ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΚΕΚΑΣ
-
- Full Member
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΚΕΚΑΣ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ..ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 6 ΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ 3 ΑΡΣΕΝΙΚΑ
http://www.youtube.com/watch?v=M2lagxTZ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=M2lagxTZ ... re=related
-
- Full Member
Re: ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΚΕΚΑΣ
φιλε με τι ρατσα ειναι διασταυρωμενα τα γκεκασ?
-
- Full Member
file o skilos einai katharoemo gkeka ke i mana itan apo diastaurwsi gkeka ke mprak omws i skila varese pros to gkeka exei maska kafe sto proswpo ke to ipolipo swma mauro giauto ke ta skilia einai ola maurokanelia.genika auti i gena eine kata 80 90,tis ekato gkekas.allwste autos itan ke stoxos tis diastaurosis.
-
- Full Member
Apo pia poli eisai re file?endiaferome gia 8iliko..
- Rai
- Full Member
dangerous έγραψε:file o skilos einai katharoemo gkeka ke i mana itan apo diastaurwsi gkeka ke mprak omws i skila varese pros to gkeka exei maska kafe sto proswpo ke to ipolipo swma mauro giauto ke ta skilia einai ola maurokanelia.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
genika auti i gena eine kata 80 90,tis ekato gkekas.allwste autos itan ke stoxos tis diastaurosis.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- Anthimos
- Moderator
dangerous έγραψε:file o skilos einai katharoemo gkeka ke i mana itan apo diastaurwsi gkeka ke mprak omws i skila varese pros to gkeka exei maska kafe sto proswpo ke to ipolipo swma mauro giauto ke ta skilia einai ola maurokanelia.genika auti i gena eine kata 80 90,tis ekato gkekas.allwste autos itan ke stoxos tis diastaurosis.
Ρε φιλε μου με όλο το σεβασμο ρε φιλε αλλα επειδη εν το χρωμα ετσι εν σημαινει οτι εν να ειναι σαν γκέκα σε όλα.
εσκεφτηκές οτι μπορει να πηραν το χρωμα μόνο και τα υπόλοιπα να ειναι του μπρακ??

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
φιλε μου ειδες να αναφερθω καπου οτι τα σκυλια εννα συμπεριφεροντε σαν ελληνικοι ιχνηλατες...???ουτε εκτροφεας εγινα απο την μια στιγμη στην αλλη και πιστεψε με ξερω πολυ καλα τι μου γινεται...το να καταφερεις να κανεις μια επιλεκκτικη εκτροφη μεσα απο διασταυρωσεις και να ξερεισ σε μεγαλο ποσοστο τι θα βγαλεις χωρις παντα να εισαι σιγουρος θελεις αρκετες δεκαδες χρονια...
ουτε επιασα πατσαλο σκυλλο να τον διασταυρωσω με αγελαδα για να μου βγαλει ταυρο που να φερμαρει κε να ιχνηλατα οπως οιπληστοι αυτο πιστευουν κε θελουν στην κυπρο...απλα εχουμε μια παρα πολυ καλη σκυλλα διασταυρωμενη η οποια τεινει προς το γκεκικο κε ενα πολλα υποσχομενο καθαροαιμο γκεκικο...\
εκαμαμε μια διασταυρωση με την ελπιδα να παρουμε καποια σκυλια τα οποια θα εχουν καποια χαρακτηρηστικα τωρα αν θα παρουν και χαρακτηρηστικα απο 7 προηγουμενες γενιες κανενεας δεν το ξερει...μεχρι στιγμης τουλαχιστο στον χρωματισμο βγηκαμε σωστοι τροπο εργασιας/////?????ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξερει.
οπως δεν εγγυουμε οτι θα βγουν και τα 9 σκυλια παρα ππολυ καλα οπως και για μια καθαροαιμη γεννα παντα λεω οτι ενα κουταβι ειναι ενα δωρο σε μικρο κουτι που ποτε δεν ξερεις τι και πως θα εξελιχτει..\
πιστευω οτι ειμαι αρκετα ξεκαθαρος σε οποιονδηποτε ενδιαφερεται να παρει σκυλι
ουτε επιασα πατσαλο σκυλλο να τον διασταυρωσω με αγελαδα για να μου βγαλει ταυρο που να φερμαρει κε να ιχνηλατα οπως οιπληστοι αυτο πιστευουν κε θελουν στην κυπρο...απλα εχουμε μια παρα πολυ καλη σκυλλα διασταυρωμενη η οποια τεινει προς το γκεκικο κε ενα πολλα υποσχομενο καθαροαιμο γκεκικο...\
εκαμαμε μια διασταυρωση με την ελπιδα να παρουμε καποια σκυλια τα οποια θα εχουν καποια χαρακτηρηστικα τωρα αν θα παρουν και χαρακτηρηστικα απο 7 προηγουμενες γενιες κανενεας δεν το ξερει...μεχρι στιγμης τουλαχιστο στον χρωματισμο βγηκαμε σωστοι τροπο εργασιας/////?????ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξερει.
οπως δεν εγγυουμε οτι θα βγουν και τα 9 σκυλια παρα ππολυ καλα οπως και για μια καθαροαιμη γεννα παντα λεω οτι ενα κουταβι ειναι ενα δωρο σε μικρο κουτι που ποτε δεν ξερεις τι και πως θα εξελιχτει..\
πιστευω οτι ειμαι αρκετα ξεκαθαρος σε οποιονδηποτε ενδιαφερεται να παρει σκυλι
-
- Full Member
ειμαι απο λευκωσια φιλεalexis browning έγραψε:Apo pia poli eisai re file?endiaferome gia 8iliko..