Κλουβια σκυλλων

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Efthymios
Full Member

Κλουβια σκυλλων

Δημοσίευση από Efthymios »

Χαιρετω,
Ψάχνω για προκατασκευασμένο κλουβί για 2 σκύλλους. Καμμια ιδέα που να αποταθώ για κατασκευή και πόσα μπορεί να στοιχιζει μια καλή δουλεια? Ενδιαφέρομαι και για μεταχειρισμένο αν έχει κανένας.
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Re: Κλουβια σκυλλων

Δημοσίευση από cynergy »

Efthymios έγραψε:Χαιρετω,
Ψάχνω για προκατασκευασμένο κλουβί για 2 σκύλλους. Καμμια ιδέα που να αποταθώ για κατασκευή και πόσα μπορεί να στοιχιζει μια καλή δουλεια? Ενδιαφέρομαι και για μεταχειρισμένο αν έχει κανένας.
κιταξε χρυσες ευκαιριες νομιζο ιδα 1,2 αγγελιες
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Φίλε απο πού είσαι;
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Φιλε καλησπερα . κρατω ενα διαφιμηστικο στα χερια μου απο καποιον που ηταν στην εκθεση και καμνει κλουβια . το τηλ που γραφει δαμε ειναι 24333223, και 99443576, 96895848. ειναι στην τοχνη λαρνακα , αν θελεις δοκιμασε . παντος η δουλεια του φενετε καλη .
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Φίλε Κυριάκο τον έπιασα εγώ πρίν κερό τον συγκεκριμένο και μου είπε σχεδόν τα διπλάσια απο 2 άλλους, το ίδιο μέγεθος, ίδιο πασαμάνο κτλ.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
ΜΑΡΚΟΣ
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΜΑΡΚΟΣ »

Καλησπέρα. Φίλε ασχολούμαι τα απογεύματα με σιδεροκατασκευές. Τελευταία έκαμα σε 2-3 φίλους κλουβιά. Αν θέλεις πε μου διαστάσεις να σου δοκό προσφορά.
Efthymios
Full Member

ΜΑΡΚΟΣ έγραψε:Καλησπέρα. Φίλε ασχολούμαι τα απογεύματα με σιδεροκατασκευές. Τελευταία έκαμα σε 2-3 φίλους κλουβιά. Αν θέλεις πε μου διαστάσεις να σου δοκό προσφορά.
Φιλε πιασμε στο 99359554
ttoppouzis
Full Member

Δημοσίευση από ttoppouzis »

file etixe na paw sti ekthesi kinigiou fetos stin athina eixe mia pou koumponi pas ton kotsadoro pola orea empenan mesa 2 shilloi itan pas ta 200 euro an theleis mporw na s evrw kiales pliroforie
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
Lagoskilla
Full Member

Δημοσίευση από Lagoskilla »

ΦΙΛΕ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΣ
Efthymios
Full Member

Lagoskilla έγραψε:ΦΙΛΕ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΣ
Ε φιλε βρηκαμε ενα μεταχειρισμενο, εκαμα τη δουλεια μου. Να σαι καλα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”