ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ

Δημοσίευση από Savvas »

Αγαπητοί φίλοι, πωλούνται τα ακόλουθα κουτάβια από καθαρόαιμους γονείς, γεννημένα στις 8/11/12:

Μητέρα: Anglo-Francais de Petite Venerie (Αγγλογαλλικός Ιχνηλάτης)
Πατέρας: Beagle (Καναδέζικη γραμμή)

Τιμή: 250 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 99801005
puppies 1-2-3.jpg
puppies 4-5-6.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Re: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ

Δημοσίευση από Savvas »

Για τους λάτρεις... !!!
photo1.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Savvas την 29 Δεκ 2012, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

:lol: :lol: :lol:
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Savvas έγραψε:Για τους λάτρεις του λαγού... !!!
photo1.jpg

Ρε Σαββα επεθυμησε λαγο η μανα τους τζαι δεν την επηρετε να βρει??? :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Anthimos έγραψε:
Savvas έγραψε:Για τους λάτρεις του λαγού... !!!
photo1.jpg

Ρε Σαββα επεθυμησε λαγο η μανα τους τζαι δεν την επηρετε να βρει??? :lol:
Ρε φιλε, η καημενη ηξερε οτι θα εχανε την σεζον μαλλον. Απιστευτα πραγματα, αλλο να το λες και αλλο να το ζεις.
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Διαθέσιμα 1 θυληκό και 1 αρσενικό.

Νέα τιμή: 200 ευρώ
Female 4.jpg
Male 1.jpg
Τηλ.: 99801005
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”