EPANIEL BRETON

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: EPANIEL BRETON

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κινδινος για μια σκυλα επανιελ που ειναι 9 χρονων και γιρισε τωρα να την βαλω με το δικο μου αν ρισκαρεται η ζωη τις η να το κανουμε αφοβα?

και κατι που ξεχασα να αναφερο ειναι οτι η σκυλα ειναι σε παραπολυ καλη φυσικη καταστασει δεν εχει οποιο διποτε προβλημα
EPANIEL POWER
MELINAKOS
Full Member

Δημοσίευση από MELINAKOS »

APOLLON_1 έγραψε:θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κινδινος για μια σκυλα επανιελ που ειναι 9 χρονων και γιρισε τωρα να την βαλω με το δικο μου αν ρισκαρεται η ζωη τις η να το κανουμε αφοβα?

και κατι που ξεχασα να αναφερο ειναι οτι η σκυλα ειναι σε παραπολυ καλη φυσικη καταστασει δεν εχει οποιο διποτε προβλημα
Φίλε μου καλό θα ήταν να αποφύγεις ένα τέτοιο ζευγάρωμα. Όχι πως δεν γίνεται, αλλά αν δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερα σοβαρός λόγος, απέφυγε να ζευγαρώσεις το ζώο σου σε τόσο μεγάλη ηλικία. Το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για ζευγάρωμα για όλα τα ζώα, λόγω των ψηλών θερμοκρασιών, πόσο μάλλον όταν το ζώο είναι σε προχωρημένη ηλικία. Αν επιπρόσθετα υπολογίσεις το χρόνο τόσο της γέννας όσο και τον χρόνο μέχρι τον απογαλακτισμό των κουταβιών (περίπου 4 μήνες), σημαίνει ότι το ζώο σου θα το βρει η νέα κυνηγετική περίοδος σε μαύρο χάλι.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

φιλε η θυλικια δεν ειναι δικη μου τον αρσενικο εχω εγω απλος ο λογος που θελουμε να βαλουμε αυτους τους 2 ειναι οτι θελουμε σκιλι απο αυτους τους 2 δεν εχουμε κανενα αλλο αιμα ουτε απο τον ενα ουτε απο τον αλλο.
EPANIEL POWER
MELINAKOS
Full Member

Δημοσίευση από MELINAKOS »

APOLLON_1 έγραψε:φιλε η θυλικια δεν ειναι δικη μου τον αρσενικο εχω εγω απλος ο λογος που θελουμε να βαλουμε αυτους τους 2 ειναι οτι θελουμε σκιλι απο αυτους τους 2 δεν εχουμε κανενα αλλο αιμα ουτε απο τον ενα ουτε απο τον αλλο.
Πρόσφατα ένας φίλος μου ζευγάρωσε μια θηλυκιά η οποία ήταν 8 1/2 χρονών. Το ζώο γέννησε ευτυχώς μόνο τρία κουτάβια, καθώς το γάλα της είναι λίγο. Τα κουτάβια είναι τώρα 40 ημερών, χαίρουν άκρας υγείας, αλλά ο φίλος έχει περάσει πολλές ώρες δίπλα τους ξοδεύοντας αρκετά χρήματα σε συμπληρώματα γάλακτος και τροφών.
Εγώ απλά φίλε σου καταγράφω κάποια σοβαρά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από ένα τέτοιο ζευγάρωμα. Το ρίσκο είναι δικό σας. Εσείς ξέρετε τα ζώα σας καλύτερα από τον καθένα μας και πόσο αξίζει να αποκτήσετε απογόνους τους. Το καλύτερο θα είναι να συμβουλευτείτε και κάποιο κτηνίατρο, ο οποίος αν μη τι άλλο θα σας καθοδηγήσει και διατροφικά για τη θηλυκιά.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

MELINAKOS έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:φιλε η θυλικια δεν ειναι δικη μου τον αρσενικο εχω εγω απλος ο λογος που θελουμε να βαλουμε αυτους τους 2 ειναι οτι θελουμε σκιλι απο αυτους τους 2 δεν εχουμε κανενα αλλο αιμα ουτε απο τον ενα ουτε απο τον αλλο.
Πρόσφατα ένας φίλος μου ζευγάρωσε μια θηλυκιά η οποία ήταν 8 1/2 χρονών. Το ζώο γέννησε ευτυχώς μόνο τρία κουτάβια, καθώς το γάλα της είναι λίγο. Τα κουτάβια είναι τώρα 40 ημερών, χαίρουν άκρας υγείας, αλλά ο φίλος έχει περάσει πολλές ώρες δίπλα τους ξοδεύοντας αρκετά χρήματα σε συμπληρώματα γάλακτος και τροφών.
Εγώ απλά φίλε σου καταγράφω κάποια σοβαρά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από ένα τέτοιο ζευγάρωμα. Το ρίσκο είναι δικό σας. Εσείς ξέρετε τα ζώα σας καλύτερα από τον καθένα μας και πόσο αξίζει να αποκτήσετε απογόνους τους. Το καλύτερο θα είναι να συμβουλευτείτε και κάποιο κτηνίατρο, ο οποίος αν μη τι άλλο θα σας καθοδηγήσει και διατροφικά για τη θηλυκιά.
ευχαριστω φιλε
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΙ ΘΥΛΙΚΙΑ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΑΝΙΕΛ ΘΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
spyros
Full Member

Δημοσίευση από spyros »

φίλε εχω σκύλλα με χαρτιά καθαρόαιμη τα ιδια χρώματα 250 ευρώ αν ενδιαφέρεσαι, τηλ 99801768
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

spyros έγραψε:φίλε εχω σκύλλα με χαρτιά καθαρόαιμη τα ιδια χρώματα 250 ευρώ αν ενδιαφέρεσαι, τηλ 99801768
ποσο χρονων ειναι?
EPANIEL POWER
spyros
Full Member

Δημοσίευση από spyros »

APOLLON_1 έγραψε:
spyros έγραψε:φίλε εχω σκύλλα με χαρτιά καθαρόαιμη τα ιδια χρώματα 250 ευρώ αν ενδιαφέρεσαι, τηλ 99801768
ποσο χρονων ειναι?
ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΥΛΙΚΟ ΤΡΙΧΡΩΜΟ 2 ΜΙΝΩΝ ΚΑΘΑΡΌΑΙΜΟ 150 ΕΥΡΩ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”