HareHunter έγραψε:Επειδη φιλε Laurona εμενα δεν μου αρεσει να ειρωνευομαι(σε αντιθεση με σενα ) αλλα ουτε και να καμνω τον εξυπνο και επειδη ειδα με την καρπωση σου για το 2011 ποσο καλος κυνηγος εισαι με μεγαλα αποτελεσματα στο λαγο εγω σου λεω να παμε οποτε θελεις στο βουνο και να παρω μονο 2 λυκουες που εχω παρολο που εχω και καθαροαιμους ελληνικους ιχνηλατες και Vizsla, και να παρεις εσι τους καθαροαιμους που εχεις (αν εχεις) για να δουμε ποιοι θα κυνηγησουν καλητερα. Ειμαι απο Λεμεσο και το τηλ 99696423. Μακης.
Φιλε ΜΑΚΗ, ΚΟΙΤΑΞΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ Ως ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙς ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΔΕΝ ειρωνευομαι κανεναν φιλε μου αλλα ουτε και μου αρεσκει να υποτιμουν την νοημοσυνη μου.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.
Το μονο που εγραψες και δεν με βρηκες συμφωνον ηταν η λεξη φερμα.Ειδςς πουποτε να ανφισβητησω εαν εν καλη ,εαν φκαλει λαους, εαν εν υπακουη και εαν εν ακριβα που την δινεις η οχι?
Ειμαι σιουρος οτι η σκυλα εν καλη, απλα αμβιβαλλω αυτο που λες για την φερμα της οτι δηλαδη φερμαρει καλα και σταθερα.Εαν μου ελεγες οτι ειναι 42 ρατσες μεσα στους γονεις και μοιαζει με λυκα και σπανιολο να πω, ατε ρε τα γεριμα μπορει και να φερμαρει....αλλα λαλεις λυκο με σπανιολο.ΕΕ Πε μου ρε φιλε πως μπορει να φερμαρει για ο ενας για ο αλλος.Εκτος εαν η φερμα για σενα ειναι το στιγμιαιιο σταματημα του σκυλου πριν να μουνταριε το θηραμα.
Αμβιβαλλω μαλιστα εαν εξαναειδες σκυλο να φερμαρε σταθερα για να ξερεις τι ειναι η φερμα.
ουτε και ανφισβητησα εσενα σαν κυνηγο.
Τωρα για την δικη μου καρπωση φιλε μου, εε τι να καμουμε ρε φιλε εν και ειμαστε ουλλοι μας οι καλυτεροι κυνηγοι.Πιστεψε με ουτε που σκυλους ξερω, ουτε το χρωμα του λαου εξανα δα, ηντα μαλιστα προχτες στην συναντηση εδειξαν μου τα παιθκια πως να γεμωνω το οπλο.
Αυτος που ειρωνευτηκε εισαι εσυ, και οχι εγω. Εγω εδωκα σου αφορμη να μας εξηγησεις πως φερμαρει η σκυλλα, και μαλιστα εκαμα και προωθηση της αγγελειας σου. γιατι παρολο που υποτιμησες την νοημοσυνη μας, εδωκα της σημμασια και εχει πολλα παιθκια που γυρευκουν λυκουες αμμα δεις δαμεσα.
Μαλιστα εαν θελεις να δεις πως ειναι η ειρωνεια , να σου δειξω την διαφορα.
Εγω φιλε μου κυνηγω με Καττους, καθαροαιμους, εχω οτι ρατσαν θελεις. Μαλιστα εαν θελεις εχω εναν περσικον και διω τον λογω ελλειψης χωρου. Καμνει ιχνηλασιαν, ξεσηκωμα και διωξην, δεν φοατε τες σιιπεθκιες και φερνει σου το θηραμα στο χερι. Δεν πιανει μυρωθκια της νυφιτσας καθολου και λασσει και της μαλαης
Οποταν ΜΑΚΗ καλες πωλησεις φιλε μου, και φερε και κανεναν λαο ποδα, ΕΓΩ ουτε εξαναπαιξα ουτε εξαναδα τα γεριμα. Εν τζινο το μαλλουρετικο το πραμα που εχει κοκκινο ραμφος και καμνει κρα κρα κρα???
ΤΩΡΑ ΕΙΔΕΣ ΠΩς ΕΝ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ.