ΣΕΡΚΟΥΤΣΙ ΜΕ ΠΟΙΝΤΕΡ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
KKILER
Full Member

Re: ΣΕΡΚΟΥΤΣΙ ΜΕ ΠΟΙΝΤΕΡ

Δημοσίευση από KKILER »

Anthimos έγραψε:Δηλαδη αν πιασω μιαν ΦΕΡΡΑΡΙ τζαι βαλω της λάστιχα του DEFENDER μπορω να πάω Jamboree στο Τροοδος ουλλον χωματοδρομους ή αν διασταυρωσω Σεγκουτσι με αιγια αλπίνα εκτος που λαους εννα πιαννω τζαι γαλα να καμνω χαλλουμια :? :roll: :!: :!: :!: :!: :!:

Αιώνες ενασχόλησης μερακληδων κυνοφιλων για καθαροαιμα ζωα ισοπεδονουμεν τους εις νησον Κυπρο!!!
Α ΑΧΑΑ ΑΧΑ ΧΑ ΑΧ ΑΧΑΧΧΑ ΑΧΑ ΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΩ ΑΧΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑ ΑΧΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... f=4&p=6384#
Άβαταρ μέλους
kostas DMK DOG FOOD
Full Member

Δημοσίευση από kostas DMK DOG FOOD »

file dimitri mono esi katalabes ti thelo na po giati kai ego ipostirizo ta katharoaima avto pou ithela .asxoloume kai ego me show kai antithetos eida para poli kala zoa pou pane show kai einai trates sta bouna.eipa ti tha protimousa ego dil koutabia kinigetikon grammon para ena zoo pou einai mono gia show eite einai katharoaimo ite diastavromeno.den eipa oti ta katharoaima mono gia show kanoun.
Άβαταρ μέλους
kostas DMK DOG FOOD
Full Member

an ta skilia den etyxan tis katallilis ekpaidevsis den ftaine ta zoa oti kai na einai.
perazzi33
Full Member

Δημοσίευση από perazzi33 »

ΠΑΙΘΚΙΑ ΕΚΑΤΟΡΘΩΣΑ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ . ΕΠΙΑΣΑ ΕΝΑΝ PERAZZI ΜΧ8 ΤΖΙΑΙ ΕΒΑΛΑ ΠΑΝΩ ΤΕΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΟΥ ΘΚΙΟΥ ΜΟΥ ΕΝΑΝ GAMBA BELL CHOKE . ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΕΡΑΤΣΟΚΑΜΠΟ ...............ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Κωστα τιποτε προσωπικο ρε φιλε η αναφορα μου εχει να κάμει με τον τιτλο του ποστ και το τραγικο του οτι εν αληθκεια οτι δηλαδη ηθελημένα στην Κυπρο εφτασαμε να διασταυρωνουμε τον βασιλια της φερμας του φτερωτου με ενα καθαροαιμο ιχνηλατη....και δυστηχως γινεται αυθεραιτα , δηλαδη αν εγινετουν ας πουμε για να καταλήξουμε στον " Κυπριακό Δεικτη" ας πουμε ......να το καταλαβω σοβαρα όμως και απο εκτροφεις που το δηλωνουν και θα καταλήξουν στο τέλος σε μια καθαροαιμη γραμμη......το οτι εγινετου πριν 20 χρονια δηλαδη εδιασταυρωνα English Pointer με German Pointer παλε καταλάβω το γιατι υπήρχεν αγνοια
Και αναγνωριζω οτι ημιαιμα ζωα μπορει να εχουν καλα αποτελεσματα στο βουνο με την σωστη εκπαιδευση αλλα σιουρα να γινεται ηθελημενα εν το λιγοτερο ΤΡΑΓΙΚΟ δεδομενου οτι υπαρχουν εξαιρετικες ηπειρωτικές φυλες που δουλευουν εξισου καλά και φτερωτο και τριχωτο θηραμα με δεδομένα καλυτερα αποτελέσματα απο εναν διασταυρωμενο.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
kostas DMK DOG FOOD
Full Member

anthime mou simfono kai ego ta katharoaima ipostirizo gia avto kai kinigo me avta otan omos pis stoys kipreous tin timi ton katharoaimon tote arxizoun ta pazaria kai girevoun ta diastavromena.
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Παρακολουθώ με προσοχή την όλη συζήτηση και δυστυχώς έχω αντιληφθεί για ακόμα μια φορά τα χάλια μας σαν λαός.

