Ζητειται κουταβι λυκοσκυλο

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Ζητειται κουταβι λυκοσκυλο

Δημοσίευση από Laurona »

Ζητειται κουταβι λυκοσκυλο, οχι για κυνηγετικο σκοπο, αλλα καθαρα για εκπαιδευση ως φυλακας απο ενα πολυ καλο μου φιλο.

Παρακαλω εαν υπαρχει καποιος που διαθετει, να μου στειλει προσωπικο μυνημα.

Καταπροτιμηση καθαροαιμο, χωρις ομως χαρτια αφου υπαρχει περιορισμενο budget.

Ο φιλος ειναι οικογενειαρχης με παιδια και το σκυλακι θα τυχει σωστης ανατροφης και περιποιησης.

Ευχαριστω.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Nicos
Full Member

Re: Ζητειται κουταβι λυκοσκυλο

Δημοσίευση από Nicos »

Έχουμε ένα 7 μηνών αρσενικό,καθαρόαιμο χωρίς χαρτιά που μεγάλωσε με οικογένεια με ένα μικρό κοριτσάκι.Είναι φιλικό με παιδιά και στην κατάληλη ηλικια για εκπαίδευση.Τηλ. 99571041 Λ/σια.
dolite
Full Member

Δημοσίευση από dolite »

μεχρι ποσα δινεις ρε φιλε
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Παιδια ο ανρωπος δεν ασχολειτε με σκυλους σε βαθμο εξειδικευσης, δεν γνωριζει απο χαρτια, καθαροαιμιες κλπ, και δεν τον ενδιαφερουν οαλ αυτα, που για μας εχοθν σημασια, γιαυτον ειναι κινεζικα.

θελει ενα λυκοσκυλο κουταβι

Μου ειπε οτι δινει μεχρι 100 ευρω.Μην γελατε ειναι δυσκολος καιρος και θα εχει και τα εξοδα της εκπαιδευσης για φυλακας.

Εαν καποιος υπαρχει που διαθετει κατι με αυτα τα στοιχεια, τοτε ας μου στειλει μυνημα.( ξερω οτι ειναι αστειο το ποσο, αλλα ο καθε ενας αυτο που εχει και δυναται σωστα?)

Θα του δωσω τα στοιχεια του για να επικοινωνησουν. Εγω απλως εβαλα την αγγελεια του.

Τονιζω ομως οτι ειχε ξανα σκυλλο και τους λατρευει, θα τον εχει με το σπιτακι του, και με ολες τις ανεσεις του, απλα δεν εχει γνωσεις απο χαρτια και δεν τον θελει για διαγωνισμους κλπ.

Θα ειναι σκυλι οικογενειακο που θα εκπαιδευτει για φυλακας!
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
pambs
Full Member

Δημοσίευση από pambs »

Laurona έγραψε:Παιδια ο ανρωπος δεν ασχολειτε με σκυλους σε βαθμο εξειδικευσης, δεν γνωριζει απο χαρτια, καθαροαιμιες κλπ, και δεν τον ενδιαφερουν οαλ αυτα, που για μας εχοθν σημασια, γιαυτον ειναι κινεζικα.

θελει ενα λυκοσκυλο κουταβι

Μου ειπε οτι δινει μεχρι 100 ευρω.Μην γελατε ειναι δυσκολος καιρος και θα εχει και τα εξοδα της εκπαιδευσης για φυλακας.

Εαν καποιος υπαρχει που διαθετει κατι με αυτα τα στοιχεια, τοτε ας μου στειλει μυνημα.( ξερω οτι ειναι αστειο το ποσο, αλλα ο καθε ενας αυτο που εχει και δυναται σωστα?)

Θα του δωσω τα στοιχεια του για να επικοινωνησουν. Εγω απλως εβαλα την αγγελεια του.

Τονιζω ομως οτι ειχε ξανα σκυλλο και τους λατρευει, θα τον εχει με το σπιτακι του, και με ολες τις ανεσεις του, απλα δεν εχει γνωσεις απο χαρτια και δεν τον θελει για διαγωνισμους κλπ.

Θα ειναι σκυλι οικογενειακο που θα εκπαιδευτει για φυλακας!
Φιλε πες του να ριξει και μια ματια στο καταφυγιο. Πολλες φορες πετυχαινεις πολυ καλια σκυλια ακομα και με χαρτια για να καταλαβεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”