Mitsubishi Pajero Van 28αρι Τurbo Κυπριακο του 1997

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
'petros'

Mitsubishi Pajero Van 28αρι Τurbo Κυπριακο του 1997

Δημοσίευση από 'petros' »

Πωλειται Mitsubishi Pajero Van 28αρι Turbo Intercooler
Κυπριακο του 1997
Περασμενο ΜΟΤ μεχρι το 2015
Τιμη 4000 ευρω τιμη συζητησιμη.
Τηλ επικοινωνιας 99541982 Πετρος (Λευκωσια)
DSC00329.JPG
DSC00331.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
'petros'

Re: Mitsubishi Pajero Van 28αρι Τurbo Κυπριακο του 1997

UP
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

ρε φιλε ποσα είναι η κυκλοφορία του?

έχεις καθόλου ιδέα με τι νέα νομοθεσία ποσα θα είναι για νέο ιδιοκτήτη?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
'petros'

Η αδεια του ειναι 328 ευρω το χρονο

Οσο για την καινουργια νομοθεσια δεν εχω υποψη μου φιλε αν γνωριζεις εσυ η καποιος φιλος ας μας ενημερωσει.

Το αυτοκινητο δεν το πουλω γιατι ειναι ακριβη η αδεια του η γιατι εχει προβλημα αλλα γιατι θα το γυρισω σε διπλοκαμπινο μιας και με βολευει καλυτερα λογο του οτι μεγαλωσε και η οικογενεια ,συνομα τζακι στο σπιτι και θα θελω και ξυλα και για κυνηγι ;)
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

ευχαριστώ ρε φιλε
το ψάχνω για τις καινούργιες κυκλοφορίες
είμαι σίγουρος ότι εάν η ιδιοκτησία του αυτοκινήτου αλλάξει, τότε ο καινούργιος ιδιοχτήτης πληρώνει με διαφορετικά δεδομένα
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Phinix έγραψε:ευχαριστώ ρε φιλε
το ψάχνω για τις καινούργιες κυκλοφορίες
είμαι σίγουρος ότι εάν η ιδιοκτησία του αυτοκινήτου αλλάξει, τότε ο καινούργιος ιδιοχτήτης πληρώνει με διαφορετικά δεδομένα
Φίλε μου από οτι έχω ακούσει το maximum που μπορεί να αλλάξει η κυκλοφορία για ήδη γραμμένα αυτοκίνητα είναι απο 1-30 ευρώ.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

'petros' έγραψε:Η αδεια του ειναι 328 ευρω το χρονο

Οσο για την καινουργια νομοθεσια δεν εχω υποψη μου φιλε αν γνωριζεις εσυ η καποιος φιλος ας μας ενημερωσει.

Το αυτοκινητο δεν το πουλω γιατι ειναι ακριβη η αδεια του η γιατι εχει προβλημα αλλα γιατι θα το γυρισω σε διπλοκαμπινο μιας και με βολευει καλυτερα λογο του οτι μεγαλωσε και η οικογενεια ,συνομα τζακι στο σπιτι και θα θελω και ξυλα και για κυνηγι ;)
φιλε μου πετρο αν ο νεος ιδιοκτητης το παρει πριν το τελος του χρονου θα πληρωνει την κυκλοφορια του που ειναι 550 ευρω νομιζω εσυ πληρωνεις 328 γιατι το εχεις πριν το 2004 .για να παει η κυκλοφορια με την νεα νομοθεσια πρεπει να ματαβιβαστει απο 1/1/2014 και μετα :D και θα ειναι γυρω απο τα 1000 ευρω.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Παιδια, εγω εχω ενημερωθεί ότι η νέα νομοθεσία θα αφορά μόνο τις νέες εγγραφές οχημάτων και όχι τα ήδη εγγεγραμμένα. Στα ήδη εγγεγραμμένα οχήματα θα αυξηθεί απο 1-30€ αναλόγως οχήματος.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

andreas78 έγραψε:Παιδια, εγω εχω ενημερωθεί ότι η νέα νομοθεσία θα αφορά μόνο τις νέες εγγραφές οχημάτων και όχι τα ήδη εγγεγραμμένα. Στα ήδη εγγεγραμμένα οχήματα θα αυξηθεί απο 1-30€ αναλόγως οχήματος.
αν ακουσα καλα χτες μεχρι 2050cc αυξηση 24 ευρω και 2050cc και πανω 32 ευρω καπου εκει κοντα τελος παντων δεν ειμαι σιγουρος
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

πανικος έγραψε:
'petros' έγραψε:Η αδεια του ειναι 328 ευρω το χρονο

φιλε μου πετρο αν ο νεος ιδιοκτητης το παρει πριν το τελος του χρονου θα πληρωνει την κυκλοφορια του που ειναι 550 ευρω νομιζω εσυ πληρωνεις 328 γιατι το εχεις πριν το 2004 .για να παει η κυκλοφορια με την νεα νομοθεσια πρεπει να ματαβιβαστει απο 1/1/2014 και μετα :D και θα ειναι γυρω απο τα 1000 ευρω.
ηντα αν εν ετσι, αν δεν πουληθει καλυτερα να παει παλιοσιδερα ρε :? :shock:
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”