ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ( γερμανικά πόιντερ )

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
axerkwtis

Re: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ( γερμανικά πόιντερ )

Δημοσίευση από axerkwtis »

φιλε μαρινο ευχαριστω!εχτος που κουκλα ειναι προπαντων πανεξυπνη και σκυλλα με χαρακτηρα κ ειναι κατι π προσεχω ιδιαιτερα..ειμαι κυνηγος και ευτυχως εχω την ευκαιρια με καποια σκυλια να αποδειχνω και εγω αλλα και καποιοι αλλοι πως υπαρχουν σκυλλοι που δεν ειναι μονο ομορφα αλλα και κυνηγετικα αψογα..κεινο που ακουσα αρκετεσ φορες δηλαδη "ο σκυλλος σου εν του show η για το κυνηγι?"εμεις οι κυνηγοι δεν εχουμε την πολυτελεια να εχουμε για διαφορετικα πραγματα διαφορετικο σκυλλο..μπορεις ομως να το κανεις αν θελεις που γραμμες που εχουν κυνηγοι κ δεν εχουν τους σκυλλους στα κλουβια κ για τα show μονο..οπως εκανα για 2η φορα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

http://www.youtube.com/watch?v=G9j0BoFB ... =autoshare
oi prwtes e3ormiseis twn koutabiwn deixnoun na ta pane poli kala sto bouno k na einai polla iposxomena...!
Άβαταρ μέλους
christosth
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από christosth »

;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

christosth έγραψε:
PA010020a.JPG
Πολύ ωραίο ζώο!!!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”