Ξεκινιμένοι

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: ξεκινιμενοι

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ρε παιδιά θέλω να σας παρακαλέσω να βλέπετε πιο ήρεμα τα πράγματα μας κάνουν τα προβλήματα που έχουμε εδώ είμαστε μια μεγάλη οικογένεια εγώ γνώρισα πολλά μελόι πολλοί καλους ανθρώπους πήγαμε και κυνήγι μαζί με ορισμένους. παλιά έμπαινα ολημέρα μέσα γιατί ήμουν περίεργος τι έγραψε ο κάθε φίλος "εδομεσα" τώρα τι??? όλοι τσακώνονται με όλους και όλοι κρίνουν όλους γιατί όλα αυτά δεν λέω ίσος πολλοί να χρησιμοποιούν το forum μονο για αγγελίες παρακαλώ την διεύθυση και τους υπευθυνους όπως να επικοινωνούν απευθείας με τα άτομα αυτά και να μην βγαίνουν παραπάνω κουβέντες γράφοντας να τα βλέπουν όλοι
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

KALLITZIA έγραψε:
πανικος έγραψε:
dimitris savva έγραψε:δεν καταλαβα το πνευμα και τις αποριες μερικων εδω μεσα στο foroum. εκεινοι που πουλουν τα οπλα τους επιτρεπετε να τα πουλουν και ο ανθρωπος επειδη εβαλε αγγελια για σκυλο πρεπει να του κανουμε ανακριση??????? :evil:
καταντησατε να μας κανετε να σκεφτουμαστε τι να γραφουμε πλεον.[/quote
εχει παρα πολυ καιρο να γραψω στο φορουμ αλλα το παρακολουθω καθημερινα.συμφωνω με τον δημητρη και προσθετω οτι μερα με την μερα χανει την ουσια (τσακωμοι ακομα και βλασφημιες για το τιποτα)λογια ειρωνικα κτλ
γνωρισα πολλους φιλους εδω μεσα εμαθα αρκετα για το κυνηγι αλλα καπου υπαρχει προβλημα με ορισμενα μελη.
δεν ξερω το λογο που επαψα να βρισκω το φορουμ τοσο συναρπαστικο μπορει να φταιω εγω μπορει γιατι μεγαλωσε η παρεα εδω μεσα και μαζι και οι εξυπνοβλακες μπορει να ειναι η κριση ,ελπιζω να εχω αδικο και ολα να πανε προς το καλυτερο :idea:
ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΟ..
Filoi mou simfwnw kai epau3anw
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

istriano έγραψε:Δηλαδη ρε παιδια, με το εξυπνοβλακες αναφερεσται σε μενα και στο Virtualgreek :?: :?:

Σε σένα ρε φίλε μπορεί όχι.
Σε μένα σίγουρα ναι.

Δεν μπορώ να τους έχω όλους φίλους...
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

virtualgreek έγραψε:
istriano έγραψε:Δηλαδη ρε παιδια, με το εξυπνοβλακες αναφερεσται σε μενα και στο Virtualgreek :?: :?:

Σε σένα ρε φίλε μπορεί όχι.
Σε μένα σίγουρα ναι.

Δεν μπορώ να τους έχω όλους φίλους...
Σ.
KAMIA ΣΧΕΣΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΑΦΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΦΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΔΟΜΕΣΑ.. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΠΙΖΩ..ΕΝ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΟΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΟΥΜΕ:( (ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ)
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

ΠΟΣΟ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΕΘΚΙΑ ΝΑ ΦΕΦΚΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KALLITZIA την 25 Απρ 2013, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Μεταξύ μας δεν έχουμε διαφορές
Αυτό να το θυμάστε πάντα
Τα κόμματα μας θέλουν έτσι για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους
Επαναλαμβάνω ΔΕΝ έχουμε διαφορές. Εμένα είναι πιο μεγαλη κτλ
Πότε πάμε για δίσκους ; ;)
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

δικη μου αποψη για το θεμα των αγοραπωλησιων ειναι να καταργηθει γιατι το πιο σωστο ειναι να δικαιουνται ολοι ή κανεις , όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά.
απο δικη μου μερια δεν εννοω κανενα βλακα και ποτέ μου δεν εβρισα κανενα ουτε και απο αστειο και δεν δινω το δικαιωμα σε κανενα να γραφει και να αναφερετε σε μενα με χαρακτηρισμους. Για αυτο τον λογο δεν εχω ψευδωνιμο και δεν κρυβομαι πισω απο κανενα υπολογιστη για να εκφραζομαι ασχημα σε κανενα.
ειχα την εντυπωση οτι εδω ειναι λατρεις του κινηγιου και ολοι εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα, αλλα δυστυχώς παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις .
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

dimitris savva έγραψε:δικη μου αποψη για το θεμα των αγοραπωλησιων ειναι να καταργηθει γιατι το πιο σωστο ειναι να δικαιουνται ολοι ή κανεις , όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά.
απο δικη μου μερια δεν εννοω κανενα βλακα και ποτέ μου δεν εβρισα κανενα ουτε και απο αστειο και δεν δινω το δικαιωμα σε κανενα να γραφει και να αναφερετε σε μενα με χαρακτηρισμους. Για αυτο τον λογο δεν εχω ψευδωνιμο και δεν κρυβομαι πισω απο κανενα υπολογιστη για να εκφραζομαι ασχημα σε κανενα.
ειχα την εντυπωση οτι εδω ειναι λατρεις του κινηγιου και ολοι εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα, αλλα δυστυχώς παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις .
Για αυτο τον λογο δεν εχω ψευδωνιμο και δεν κρυβομαι πισω απο κανενα υπολογιστη για να εκφραζομαι ασχημα σε κανενα. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ :!: :!: :!:
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

dimitris savva έγραψε:δικη μου αποψη για το θεμα των αγοραπωλησιων ειναι να καταργηθει γιατι το πιο σωστο ειναι να δικαιουνται ολοι ή κανεις , όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά.
+1000
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΔΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΤΠ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ. Ε ΚΑΝΕΙ ΣΙΟΡ. ΑΡΚΕΨΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΥΣΤΗΧΩΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΙΞΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΜΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ..........ΚΡΙΜΑ.....ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΜΕΣΑ .......
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”