ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ

Δημοσίευση από admin »

miky55 έγραψε:ΣΥΝΑΔΕΦΟΙ ΓΥΡΕΥΩ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΛΩΝ ΜΟΥ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ?ΜΕΝΩ ΛΕΜΕΣΟ.
παντοπωλείο
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

miky55 έγραψε:ΣΥΝΑΔΕΦΟΙ ΓΥΡΕΥΩ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΛΩΝ ΜΟΥ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ?ΜΕΝΩ ΛΕΜΕΣΟ.
αν βαρκεσε να παεις παντοπωλειο εχει το pet shop δεξια της εκλησιας του απ. Αντρεα,( φωτα σιμιλιδι πανω)
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΤΑ PET SHOP ΘΕΛΟΥΝ 5 ΕΥΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΗ.ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ?
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

miky55 έγραψε:ΤΑ PET SHOP ΘΕΛΟΥΝ 5 ΕΥΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΗ.ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ?
σε αυτο εχεις δικιο, παντος μετα την αγορα προσπαθα να τα βαλης καπου ωστε να κινουνται ελευθερα και να μην ειναι το ενα πανω στο αλλο, οσο πιο πολυ χωρο εχουν τοσο πιο σιγουρο ειναι να πετασουν και να μην τα αρπαξη ο σκυλος με τις γνωστε συνεπειες.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜIROCU 9000 SPECIAL EDITION ΚΥΠΡΙΑΚΟ 28ΑΡΙ ΠΟΛΥΤΣΙΟΚ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΤΙΜΗ 1870 ΕΥΡΩ ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΗ.ΤΗΛ 99476552
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Φίλε Πανικκο,

Έχεις πμ.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUZUKI VITARA

Δημοσίευση από πανικος »

πωλειται suzuki vitara 1600 cc διπορτο πενταθεσεο με μουσιαμμα 4χ4 του 2001 νεο μοντελο το στρογγυλο ειναι του πατερα μου και παραγγειλε καινουργιο.
εχει μ.ο.τ κυκλοφορια του 2011 χωρισ κανενα προβλημα.κυπριακο με υδραυλικο τιμονι κεντρικο κλειδωμα αεροσακουσ ηλεκτρικα παραθυρα μπλε χρωμα.
καλη ευκαιρια για καποιο κυνηγο η ψαρα.τιμη 3950 ευρω.τηλ 99476552
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

BECCACCIA έγραψε:
miky55 έγραψε:ΤΑ PET SHOP ΘΕΛΟΥΝ 5 ΕΥΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΗ.ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ?
σε αυτο εχεις δικιο, παντος μετα την αγορα προσπαθα να τα βαλης καπου ωστε να κινουνται ελευθερα και να μην ειναι το ενα πανω στο αλλο, οσο πιο πολυ χωρο εχουν τοσο πιο σιγουρο ειναι να πετασουν και να μην τα αρπαξη ο σκυλος με τις γνωστε συνεπειες.
χωρος υπαρχη,αλλα εχω καταπελτη(συσκευη που τα πετα)και γι αυτο δεν εχω προβλημα.
lusso
Full Member

Δημοσίευση από lusso »

miky55 έγραψε:
BECCACCIA έγραψε:
χωρος υπαρχη,αλλα εχω καταπελτη(συσκευη που τα πετα)και γι αυτο δεν εχω προβλημα.
an erxese lefkosia kâti ginete
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

lousso ευχαριστω παντος μενω λεμεσο.αν ερθη καποιος λευκωσια θα επικοινωνησω μαζι σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”