ΖΗΤΗΤΑΙ ΟΠΛΟ 24"
- cynergy
- Full Member
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: ΖΗΤΗΤΑΙ ΟΠΛΟ 24"
ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΧΩ ΕΝΑ 24 ΙΝΤΖΕΣ FRANCHI FALCONET ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΙΚΤΟ . ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΞΥΛΑ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΝΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ BERNANDELLI S/SIDE 24" AN ΣΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ
-
- Full Member
Ποσα ρε φιλε;LOUIS SETTER έγραψε:ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΧΩ ΕΝΑ 24 ΙΝΤΖΕΣ FRANCHI FALCONET ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΙΚΤΟ . ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΞΥΛΑ
ποσα το πουλας?ALEXIS έγραψε:ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΝΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ
θα ζητησω συγνωμη προκαταβολικα που επεμβαινω αλλα ηθελα κατι να πω ελπιζω να μεν παρεξηγηθω..το ποσα ρε φιλε εν σχετικη ερωτηση αλλα πολλα συχνη..πριν γινει ομως η ερωτηση εν πρεπει να εχουμε εικονα προσωπικη?στην συγκεκριμενη περιπτωση να επωμησουμε για να δουμε τι γινεται κ μετα να ρωτουσουμε το ποσα?ξαναζητω συγνωμηStelios K. έγραψε:Ποσα ρε φιλε;LOUIS SETTER έγραψε:ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΧΩ ΕΝΑ 24 ΙΝΤΖΕΣ FRANCHI FALCONET ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΙΚΤΟ . ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΞΥΛΑ
axerkwtis έγραψε:θα ζητησω συγνωμη προκαταβολικα που επεμβαινω αλλα ηθελα κατι να πω ελπιζω να μεν παρεξηγηθω..το ποσα ρε φιλε εν σχετικη ερωτηση αλλα πολλα συχνη..πριν γινει ομως η ερωτηση εν πρεπει να εχουμε εικονα προσωπικη?στην συγκεκριμενη περιπτωση να επωμησουμε για να δουμε τι γινεται κ μετα να ρωτουσουμε το ποσα?ξαναζητω συγνωμηStelios K. έγραψε:Ποσα ρε φιλε;LOUIS SETTER έγραψε:ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΧΩ ΕΝΑ 24 ΙΝΤΖΕΣ FRANCHI FALCONET ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΙΚΤΟ . ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΞΥΛΑ
για να ρωτουμε τιμη σημαινει ξερουμε το οπλο. απο εκει και περα οτι αλλαγες χρειαζονται τις κανει ο οπλουργος
-
- Full Member
ΑΠΟ 1300 ΕΥΡΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΗ 1000 ΕΥΡΩdimitris savva έγραψε:ποσα το πουλας?ALEXIS έγραψε:ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΝΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