Πωλείται - Browning Ultra Sporter
-
- Full Member
Πωλείται - Browning Ultra Sporter
Πωλείται BROWNING ULTRA SPORTER 28άρι, με 4 mitas και τη θήκη του . Το όπλο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο λόγος πώλησης είναι γιατί πλέον σταμάτησα το σκοπευτήριο και κυνηγώ μόνο λαγό, έτσι μου είναι λίγο βαρετό για το κυνήγι που κάνω και στους τόπους που κυνηγώ. Τιμή 1200ευρώ
- virtualgreek
- Moderator
Re: browning ultra sporter
Εχει οπες εκτονωσης η οχι? Βαλε και μερικες φωτογραφιες.mugen έγραψε:Πωλείται BROWNING ULTRA SPORTER 28άρι, με 4 mitas και τη θήκη του . Το όπλο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο λόγος πώλησης είναι γιατί πλέον σταμάτησα το σκοπευτήριο και κυνηγώ μόνο λαγό, έτσι μου είναι λίγο βαρετό για το κυνήγι που κάνω και στους τόπους που κυνηγώ. Τιμή 1200ευρώ
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
δεχεσε και ανταλαγη
-
- Full Member
τι εχεις????????????
-
- Full Member
φιλε εχω ενα σκουτερ kimco 100 και μια σκυλλα 3 χρονων ( τιν δινω γιατι θελω να τους λιανω, αρχισε την μουρμουρα η γυναικα ) εαν θες κανονισουμε να τα δεις και μιλαμε. την μοτορα δεν την πολλω χρεισιμοποιω γι'αυτο την πουλω
-
- Full Member
ευχαριστω ρε φιλε ειμαι καλημενος εχω απ΄ ολα
-
- Full Member
ti grade einai kai pote agorasesmugen έγραψε:Πωλείται BROWNING ULTRA SPORTER 28άρι, με 4 mitas και τη θήκη του . Το όπλο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο λόγος πώλησης είναι γιατί πλέον σταμάτησα το σκοπευτήριο και κυνηγώ μόνο λαγό, έτσι μου είναι λίγο βαρετό για το κυνήγι που κάνω και στους τόπους που κυνηγώ. Τιμή 1200ευρώ
-
- Full Member
το όπλο αγοράστηκε απο τον αντιπρόσωπο πριν 7 χρόνια. τα ξύλα του είναι grade 3, αυλοί 18,8 και έρχεται με extra σκανδάλες και extra pad, το οποιο αγοράστηκε και εφαρμόστηκε(50 ευρώ) απο επαγγελματία οπλουργό χωρίς ΚΑΜΙΑ παρέμβαση στο κοντάκι. Έρχεται επίσης με το δικό του pad.
- virtualgreek
- Moderator
Φαντάζομαι εννοείς ότι αγοράστηκε μεταχειρισμένο από τον Φρίξο ?mugen έγραψε:το όπλο αγοράστηκε απο τον αντιπρόσωπο πριν 7 χρόνια. τα ξύλα του είναι grade 3, αυλοί 18,8 και έρχεται με extra σκανδάλες και extra pad, το οποιο αγοράστηκε και εφαρμόστηκε(50 ευρώ) απο επαγγελματία οπλουργό χωρίς ΚΑΜΙΑ παρέμβαση στο κοντάκι. Έρχεται επίσης με το δικό του pad.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...