ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΕΡΟΒΟΛΟ GAMO 250 ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΙΟΠΤΡΑ
-
- Full Member
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΕΡΟΒΟΛΟ GAMO 250 ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΙΟΠΤΡΑ
[img][img][/img][/img]Πωλειται αεροβολο Air rifle GAMO WHISPER X VAMPIR 5.5 mm με διοπτρα λειζερ κ φακο ολοκαινουριο στιν κασια του! Το αγορασα απο Βουλγαρια και δεν μπορω να το φερω Κύπρο! Το αγορασα 300 ευρω. Η τιμη του στιν Κυπρο ειναι 380 ευρω ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ. Αν ενδιαφερεται καποιος απο ΕΛΛΑΔΑ να επικοινωνισει μαζι μου! Το αεροβολο ειναι στη Βουλγαρια και δεν ουτε σφαιρα !
-
- Full Member
Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΕΡΟΒΟΛΟ GAMO 250 ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΙΟΠΤΡΑ
Ξέρω ότι είναι αρκετά παλιό το thread, αλλά αν υπάρχει ακόμα το όπλο με ενδιαφέρει. Είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε τα πράγματα θα είναι μάλλον εύκολα. Επειδή δεν μπορώ να στείλω PM έλα σε επαφή μαζί μου και δώσε μου το email σου να σου κάνω την πρόταση μου από εκεί.ANDY έγραψε:[img][img][/img][/img]Πωλειται αεροβολο Air rifle GAMO WHISPER X VAMPIR 5.5 mm με διοπτρα λειζερ κ φακο ολοκαινουριο στιν κασια του! Το αγορασα απο Βουλγαρια και δεν μπορω να το φερω Κύπρο! Το αγορασα 300 ευρω. Η τιμη του στιν Κυπρο ειναι 380 ευρω ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ. Αν ενδιαφερεται καποιος απο ΕΛΛΑΔΑ να επικοινωνισει μαζι μου! Το αεροβολο ειναι στη Βουλγαρια και δεν ουτε σφαιρα !