file endiaferome na dw kai ta 2 alla den 3erw pote akrivos 8a er8w pafo. an exeis kapio pio sigouro pou 8es na ta dwsis den mporw na se krato se anamoni
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος APOLLON_1 την 13 Νοέμ 2011, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vti-chris έγραψε:Ρε παιδιά τα επανιέλ στα τελευταία του λαγού βάζουν καθόλου μούρι κάτω ή είναι μόνο αέρα;
ΦΙΛΕ ΚΡΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ Κ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΤΙΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΣΕΙ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΙΕΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΝΙΓΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΟΠΟΤΕ ΚΕΡΙΚΕΣ ΣΙΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΝΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΡΑΜΑΤΑ
file endiaferome na dw kai ta 2 alla den 3erw pote akrivos 8a er8w pafo. an exeis kapio pio sigouro pou 8es na ta dwsis den mporw na se krato se anamoni
ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΕ ΑΠΩΛΛΟΝ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.... ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..... ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΙ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή σε έκθεση μορφολογίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο πληροφορεί όλους τους ιδιοκτήτες επανιέλ μπρετόν που προτίθενται να δηλώσουν συμμετοχή στην 10η Εθνική Έκθεση Μορφολογίας καθώς και μελλοντικά σε οποιαδήποτε Έκθεση Μορφολογίας που διοργανώνει ο Όμιλος Επανιέλ Μπρετόν Κύπρου ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση το μπρετόν τους να έχει εγγραφεί στον Κυνολογικό Όμιλο Κύπρου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.