ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ

Δημοσίευση από Anthimos »

HareHunter έγραψε:Επειδη φιλε Laurona εμενα δεν μου αρεσει να ειρωνευομαι(σε αντιθεση με σενα ) αλλα ουτε και να καμνω τον εξυπνο και επειδη ειδα με την καρπωση σου για το 2011 ποσο καλος κυνηγος εισαι με μεγαλα αποτελεσματα στο λαγο εγω σου λεω να παμε οποτε θελεις στο βουνο και να παρω μονο 2 λυκουες που εχω παρολο που εχω και καθαροαιμους ελληνικους ιχνηλατες και Vizsla, και να παρεις εσι τους καθαροαιμους που εχεις (αν εχεις) για να δουμε ποιοι θα κυνηγησουν καλητερα. Ειμαι απο Λεμεσο και το τηλ 99696423. Μακης.

Φιλε εν η αληθκεια Λυκα με Σπανιολο που " φερμάρει" οσον ναναι ακουεται λιον πολλα....
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

ρε παιδκια ο καθ'ενας γραφει αυτα που πιστευει γνωριζοντας καλυτερα τον τροπο εργασιας του σκυλου που πουλα για οποιοδηποτε λογο οσα αυτος πιστευει.
Τωρα εαν καποιος βλεπει κατι που δεν του αρεσει και δεν του γεμιζει το ματι απλα προσπερνατε τη δημοσιευση και μην δινετε συνεχεια στο θεμα γιατι καταντησαμε δαμεσα ''ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΩΤΟΣ'' αλλος εν ο σκοπος της δημιουργειας της ιστοσελιδας και αλλου καταντησαμε να την παρουμε...
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

HareHunter έγραψε:Επειδη φιλε Laurona εμενα δεν μου αρεσει να ειρωνευομαι(σε αντιθεση με σενα ) αλλα ουτε και να καμνω τον εξυπνο και επειδη ειδα με την καρπωση σου για το 2011 ποσο καλος κυνηγος εισαι με μεγαλα αποτελεσματα στο λαγο εγω σου λεω να παμε οποτε θελεις στο βουνο και να παρω μονο 2 λυκουες που εχω παρολο που εχω και καθαροαιμους ελληνικους ιχνηλατες και Vizsla, και να παρεις εσι τους καθαροαιμους που εχεις (αν εχεις) για να δουμε ποιοι θα κυνηγησουν καλητερα. Ειμαι απο Λεμεσο και το τηλ 99696423. Μακης.
Φιλε ΜΑΚΗ, ΚΟΙΤΑΞΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ Ως ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙς ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΔΕΝ ειρωνευομαι κανεναν φιλε μου αλλα ουτε και μου αρεσκει να υποτιμουν την νοημοσυνη μου.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.

Το μονο που εγραψες και δεν με βρηκες συμφωνον ηταν η λεξη φερμα.Ειδςς πουποτε να ανφισβητησω εαν εν καλη ,εαν φκαλει λαους, εαν εν υπακουη και εαν εν ακριβα που την δινεις η οχι?

Ειμαι σιουρος οτι η σκυλα εν καλη, απλα αμβιβαλλω αυτο που λες για την φερμα της οτι δηλαδη φερμαρει καλα και σταθερα.Εαν μου ελεγες οτι ειναι 42 ρατσες μεσα στους γονεις και μοιαζει με λυκα και σπανιολο να πω, ατε ρε τα γεριμα μπορει και να φερμαρει....αλλα λαλεις λυκο με σπανιολο.ΕΕ Πε μου ρε φιλε πως μπορει να φερμαρει για ο ενας για ο αλλος.Εκτος εαν η φερμα για σενα ειναι το στιγμιαιιο σταματημα του σκυλου πριν να μουνταριε το θηραμα.

Αμβιβαλλω μαλιστα εαν εξαναειδες σκυλο να φερμαρε σταθερα για να ξερεις τι ειναι η φερμα.

ουτε και ανφισβητησα εσενα σαν κυνηγο.

Τωρα για την δικη μου καρπωση φιλε μου, εε τι να καμουμε ρε φιλε εν και ειμαστε ουλλοι μας οι καλυτεροι κυνηγοι.Πιστεψε με ουτε που σκυλους ξερω, ουτε το χρωμα του λαου εξανα δα, ηντα μαλιστα προχτες στην συναντηση εδειξαν μου τα παιθκια πως να γεμωνω το οπλο.

Αυτος που ειρωνευτηκε εισαι εσυ, και οχι εγω. Εγω εδωκα σου αφορμη να μας εξηγησεις πως φερμαρει η σκυλλα, και μαλιστα εκαμα και προωθηση της αγγελειας σου. γιατι παρολο που υποτιμησες την νοημοσυνη μας, εδωκα της σημμασια και εχει πολλα παιθκια που γυρευκουν λυκουες αμμα δεις δαμεσα.

Μαλιστα εαν θελεις να δεις πως ειναι η ειρωνεια , να σου δειξω την διαφορα.

