Mitsubishi Pajero Van 28αρι Τurbo Κυπριακο του 1997
- 'petros'
Mitsubishi Pajero Van 28αρι Τurbo Κυπριακο του 1997
Πωλειται Mitsubishi Pajero Van 28αρι Turbo Intercooler
Κυπριακο του 1997
Περασμενο ΜΟΤ μεχρι το 2015
Τιμη 4000 ευρω τιμη συζητησιμη.
Τηλ επικοινωνιας 99541982 Πετρος (Λευκωσια)
Κυπριακο του 1997
Περασμενο ΜΟΤ μεχρι το 2015
Τιμη 4000 ευρω τιμη συζητησιμη.
Τηλ επικοινωνιας 99541982 Πετρος (Λευκωσια)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- 'petros'
Re: Mitsubishi Pajero Van 28αρι Τurbo Κυπριακο του 1997
UP
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Phinix
ρε φιλε ποσα είναι η κυκλοφορία του?
έχεις καθόλου ιδέα με τι νέα νομοθεσία ποσα θα είναι για νέο ιδιοκτήτη?
έχεις καθόλου ιδέα με τι νέα νομοθεσία ποσα θα είναι για νέο ιδιοκτήτη?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- 'petros'
Η αδεια του ειναι 328 ευρω το χρονο
Οσο για την καινουργια νομοθεσια δεν εχω υποψη μου φιλε αν γνωριζεις εσυ η καποιος φιλος ας μας ενημερωσει.
Το αυτοκινητο δεν το πουλω γιατι ειναι ακριβη η αδεια του η γιατι εχει προβλημα αλλα γιατι θα το γυρισω σε διπλοκαμπινο μιας και με βολευει καλυτερα λογο του οτι μεγαλωσε και η οικογενεια ,συνομα τζακι στο σπιτι και θα θελω και ξυλα και για κυνηγι
Οσο για την καινουργια νομοθεσια δεν εχω υποψη μου φιλε αν γνωριζεις εσυ η καποιος φιλος ας μας ενημερωσει.
Το αυτοκινητο δεν το πουλω γιατι ειναι ακριβη η αδεια του η γιατι εχει προβλημα αλλα γιατι θα το γυρισω σε διπλοκαμπινο μιας και με βολευει καλυτερα λογο του οτι μεγαλωσε και η οικογενεια ,συνομα τζακι στο σπιτι και θα θελω και ξυλα και για κυνηγι

- Phinix
ευχαριστώ ρε φιλε
το ψάχνω για τις καινούργιες κυκλοφορίες
είμαι σίγουρος ότι εάν η ιδιοκτησία του αυτοκινήτου αλλάξει, τότε ο καινούργιος ιδιοχτήτης πληρώνει με διαφορετικά δεδομένα
είμαι σίγουρος ότι εάν η ιδιοκτησία του αυτοκινήτου αλλάξει, τότε ο καινούργιος ιδιοχτήτης πληρώνει με διαφορετικά δεδομένα
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- LAGOS
- Full Member
Φίλε μου από οτι έχω ακούσει το maximum που μπορεί να αλλάξει η κυκλοφορία για ήδη γραμμένα αυτοκίνητα είναι απο 1-30 ευρώ.Phinix έγραψε:ευχαριστώ ρε φιλε
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- πανικος
φιλε μου πετρο αν ο νεος ιδιοκτητης το παρει πριν το τελος του χρονου θα πληρωνει την κυκλοφορια του που ειναι 550 ευρω νομιζω εσυ πληρωνεις 328 γιατι το εχεις πριν το 2004 .για να παει η κυκλοφορια με την νεα νομοθεσια πρεπει να ματαβιβαστει απο 1/1/2014 και μετα'petros' έγραψε:Η αδεια του ειναι 328 ευρω το χρονο

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Παιδια, εγω εχω ενημερωθεί ότι η νέα νομοθεσία θα αφορά μόνο τις νέες εγγραφές οχημάτων και όχι τα ήδη εγγεγραμμένα. Στα ήδη εγγεγραμμένα οχήματα θα αυξηθεί απο 1-30€ αναλόγως οχήματος.
- giorgos80
αν ακουσα καλα χτες μεχρι 2050cc αυξηση 24 ευρω και 2050cc και πανω 32 ευρω καπου εκει κοντα τελος παντων δεν ειμαι σιγουροςandreas78 έγραψε:Παιδια, εγω εχω ενημερωθεί ότι η νέα νομοθεσία θα αφορά μόνο τις νέες εγγραφές οχημάτων και όχι τα ήδη εγγεγραμμένα. Στα ήδη εγγεγραμμένα οχήματα θα αυξηθεί απο 1-30€ αναλόγως οχήματος.
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- giorgos80
ηντα αν εν ετσι, αν δεν πουληθει καλυτερα να παει παλιοσιδερα ρεπανικος έγραψε:φιλε μου πετρο αν ο νεος ιδιοκτητης το παρει πριν το τελος του χρονου θα πληρωνει την κυκλοφορια του που ειναι 550 ευρω νομιζω εσυ πληρωνεις 328 γιατι το εχεις πριν το 2004 .για να παει η κυκλοφορια με την νεα νομοθεσια πρεπει να ματαβιβαστει απο 1/1/2014 και μετα'petros' έγραψε:Η αδεια του ειναι 328 ευρω το χρονο
Το αυτοκινητο δεν το πουλω γιατι ειναι ακριβη η αδεια του η γιατι εχει προβλημα αλλα γιατι θα το γυρισω σε διπλοκαμπινο μιας και με βολευει καλυτερα λογο του οτι μεγαλωσε και η οικογενεια ,συνομα τζακι στο σπιτι και θα θελω και ξυλα και για κυνηγικαι θα ειναι γυρω απο τα 1000 ευρω.

Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη