Beretta.
Παρόλο που έψαχνα και για light όπλα τελικά δεν με βολεύει στην επώμιση.
Αν έχει κάποιος ένα από τους 2 τύπους skeet της beretta θα με ενδιέφερε.
Ζητείται Beretta Skeet 686 ή 682
-
- Full Member
Ζητείται Beretta Skeet 686 ή 682
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-
- Full Member
Re: Ζητείται Beretta Skeet 686 ή 682
Φιλε αν εβρεις θελω και εγω ακομα ενα. Δυσκολοευρετα αδερφιν. Εχω ενα 682 skeet και οποτε παμε κηνυγι με τον γερο μου εχουμε θεμα ποιος θα το κρατα. Αγωρασα το ιδιο σε sporting.
-
- Full Member
Έχω φίλο που έχει 2 τα ίδια 682 skeet μπας και πάθει κάτι το ένα και δεν βρει άλλο σε αυτή τη ζωή!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-
- Full Member
Καλησπερα,εχω ενα beretta 686E skeet 28'' με σταθερο choke skeet/skeet.
Με ενδιαφερει ανταλλαγη με 30'' ή 32'' superpoze.
Αν εχεις κατι υποψη σου πες μου!
Με ενδιαφερει ανταλλαγη με 30'' ή 32'' superpoze.
Αν εχεις κατι υποψη σου πες μου!