ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓ.ΘΕΜΑΤΑ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΜΒΑ

Δημοσίευση από Savvas »

Ακόμα ένα καταπληκτικό έργο του φίλου μας
ΝΙΒΑ pointer%20mpekatsa.jpg
MAZZOLI ORIGINAL.jpg

:geek: :geek: :geek: :geek: Ούλλα κ ούλλα αλλά το κούνι όμως εν συγκρίνεται :o :o
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

ευχαριστω πολλυ ρε παιδια για τα καλα σαs λογια ///παντοs καλα δεν τα παω?//και δεν ειμαι κινεζοs ρε παιδια το ΝΙΒΑ ειναι καλητεχνικο
MONO AU-79
Full Member

Δημοσίευση από MONO AU-79 »

NIBA έγραψε:ευχαριστω πολλυ ρε παιδια για τα καλα σαs λογια ///παντοs καλα δεν τα παω?//και δεν ειμαι κινεζοs ρε παιδια το ΝΙΒΑ ειναι καλητεχνικο

Piiiiiiiiiii pou sou nefko pou pais :lol:
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.////ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΩ? ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!
Browning ultra
Full Member

Δημοσίευση από Browning ultra »

Φίλε τα σχεδια σου ειναι κοπι παϊστ με του Μαζζολι
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΛΗΤΕΧΝΩΝ ΜΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΕΞΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ?ΠΟΛΛΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΑΛΟΥΣ //Π.Χ Ο ΒΟΒ ΡΟSS ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΨΗ ΠΛΗΡΟΣ ΤΟΝ BILL ALEXANDER //ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ME TOY MAZZOLI //ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ COPI PASTE//
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

ΕΓΩ ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ. //Ο ΚΥΡΙΟΣ MAZZOLI ΜΠΟΡΕΙ ?//ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

NIBA έγραψε:ΕΓΩ ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ. //Ο ΚΥΡΙΟΣ MAZZOLI ΜΠΟΡΕΙ ?//ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ
Φίλε ΝΙΒΑ είσαι τρομερός.

Έτσι για να σοβαρευτούμε λίγο είναι ωραία η δουλειά σου και αν βρώ καμιά καλή φωτογραφία θα σου στείλω για πίνακα.

Πάντως συνέχισε αυτό που κάνεις και αγαπάς χωρίς ενδιασμούς. Τουλάχιστον το παίρνεις πολύ χαλαρά.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

BEBAIOΣ ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ//ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΠΟΛΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ,ΑΝ ΣΕ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ//ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ KAI ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ DIANA//
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Φίλε ΝΙΒΑ έχεις μήνυμα
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”