Εγω φιλε μου κυνηγω με Καττους, καθαροαιμους, εχω οτι ρατσαν θελεις. Μαλιστα εαν θελεις εχω εναν περσικον και διω τον λογω ελλειψης χωρου. Καμνει ιχνηλασιαν, ξεσηκωμα και διωξην, δεν φοατε τες σιιπεθκιες και φερνει σου το θηραμα στο χερι. Δεν πιανει μυρωθκια της νυφιτσας καθολου και λασσει και της μαλαης

Οποταν ΜΑΚΗ καλες πωλησεις φιλε μου, και φερε και κανεναν λαο ποδα, ΕΓΩ ουτε εξαναπαιξα ουτε εξαναδα τα γεριμα. Εν τζινο το μαλλουρετικο το πραμα που εχει κοκκινο ραμφος και καμνει κρα κρα κρα???

ΤΩΡΑ ΕΙΔΕΣ ΠΩς ΕΝ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ενταξει εχετε δικαιο, επαρασυρθηκα, απολογουμε στον φιλο Μακη , εν σε ξερω ρε φιλε, εν εχω κατι μαζι σου και πιστεψε με στο πρωτο ποστ δεν σε ειρωνευτικα, αμμα ηθελα να σε ειρωνευτω ειχε τροπους.

Απολογουμε και στα υπολοιπα παιδια ξανα.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

HareHunter έγραψε:Πωλειται λυκα διασταβρωμενη με σπανιολο πολυ καλη στο λαγο ηλικιας 3,5 χρονων. Εχει πολλα καλη σταθερη φερμα.
Τιμη 900 ευρω. Τηλ. 99696423.

Φίλε μου, μήπως έκανες κάποιο λάθος εδώ στην αγγελία σου?
Δεν αμφισβητώ την πρώτη πρόταση που έγραψες ότι είναι πολύ καλή στο λαγό.

Μήπως όμως έκανες κανένα copy/paste και έμεινε η δεύτερη πρόταση κατά λάθος, ή μήπως είχες άλλο σκύλο υπόψη σου και στην βιασύνη σου έγραψες για την φέρμα ?

Σάββας
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

'petros' έγραψε:ρε παιδκια ο καθ'ενας γραφει αυτα που πιστευει γνωριζοντας καλυτερα τον τροπο εργασιας του σκυλου που πουλα για οποιοδηποτε λογο οσα αυτος πιστευει.
Τωρα εαν καποιος βλεπει κατι που δεν του αρεσει και δεν του γεμιζει το ματι απλα προσπερνατε τη δημοσιευση και μην δινετε συνεχεια στο θεμα γιατι καταντησαμε δαμεσα ''ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΩΤΟΣ'' αλλος εν ο σκοπος της δημιουργειας της ιστοσελιδας και αλλου καταντησαμε να την παρουμε...
Σωστος ο Πετρος. Δωστε παμο ρε κοπελια. Τσιαν φερμαρη τσιαν δεν φερμαρη. Τσινος που εν να τον πιαι εν να τον δει τσε πας το βουνο τσε αν του καμνη "η φερμα" εν να σπονσαρη.
pavlos
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pavlos »

Χαιρετε! Πολλοι βαφτιζουν τα ημιαιμα επανιελ μπρετον ¨σπανιολους¨ και ισως γιαυτο να φερμαρει το συγκεκριμενο σκυλι. Παντως η πιο πανω αναφερομενη διασταυρωση δεν μπορει να φερμαρει!
Οποιος ενδιαφερεται μπορει να δει το σκυλι στο βουνο και αν του αρεσει το παιρνει!
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

Ρε παιδκια αφου μιλουμε για φερμες ακουστε απορια,
2 χρονων σκύλλα σεγκουτσιο ιταλιανο με τα πετικρη ταττο, αιματα του μοντερσινιο να φερμαρει κοκκαλο λαγο για 5 λεπτά μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. υπόψη οτι ο ιδιοκτήτησ τησ δεν επέμβηκε για να φερμαρίσκει.
περιμενω σχόλια...
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Ρε κοπέλια δαμέσα εν ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ , γιατί εν ανοίεται άλλο θέμα; Ας πούμε ¨Φερμάρει Or Not Φερμάρει¨ :?:
:D
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
spyros
Full Member

Δημοσίευση από spyros »

perdikaris έγραψε:
spyros έγραψε:
spyros έγραψε:διασταυρωμένη λυκα πάρα πολύ καλή στο κυνήγι του λαγού τιμή 500 ευρώ για γρήγορη πώληση τηλ 99619781 Μαριος
φιλε σε χαιρετω ενδιαφερομαι για τιν σκυλα .. ποσο χρονον ειναι απο ποιαν επαρχια εισαι..
φιλε μου ειναι 3 χρονων πολυ καλη στο κυνηγι λαγου και περδικας και παρα πολυ καλη επαναφορα, τρυπωνει στα
πυκνα. η τιμη της εν μουχτι αν θελεις ελα να την δεις στο βοθνο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”