KOUTAVI MALINOUA.

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
DIMITRISF
Full Member

KOUTAVI MALINOUA.

Δημοσίευση από DIMITRISF »

Paidia psaxnw gia koutavi malinoua arseniko I thiliko. Thanks.(apo tablet)
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: KOUTAVI MALINOUA.

Δημοσίευση από admin »

Δοκίμασε τον Χρήστο απο τα Καμπιά που έχει αίματα δέν ξέρω αν έχει κουτάβι 99694617
Προσέχουμε...για να έχουμε
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΜΑΛΙΝΟΥΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ.ΑΠΟ ΒΕΛΓΙΟ. :lol: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΕΛΓΙΚΑ;
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

miky55 έγραψε:ΜΑΛΙΝΟΥΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ.ΑΠΟ ΒΕΛΓΙΟ. :lol: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΕΛΓΙΚΑ;

Όντως είναι Βελγικοί ποιημενικοί. Στην Αγγλική ονομάζονται Malinois.

Μοιάζουν κάπως με λυκόσκυλα, άνκαι το λέω με επιφυλακτικότητα. Είναι πιο μικρά σε μέγεθος.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
DIMITRISF
Full Member

admin έγραψε:Δοκίμασε τον Χρήστο απο τα Καμπιά που έχει αίματα δέν ξέρω αν έχει κουτάβι 99694617
Se efharistw file. Tha tou tilefwnisw. (Apo tablet)
DIMITRISF
Full Member

virtualgreek έγραψε:
miky55 έγραψε:ΜΑΛΙΝΟΥΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ.ΑΠΟ ΒΕΛΓΙΟ. :lol: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΕΛΓΙΚΑ;

Όντως είναι Βελγικοί ποιημενικοί. Στην Αγγλική ονομάζονται Malinois.

Μοιάζουν κάπως με λυκόσκυλα, άνκαι το λέω με επιφυλακτικότητα. Είναι πιο μικρά σε μέγεθος.

Σ.
Ontws paidia einai eidos poimenikou. Ligo pio mikrosomoi alla mporw na pw pio ipouloi sto thema filakas kai epithetikotita. (Apo tablet)
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Θα συμφωνησω οτι προκειτε για σκυλι που μοιαζει πολυ με τον Γερμανικο Ποιμενικο αλλα ασ πουμε σε μια πιο compact εκδοση.

Καποιος που δεν ξαναειδε απο κοντα κυριως θα πει οτι ειναι ο γνωστος Λυκοσκυλος.

Απο δικη μου εμπειρια με σκυλο γειτονα, ειναι ιδανικος για φυλακας, γιατι ειναι υπερκινητικος και γαυγιζει πολυ, προκαλωντας τρομο στους παρεισακτους, ωστοσο, μπορεις να του επιβληθεις πολυ ευκολα, ειδικα οταν ξερεις και δεν ειναι τοσο επιθετικος , οσο φαινεται με μια πρωτη ματια.

Περισσοτερο λασσει δηλαδη παρα δαγκωνει. Να ξερεις οτι εχε ιτην δυνατοτητα για ψηλα αλματα και εχει μεγαλη μυικη δυναμη, οποταν θελει καταλληλη περιφραξη.

Ομως αυτο δεν καθοριζει την φυλη, γιατι η δικη μου εμπειρια ειναι με ενα μονο σκυλο, που μπορει να ειναι ο χαρακτηρας του ετσι, οπως και το οτι ξερω να τους προσεγγιζω.

Προσωπικα μου αρεσε σαν φυλη

Παντως οσοι ρεσσουν που τον γειτονα, καμνουν τα πανω τους
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
DIMITRISF
Full Member

Laurona έγραψε:Θα συμφωνησω οτι προκειτε για σκυλι που μοιαζει πολυ με τον Γερμανικο Ποιμενικο αλλα ασ πουμε σε μια πιο compact εκδοση.

Καποιος που δεν ξαναειδε απο κοντα κυριως θα πει οτι ειναι ο γνωστος Λυκοσκυλος.

Απο δικη μου εμπειρια με σκυλο γειτονα, ειναι ιδανικος για φυλακας, γιατι ειναι υπερκινητικος και γαυγιζει πολυ, προκαλωντας τρομο στους παρεισακτους, ωστοσο, μπορεις να του επιβληθεις πολυ ευκολα, ειδικα οταν ξερεις και δεν ειναι τοσο επιθετικος , οσο φαινεται με μια πρωτη ματια.

Περισσοτερο λασσει δηλαδη παρα δαγκωνει. Να ξερεις οτι εχε ιτην δυνατοτητα για ψηλα αλματα και εχει μεγαλη μυικη δυναμη, οποταν θελει καταλληλη περιφραξη.

Ομως αυτο δεν καθοριζει την φυλη, γιατι η δικη μου εμπειρια ειναι με ενα μονο σκυλο, που μπορει να ειναι ο χαρακτηρας του ετσι, οπως και το οτι ξερω να τους προσεγγιζω.

Προσωπικα μου αρεσε σαν φυλη

Παντως οσοι ρεσσουν που τον γειτονα, καμνουν τα πανω τους
Tha simfwnisw me ton filo kai ehw na prosthesw oti einai toso kahipopta pou an den eheis tin katallili ipomoni kai ton tropo pitharhias mazi tous mporei na ginoun poli epithetika I kai akoma poli fovitsiarika. Sinistatai na ta ehei o idioktitis apo koutavia. (Apo tablet)
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”