ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΚΥΛΛΑ
- 'petros'
Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΚΥΛΛΑ
ρε φιλε χωρις παρεξηγηση ελληνικο μπικολ δεν υπαρχει 'ΤΕΛΟΣ'
Ασχετα αν η σκυλλα ειναι καλη στο κυνηγι.
Τωρα εαν ειναι διασταυρωμενο σκυλι μπικολ με ποιντερ και εχει τα χρωματα του μπικολ και το υψος του ποιντερ αλλη κουβεντα
Ασχετα αν η σκυλλα ειναι καλη στο κυνηγι.
Τωρα εαν ειναι διασταυρωμενο σκυλι μπικολ με ποιντερ και εχει τα χρωματα του μπικολ και το υψος του ποιντερ αλλη κουβεντα
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΕΜΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝ ΜΟΥ ΛΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΥΛΛΟΥΣ Κ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ
- AndreasDr
Που περιέργια και μόνο έψαξα στον όμιλο κυνοφίλων Ελλάδας και δέν υπάρχει τέτοια φυλή αλλά ουτε και αίτημα προς αναγνώρηση! Φίλε μπορεί να ειναι το ψηλό μπήκολ (χάρριερ) αλλά απο ελληνικά "αίματα", ελληνικής εκτροφής...
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
Lagoskilla έγραψε:ΦΙΛΕ ΕΜΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝ ΜΟΥ ΛΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΥΛΛΟΥΣ Κ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ
Φιλε ετσι φιλικα μεν το κσαναπης οτι υπαρχη ελλινικος μπιγλ τσε το μονο που καταφερνης ειναι να πιθης τους αλλους ποσο ανιδεος τσε απειρος εισαι στο θεμα αυτο. τσε στη τελικη ζητας τσε 2500 ευρο για ενα σηιλλο που ουτε τα πιο βασικα χαρακτηριστικα του δεν γνοριζης.
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΣΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΙ ΛΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
- AndreasDr
Ρε φίλε μεν παρεξηγάς ό,τι σου πούν! Εν είπε κανένας ότι έννεν καλός ο σιύλλος ούτε ότι έν παιζεις λαούς! Έννεν αντροπή να μεν ξέρεις ούλλες τες ράτσες ουτε αντροπή να σου είπεν ψεματα κάποιος! Απλά για να ξέρεις και σύ αλλά και το τί λαλείς καλύτερα ψάξε το ο ίδιος! Αύριο μπορεί να τον πουλήσεις σε κάποιον και να πει οτι εγέλασες του!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AndreasDr την 19 Απρ 2012, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- 'petros'
Ρε παρεα ακομα εγραψα σου ''Χωρις παρεξηγηση''
1ο Αφου εχει και χρονια που ασχολησε με σκυλους επρεπε να ξερεις οτι δεν εχει ετσι ρατσα ''Ελληνικο Μπικολ''
2ο Αν θελεις λαλε τη σκυλα και ''Κυπριακο Μπικολ''
3ο Εαν σου ειπε ψεματα ο προηγουμενος ιδιοκτητης εν τζαι φταιω
4ο Η σκυλα σου μπορει ειναι καλη στο κυνηγι δεν αμφιβαλω μπορει να ειναι και καλυτερη απο τα δικα μου σκυλια και τα λεφτα της μπορει να τα αξιζει να μεν σου πω και παραπανω λαλε την οπως θελεις εμενα δεν με κοφτει
1ο Αφου εχει και χρονια που ασχολησε με σκυλους επρεπε να ξερεις οτι δεν εχει ετσι ρατσα ''Ελληνικο Μπικολ''
2ο Αν θελεις λαλε τη σκυλα και ''Κυπριακο Μπικολ''
3ο Εαν σου ειπε ψεματα ο προηγουμενος ιδιοκτητης εν τζαι φταιω
4ο Η σκυλα σου μπορει ειναι καλη στο κυνηγι δεν αμφιβαλω μπορει να ειναι και καλυτερη απο τα δικα μου σκυλια και τα λεφτα της μπορει να τα αξιζει να μεν σου πω και παραπανω λαλε την οπως θελεις εμενα δεν με κοφτει
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
-
- Full Member
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ
-
- Full Member
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΣ ΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΚΟΘΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΚΥΛΛΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΣΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ
-
- Full Member
Φιλε μου σε ποια επαρχια βρισκεσε?
Μου κινησε πολλα την περιεργεια αυτος ο ελληνικος μπιγκλ!
Μου κινησε πολλα την περιεργεια αυτος ο ελληνικος μπιγκλ!