Αν έχει κάποιος κουτί μεταφοράς με συρώμενες πόρτες για αυτοκίνητο τύπου Hatchback ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Ψαχνω κάτι σαν αυτό...με μήκος ~80-90εκ.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
Exei sto discound store dromos an8oupoli pros agious trimi8ias ekei pou htan h pepsi palia 79 evrw stis diastaseis pou zi peripou zitas. Gireuw kai egw ala pio megalo diplasio sxedon apo auto an exei kapios ypopsi tou
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
'petros' έγραψε:Exei sto discound store dromos an8oupoli pros agious trimi8ias ekei pou htan h pepsi palia 79 evrw stis diastaseis pou zi peripou zitas. Gireuw kai egw ala pio megalo diplasio sxedon apo auto an exei kapios ypopsi tou
έχω ένα εγώ αλλα όχι για πώληση που είναι όλο μεταλλικό όχι πλαστικό θα το έχεις μια ζωή ούτε αγγειώνει ούτε τίποτα που έχει δυο πόρτες μια στο πλευρό και μια μπροστά διπλώνει και γίνετε βαλίτσα για μεταφορά νομίζω αν με κάμνω λάθος το πήρα 110 euro είναι για εκείνους που πηγαίνουν τους σκύλους στους άγονες απότι μου είπαν στές διαφορες εκθέσεις άσε μετά αν βρω καιρό να βάλω φωτό