ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΘΥΛΗΚΟ
-
- Full Member
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΘΥΛΗΚΟ
ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ,5 ΕΤΩΝ,ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΜΟΝΟ.ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΙΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΤΙΜΗ 1500
-
- Full Member
Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΘΥΛΗΚΟ
stef13 έγραψε:ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ,5 ΕΤΩΝ,ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΜΟΝΟ.ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΙΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΤΙΜΗ 1500
φιλε μου μπορεις να μας δειξεις και καμια φοτο τις και που μενεις αν μπορεις να τιν δουμε στο βουνο
-
- Full Member
perdikaris έγραψε:stef13 έγραψε:ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ,5 ΕΤΩΝ,ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΜΟΝΟ.ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΙΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΤΙΜΗ 1500
φιλε μου μπορεις να μας δειξεις και καμια φοτο τις και που μενεις αν μπορεις να τιν δουμε στο βουνο
φυσικα και ειναι δεκτη δοκιμη.απλα μονο σοβαρες προτασεις.φοτος θα κανονησω συντομα.μορφολογικα ειναι τελεια,ενω η φερμα της οχι τοσο σταθερη.για λαγο μιλω,οχι περδικι.
-
- Full Member
stef13 έγραψε:perdikaris έγραψε:stef13 έγραψε:ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ,5 ΕΤΩΝ,ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΜΟΝΟ.ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΙΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΤΙΜΗ 1500
φυσικα και ειναι δεκτη δοκιμη.απλα μονο σοβαρες προτασεις.φοτος θα κανονησω συντομα.μορφολογικα ειναι τελεια,ενω η φερμα της οχι τοσο σταθερη.για λαγο μιλω,οχι περδικι.
αργησα λιγο με τη φοτο αλλα τα καταφερα