Ξεκινιμένοι
-
- Full Member
Re: ξεκινιμενοι
απολογουμαι παιδεια αν πειρα3αν καποιους οι δημοσιευσεις μου!
- virtualgreek
- Moderator
kwnstantinos έγραψε:απολογουμαι παιδεια αν πειρα3αν καποιους οι δημοσιευσεις μου!
Ρε φίλε, δεν είναι θέμα εάν πείραξαν ή όχι. Σίγουρα πείραξαν διότι αυτοί που πληρώνουν για να συντηρούν την ιστοσελίδα βασίζονται πάνω στο εισόδημα απο τις διαφημήσεις.
Το λάθος που έκανες, είναι ότι δεν μας είπες τι είσαι ενώ εδω μέσα είμαστε όλοι μία οικογένεια. Με μία αγγελία κάθε τόσο διαφήμιζες ημίαιμα χωρίς όμως να μας λες τι είσαι.
Εκτροφέας δεν είσαι. Ερασιτέχνης δεν είσαι. Τελικά είσαι πράκτης (αυτό που είπε ο Istriano) ?
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
φιλε μου δεν 8ελω να δωσω συνεχεια οτι και να ειμαι σου ειπα δεν 8α 3αναβαλω αγγελια.
δεν καταλαβα το πνευμα και τις αποριες μερικων εδω μεσα στο foroum. εκεινοι που πουλουν τα οπλα τους επιτρεπετε να τα πουλουν και ο ανθρωπος επειδη εβαλε αγγελια για σκυλο πρεπει να του κανουμε ανακριση???????
καταντησατε να μας κανετε να σκεφτουμαστε τι να γραφουμε πλεον.

- christy2000
- Full Member
εφαες τζε την κυβερνηση ρε Πανικο,ουτε προσωπικα δεδομενα ουτε τιποτε,εφκαλες τα ουλλα στη φορα

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- KALLITZIA
- Full Member
+100000000!!!!! παιδια ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΔΟΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΠΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΙΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ ΣΙΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΠΙΟΝ ΠΟΥ ΡΟΤΑ Ι ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ!!!!! ΙΧΑ ΞΑΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FOROYM ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ!!!! ΒΑΣΙΚΑ ΕΔΟΜΕΣΑ ΙΝΕ ΟΠΙΟΣ ΠΕΙ ΤΙΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ!! ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΠΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΣΙΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΟΝΟΥΜΕ... ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΙΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ 1 2 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΙΝΕ ΟΛΟ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣdimitris savva έγραψε:δεν καταλαβα το πνευμα και τις αποριες μερικων εδω μεσα στο foroum. εκεινοι που πουλουν τα οπλα τους επιτρεπετε να τα πουλουν και ο ανθρωπος επειδη εβαλε αγγελια για σκυλο πρεπει να του κανουμε ανακριση???????![]()

««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
- KALLITZIA
- Full Member
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΙΝΕ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ!!! ΑΣ ΜΙΝ ΤΟΝ ΚΡΗΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ
(ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ)

- πανικος
[quote="dimitris savva"]δεν καταλαβα το πνευμα και τις αποριες μερικων εδω μεσα στο foroum. εκεινοι που πουλουν τα οπλα τους επιτρεπετε να τα πουλουν και ο ανθρωπος επειδη εβαλε αγγελια για σκυλο πρεπει να του κανουμε ανακριση???????
καταντησατε να μας κανετε να σκεφτουμαστε τι να γραφουμε πλεον.[/quote
εχει παρα πολυ καιρο να γραψω στο φορουμ αλλα το παρακολουθω καθημερινα.συμφωνω με τον δημητρη και προσθετω οτι μερα με την μερα χανει την ουσια (τσακωμοι ακομα και βλασφημιες για το τιποτα)λογια ειρωνικα κτλ
γνωρισα πολλους φιλους εδω μεσα εμαθα αρκετα για το κυνηγι αλλα καπου υπαρχει προβλημα με ορισμενα μελη.
δεν ξερω το λογο που επαψα να βρισκω το φορουμ τοσο συναρπαστικο μπορει να φταιω εγω μπορει γιατι μεγαλωσε η παρεα εδω μεσα και μαζι και οι εξυπνοβλακες μπορει να ειναι η κριση ,ελπιζω να εχω αδικο και ολα να πανε προς το καλυτερο

εχει παρα πολυ καιρο να γραψω στο φορουμ αλλα το παρακολουθω καθημερινα.συμφωνω με τον δημητρη και προσθετω οτι μερα με την μερα χανει την ουσια (τσακωμοι ακομα και βλασφημιες για το τιποτα)λογια ειρωνικα κτλ
γνωρισα πολλους φιλους εδω μεσα εμαθα αρκετα για το κυνηγι αλλα καπου υπαρχει προβλημα με ορισμενα μελη.
δεν ξερω το λογο που επαψα να βρισκω το φορουμ τοσο συναρπαστικο μπορει να φταιω εγω μπορει γιατι μεγαλωσε η παρεα εδω μεσα και μαζι και οι εξυπνοβλακες μπορει να ειναι η κριση ,ελπιζω να εχω αδικο και ολα να πανε προς το καλυτερο

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- KALLITZIA
- Full Member
ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΟ..πανικος έγραψε:dimitris savva έγραψε:δεν καταλαβα το πνευμα και τις αποριες μερικων εδω μεσα στο foroum. εκεινοι που πουλουν τα οπλα τους επιτρεπετε να τα πουλουν και ο ανθρωπος επειδη εβαλε αγγελια για σκυλο πρεπει να του κανουμε ανακριση???????![]()
Δηλαδη ρε παιδια, με το εξυπνοβλακες αναφερεσται σε μενα και στο Virtualgreek