παντοπωλείοmiky55 έγραψε:ΣΥΝΑΔΕΦΟΙ ΓΥΡΕΥΩ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΛΩΝ ΜΟΥ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ?ΜΕΝΩ ΛΕΜΕΣΟ.
ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ
Προσέχουμε...για να έχουμε
- BECCACCIA
- Full Member
αν βαρκεσε να παεις παντοπωλειο εχει το pet shop δεξια της εκλησιας του απ. Αντρεα,( φωτα σιμιλιδι πανω)miky55 έγραψε:ΣΥΝΑΔΕΦΟΙ ΓΥΡΕΥΩ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΛΩΝ ΜΟΥ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ?ΜΕΝΩ ΛΕΜΕΣΟ.
-
ΤΑ PET SHOP ΘΕΛΟΥΝ 5 ΕΥΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΗ.ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ?
- BECCACCIA
- Full Member
σε αυτο εχεις δικιο, παντος μετα την αγορα προσπαθα να τα βαλης καπου ωστε να κινουνται ελευθερα και να μην ειναι το ενα πανω στο αλλο, οσο πιο πολυ χωρο εχουν τοσο πιο σιγουρο ειναι να πετασουν και να μην τα αρπαξη ο σκυλος με τις γνωστε συνεπειες.miky55 έγραψε:ΤΑ PET SHOP ΘΕΛΟΥΝ 5 ΕΥΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΗ.ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ?
- πανικος
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜIROCU 9000 SPECIAL EDITION ΚΥΠΡΙΑΚΟ 28ΑΡΙ ΠΟΛΥΤΣΙΟΚ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΤΙΜΗ 1870 ΕΥΡΩ ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΗ.ΤΗΛ 99476552
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
Φίλε Πανικκο,
Έχεις πμ.
Έχεις πμ.
- πανικος
Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUZUKI VITARA
πωλειται suzuki vitara 1600 cc διπορτο πενταθεσεο με μουσιαμμα 4χ4 του 2001 νεο μοντελο το στρογγυλο ειναι του πατερα μου και παραγγειλε καινουργιο.
εχει μ.ο.τ κυκλοφορια του 2011 χωρισ κανενα προβλημα.κυπριακο με υδραυλικο τιμονι κεντρικο κλειδωμα αεροσακουσ ηλεκτρικα παραθυρα μπλε χρωμα.
καλη ευκαιρια για καποιο κυνηγο η ψαρα.τιμη 3950 ευρω.τηλ 99476552
εχει μ.ο.τ κυκλοφορια του 2011 χωρισ κανενα προβλημα.κυπριακο με υδραυλικο τιμονι κεντρικο κλειδωμα αεροσακουσ ηλεκτρικα παραθυρα μπλε χρωμα.
καλη ευκαιρια για καποιο κυνηγο η ψαρα.τιμη 3950 ευρω.τηλ 99476552
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
χωρος υπαρχη,αλλα εχω καταπελτη(συσκευη που τα πετα)και γι αυτο δεν εχω προβλημα.BECCACCIA έγραψε:σε αυτο εχεις δικιο, παντος μετα την αγορα προσπαθα να τα βαλης καπου ωστε να κινουνται ελευθερα και να μην ειναι το ενα πανω στο αλλο, οσο πιο πολυ χωρο εχουν τοσο πιο σιγουρο ειναι να πετασουν και να μην τα αρπαξη ο σκυλος με τις γνωστε συνεπειες.miky55 έγραψε:ΤΑ PET SHOP ΘΕΛΟΥΝ 5 ΕΥΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΗ.ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ?
-
- Full Member
an erxese lefkosia kâti ginetemiky55 έγραψε:χωρος υπαρχη,αλλα εχω καταπελτη(συσκευη που τα πετα)και γι αυτο δεν εχω προβλημα.BECCACCIA έγραψε:σε αυτο εχεις δικιο, παντος μετα την αγορα προσπαθα να τα βαλης καπου ωστε να κινουνται ελευθερα και να μην ειναι το ενα πανω στο αλλο, οσο πιο πολυ χωρο εχουν τοσο πιο σιγουρο ειναι να πετασουν και να μην τα αρπαξη ο σκυλος με τις γνωστε συνεπειες.miky55 έγραψε:ΤΑ PET SHOP ΘΕΛΟΥΝ 5 ΕΥΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΗ.ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ?
-
lousso ευχαριστω παντος μενω λεμεσο.αν ερθη καποιος λευκωσια θα επικοινωνησω μαζι σου.