Drahthaar
- AndreasDr
Re: Drahthaar
Φίλε αν ζητάς με χαρτιά καθαροαιμίας μπορώ να σε βοηθήσω, στείλε μου μύνημα.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....

AndreasDr έγραψε:Φίλε αν ζητάς με χαρτιά καθαροαιμίας μπορώ να σε βοηθήσω, στείλε μου μύνημα.

- AndreasDr
Τι κ.Δημήτρη?dimitris savva έγραψε:
AndreasDr έγραψε:Φίλε αν ζητάς με χαρτιά καθαροαιμίας μπορώ να σε βοηθήσω, στείλε μου μύνημα.![]()
![]()
- AndreasDr
dimitris savva έγραψε:
AndreasDr έγραψε:Φίλε αν ζητάς με χαρτιά καθαροαιμίας μπορώ να σε βοηθήσω, στείλε μου μύνημα.![]()
![]()

εβαλα
γιατι παραξενευτικα που δεν σου εκαμαν ανακριση .Γιατι προσπαθεις να βοηθησεις τους αλλους μηπως εισαι εκτροφεας??? (τιποτα το προσωπικο μαζι σου απλος ήθελα να δειξω οτι υπαρχουν και αλλοι που πουλουν και εμενα προσωπικα δεν με ενοχλα καθολου )

- AndreasDr
dimitris savva έγραψε:εβαλα![]()
γιατι παραξενευτικα που δεν σου εκαμαν ανακριση .Γιατι προσπαθεις να βοηθησεις τους αλλους μηπως εισαι εκτροφεας??? (τιποτα το προσωπικο μαζι σου απλος ήθελα να δειξω οτι υπαρχουν και αλλοι που πουλουν και εμενα προσωπικα δεν με ενοχλα καθολου )

AndreasDr έγραψε:dimitris savva έγραψε:εβαλα![]()
Ενόμισα έγραψα τίποτε λάθος, εξαναθκιάβασα το 100 φορές να σιουρευτώ
Για να μήν με προλάβουν τότε. Όχι δέν είμαι εκτροφέας, ένα ζευγάρι ντραχτχααρ έχω και ποτέ δέν έκαμα γέννα. Απλά σάν κάτοχος ντράχτχααρ ξέρω αρκετό κόσμο με τούτη την φυλή και είπα να βοηθήσω τον φίλο. Εξάλλου γιαυτό του είπα να μου στείλει μύνημα και δέν του είπα δημόσια. Όταν κάμω γέννα θα το βάλω στο φόρουμ όμως

- Yiannis-007
- Full Member
οπως εμενα που δεν ειμαι εκτροφεας αλλα μου διεγραψαν το post που εβαλα στο φορουμ για μια γεννα ποθ εκανα με Italian greyhound....ουτε 10 λεπτα και τιν διεγραψαν............dimitris savva έγραψε:AndreasDr έγραψε:dimitris savva έγραψε:εβαλα![]()
Ενόμισα έγραψα τίποτε λάθος, εξαναθκιάβασα το 100 φορές να σιουρευτώ
Για να μήν με προλάβουν τότε. Όχι δέν είμαι εκτροφέας, ένα ζευγάρι ντραχτχααρ έχω και ποτέ δέν έκαμα γέννα. Απλά σάν κάτοχος ντράχτχααρ ξέρω αρκετό κόσμο με τούτη την φυλή και είπα να βοηθήσω τον φίλο. Εξάλλου γιαυτό του είπα να μου στείλει μύνημα και δέν του είπα δημόσια. Όταν κάμω γέννα θα το βάλω στο φόρουμ όμως
![]()
![]()
![]()
![]()
- Yiannis-007
- Full Member
Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας