Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΛΗΤΕΧΝΩΝ ΜΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΕΞΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ?ΠΟΛΛΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΑΛΟΥΣ //Π.Χ Ο ΒΟΒ ΡΟSS ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΨΗ ΠΛΗΡΟΣ ΤΟΝ BILL ALEXANDER //ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ME TOY MAZZOLI //ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ COPI PASTE//
ΕΓΩ ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ. //Ο ΚΥΡΙΟΣ MAZZOLI ΜΠΟΡΕΙ ?//ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ
NIBA έγραψε:ΕΓΩ ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ. //Ο ΚΥΡΙΟΣ MAZZOLI ΜΠΟΡΕΙ ?//ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ
Φίλε ΝΙΒΑ είσαι τρομερός.
Έτσι για να σοβαρευτούμε λίγο είναι ωραία η δουλειά σου και αν βρώ καμιά καλή φωτογραφία θα σου στείλω για πίνακα.
Πάντως συνέχισε αυτό που κάνεις και αγαπάς χωρίς ενδιασμούς. Τουλάχιστον το παίρνεις πολύ χαλαρά.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
BEBAIOΣ ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ//ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΠΟΛΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ,ΑΝ ΣΕ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ//ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ KAI ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ DIANA//