Silma 30" προς πωληση

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Silma 30

Δημοσίευση από Pathfinder »

Pathfinder έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Γεια σας παιδες.Πουλω το οπλο μου το οποιο αγορασα τον Οκτωβρη του 13.Να σπασει η πετρα να εριξε 20 πακετα φυσιγγια ουτε τοσα συνολο.Μοντελο SILMA ιταλικο.
Καννες 30 ιντζες Ported με πλατια γραμμη/2 ακιδες.
Αυλοι 18.4.
Θαλαμες 76mm.
Βαρος 3800γρ.
Μονοσκανδαλο-πολυτσιοκ με 5 τσοκακια.
Ρυθμιζομενο κοντακκι. Δεκτος οποιοσδηποτε ελεγχος.Τιμη €900 η ανταλλαγη με οπλο παραλλαγη αναλογως τιμης και καταστασης.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Για να φευκει και να μην τα καμνω συλλογη η τιμη των 900 ευρω ειναι συζητισιμη!!
Up

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Up

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: Silma 30

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ρε φιλε εν κριμα το οπλο. Θα το φαεις μουχτι! Εγω πιστευω να το αφησεις. Αφου και τα αλλα οπλα που σκεφτεσαι ειναι παρομοια...δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες εκτος απο την παραλλαγη.

Και χωρις παραλλαγη μπορεις να πεζεις φασσες! :)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Silma 30

Breda Pegaso έγραψε:Ρε φιλε εν κριμα το οπλο. Θα το φαεις μουχτι! Εγω πιστευω να το αφησεις. Αφου και τα αλλα οπλα που σκεφτεσαι ειναι παρομοια...δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες εκτος απο την παραλλαγη.

Και χωρις παραλλαγη μπορεις να πεζεις φασσες! :)
Φιλε εχει μερες τωρα που ειμαι σε μια φαση 50-50 για να καταλαβεις.Πραγματι εν κριμα το οπλο

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Τωρα αν ηταν κατι τελειως διαφορετικο να σου πω οκ.

Που τη στιγμη που ειναι και 30" και εχει και ρυθμιζομενο!

καταλαμβενω σε...ολοι βλεπουμε προιοντα, οπλα φυσιγγια και θελουμε συνεχεια να καμνουμε αγορες λογω διαφημισεων και internet, ειμαστε καταναλωτες.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Για να καταλαβεις SILMA, FAIR, FABARM, RIZZINI, Emilio Rizzini, Bettinsoli και αλλα οπλα ειναι πολυ κοντα μηχανικα.

Και μη μου πειτε για διαφορες στα μεταλλα και σκοτωματα!

http://www.oplognosia.com/opla/opla8.php

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Το ειπα απο την αρχη φιλε οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το οπλο...το μονο που με ενοχλουσε λιγο ηταν το βαρος του γιατι εκανα και περπατητο και ο 2ος λογος ειναι αυτο που λεεις οτι επεσα θυμα του μαρκετινκ για την παραλλαγη.ειλικρινα ειμαι σε μια φαση 50-50 και το εννοω

Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re:

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Pathfinder έγραψε:Το ειπα απο την αρχη φιλε οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το οπλο...το μονο που με ενοχλουσε λιγο ηταν το βαρος του γιατι εκανα και περπατητο και ο 2ος λογος ειναι αυτο που λεεις οτι επεσα θυμα του μαρκετινκ για την παραλλαγη.ειλικρινα ειμαι σε μια φαση 50-50 και το εννοω

φερε το ρε κουμπαρε να σου το βαψω ,στον στρατο εκανα κατι παραλαγες πας τα land rover AAA
εβλεπε τα ο διοικητης τζε τραβα τα βυζια του . :lol:
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Re:

Δημοσίευση από MARIOSE »

φερε το ρε κουμπαρε να σου το βαψω ,στον στρατο εκανα κατι παραλαγες πας τα land rover AAA
εβλεπε τα ο διοικητης τζε τραβα τα βυζια του . :lol:[/quote]

Άθω, ο διοικητής μπορεί να είναι μέλος του φόρουμ τζιαί εν να σε γυρεύκει τωρά... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re:

Athos 1978 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Το ειπα απο την αρχη φιλε οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το οπλο...το μονο που με ενοχλουσε λιγο ηταν το βαρος του γιατι εκανα και περπατητο και ο 2ος λογος ειναι αυτο που λεεις οτι επεσα θυμα του μαρκετινκ για την παραλλαγη.ειλικρινα ειμαι σε μια φαση 50-50 και το εννοω

εβλεπε τα ο διοικητης τζε τραβα τα βυζια του . :lol:
Ρε Αθω εν οκ ρε φιλε..με να μου το καμεις με τα βυζια μου να τραβω ;):);)αεις τζιε τα 2 (3)ετσι οπως ενι:)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”