ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ
-
Re: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ
φιλε Μανο στη Κυπρο οσα ονοματα εγραψε ο Αντρος τα χρησιμοποιουμε και ειναι το ιδιο και το αυτο σκυλι.Τωρα δεν ξερω τη φωτο εβαλε αυτος στη διαφιμηση.Ειναι ομως καθαροαιμα?εχουν χαρτια?αν ναι προχωρα ,αλλιως προσεχε.Σου εχω στειλη πρ.μυνημα το διαβασες?
- andros
- Full Member
τί δεν σου άρεσε δηλ. για να καταλάβωμανος έγραψε:στη φωτο που εχει στην αγγελεια δεν εχει καμια σχεση με το κουρτσχααρ

εμένα μια χαρά μου φαίνεται μην σε ξεγελά το ότι είναι ξαπλωμένο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andros την 20 Απρ 2011, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- christosth
- Full Member
- Επικοινωνία:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
- andros
- Full Member
- christosth
- Full Member
- Επικοινωνία:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
-
Πωλειται αρσενικο 2.5 μηνων με αιματα hege-haus.Πατερας PERSASSIA UNO μητερα ΙΡΜΑ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
ενδιαφερομαι για ενα κουταβι αρσενικο για πριν λιγο καιρο εχασα το δικο μου κουρτσχααρ ενημερωστεμε αν υπαρχει ποσο κοστιζει τι ηλικια εχει σε πιο μερος βρισκεστε σας ευχαριστω
-
φιλε εχω ενα 45 ημερινων καθαροαιμο χωρις χαρτια ειναι το ιδιο οπως η φωτο πιο πανω(ιδιος πατερας) ειμαι λεμεσο 150 ευρο.giorgossam έγραψε:ενδιαφερομαι για ενα κουταβι αρσενικο για πριν λιγο καιρο εχασα το δικο μου κουρτσχααρ ενημερωστεμε αν υπαρχει ποσο κοστιζει τι ηλικια εχει σε πιο μερος βρισκεστε σας ευχαριστω