Ποδηλατο Giant Anthem x1
-
- Full Member
Ποδηλατο Giant Anthem x1
Κοπελια ασχετο με κυνηγι αλλα πουλω το ποδηλατο μου επδ τελευταια δεν βρισκω πολλες ωρες να ασχοληθω
Δεν ξερω αν εχει καποιο που ασχολειται. Ειναι Αthem x1 2011 μοντελλο με full xt gearset και rims. Computer mavic, tubeless michelin wheels
Tιμη 3500ευρω
Δεν ξερω αν εχει καποιο που ασχολειται. Ειναι Αthem x1 2011 μοντελλο με full xt gearset και rims. Computer mavic, tubeless michelin wheels
Tιμη 3500ευρω
-
- Full Member
Re: Ποδηλατο Giant Anthem x1
Οποιος θελει φωτος μπορω να του στειλω, επισης και δοκιμη. Ξεχασα να πω οτι ειναι smallpambs έγραψε:Κοπελια ασχετο με κυνηγι αλλα πουλω το ποδηλατο μου επδ τελευταια δεν βρισκω πολλες ωρες να ασχοληθω
Tιμη 3500ευρω
-
- Full Member
Aνταλαγη και με οπλο 682 gold η dt10. Ειναι σε καταπληκτικη κατασταση με πολλα εχτρα χρωμα γαλαζιο με ασπροpambs έγραψε:Οποιος θελει φωτος μπορω να του στειλω, επισης και δοκιμη. Ξεχασα να πω οτι ειναι smallpambs έγραψε:Κοπελια ασχετο με κυνηγι αλλα πουλω το ποδηλατο μου επδ τελευταια δεν βρισκω πολλες ωρες να ασχοληθω
Tιμη 3500ευρω
-
- Full Member
Ποδηλατο Giant Anthem x1
Επδ χρειαζομε χρηματα το δινω 2000... Οποιος θελει μπορει να το δει και να το δοκιμασει
Sent from my iPad mini using Tapatalk HD
Sent from my iPad mini using Tapatalk HD
- vas.vas
- Full Member
Ε κανει ρε κοπελια ακομα λλιο εν να το καμουμε χρυσες ευκαιριες με πραματα ασχετα μεντο κυνηγι.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Με την τιμή της βενζίνης όπως πάει θα γίνει σχετικό 

Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Φιλε δεν ειδα κατι που να απαγορευει δημοσιευσεις ασχετες με το θεμα. Εχει παρα πολλα πραματα στις αγγελιες.vas.vas έγραψε:Ε κανει ρε κοπελια ακομα λλιο εν να το καμουμε χρυσες ευκαιριες με πραματα ασχετα μεντο κυνηγι.
Ιν ενι κεης αν μου το ζητηση ο Αριστος δεν εχω κανενα λογω να παω εναντια στους κανονισμους του φορουμ
-
- Full Member
Εξαρτατε αν βαλλεις που την πεζινα του Μαλα περνας προς το παρωνadmin έγραψε:Με την τιμή της βενζίνης όπως πάει θα γίνει σχετικό

- vas.vas
- Full Member
Χα χα χα λαλεις να πηγαινουμε κυνηγι με το ποδηλατο ?admin έγραψε:Με την τιμή της βενζίνης όπως πάει θα γίνει σχετικό
Οι σκυλλοι θα ερχονται πισω που το ποδηλατο βουρητοι....
Εννα πολληνη τζιε το κυνηγι

pambs έγραψε:Εξαρτατε αν βαλλεις που την πεζινα του Μαλα περνας προς το παρωνadmin έγραψε:Με την τιμή της βενζίνης όπως πάει θα γίνει σχετικό