Μπήκε μια αγγελία για ημίαιμα και διατυπώθηκε μία άποψη, ε και?

Μήπως είναι η πρώτη ή η τελευταία γέννα μπάσταρδων που γίνεται? Δηλαδή αν έχω να επιλέξω ανάμεσα σε ένα καλό ημίαιμο και ένα όχι και τόσο καλό καθαρόαιμο πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξω το δεύτερο για απλώς και μόνο είναι καθαρόαιμο. Πόσοι Κυπραίοι θα το εκάναν αυτό? Να μην τρελαθούμε.

Και η τιμή των 200 ευρώ γιατί να είναι πρόβλημα? Αποκλείεται δηλ. να τα αξίζουν? Και στο κάτω κάτω έχει μία παροιμία που λέει "Εγώ στραβώνω και πουλώ και εσύ άμπλεπε και αγόραζε". Υπάρχουν κάτι αγγελίες με κάτι τιμές που πωλούνται ημίαιμα, που τις πλείστες φορές ούτε για τα κάτσαρα έν καμνουν, που χάνεις το φώς σου. Γιατί εν φωνάζει κανένας?

Το 90% των Κυπραίων κυνηγούν με ημίαιμα, δεν έχουν ιδέα που κυνοφιλία - φυλές - πρότυπα, κάμνουν ότι γέννες τους κόψει ο νούς και κατ' άλλα επείραξε μας που γράφτηκε ένα όνομα λάθος.

Η νοοτροπία να το πέζουμε παντογνώστες δεν πρόκυται να αλλάξει σε τούντον τόπο.

Και για να προλάβω μερικούς εγώ ασχολούμε μόνο με την καθαροαιμία.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
kostas DMK DOG FOOD
Full Member

Φιλε Σαββα χαιρομαι που υπαρχουν σιναδελφοι σαν εσενα που ξερουν να δεχονται και να εκτιμουν την αποψη των αλλων.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΙ 500-600 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ 300 ΕΥΡΟ ΚΑΙ 250 ΑΚΟΜΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΒΡΟΜΕΝΟ 2000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ 1000ΕΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΦΚΑΛΟΥΝ ΛΑΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΙΑΝΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΠΤ.

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ 200 ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΟ Ι ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΜΙΝ ΠΑΡΕΞΙΓΙΘΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΗ ΕΧΕΙΣ 50-50 ΠΙΘΑΝΟΤΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝ ΠΙΑΣΙΣ ΔΙΑΣΤΑΒΡΟΜΕΝΟ ΕΧΕΙΣ 10% ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΒΡΟΣΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΟΝΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ Γ`ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΛΟΥΝ ΜΕΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΦΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΞΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΒΡΟΜΕΝΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΙΣ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΙΣ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΙΑΣ ΦΙΛΙΣ ΠΟΣ ΚΗΝΙΓΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΙΡΑ ΕΧΕΙ. ΕΝΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣΤΑΒΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΠΤ ΑΠΟΛΙΤΟΣ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
kostas DMK DOG FOOD
Full Member

Φιλε απολλων συμφωνω μαζι σου και για αυτο πρεπει να κραταμε τις τιμες των καθαροαιμων και να μην τις εξευτελιζουμε.και οσο για τα ημιαιμα αν τα αξιζουν τα λεφτα που τα ζητουν ειναι στο χερι του καθενος να το εξακριβοση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”