ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Αυτή είναι και πωλείται λόγω αλλαγής φυλής...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Πωλούνται σκυλάκια διασταύρωση Drahthaar-Kurzhaar γεννημένα 8/11/10.
Απο γονείς εισαγώμενους, άριστους κυνηγετικά και διακριθέντες σε αγώνες μορφολογίας και πρακτικού κυνηγίου.
Θηλυκά 250 ευρό και αρσενικά 200 ευρό.
Τηλ: 99 62 32 32 , Λ/σία
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟ ΕΝΑΝ ΕΠΑΝΙΕΛ ΒΡΕΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟΕΜΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΟΝΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΤΟΟ ΚΑΙ ΟΛΑ 3 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΜΕ ΘΙΛΙΚΙΑ ΑΛΛΙ ΕΠΑΝΙΕΛ ΙΤΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΙΤΕ ΟΧΙ..ΑΝ ΕΙΠΑΡΧΙ ΚΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ.

επισις ζιτιτε θιλικο κουταβακι επανιελ καθαροαιμο :)
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Φίλε Laurona,
δεν είμαι το άτομο που ψάχνεις, προφανώς συνωνυμία αλλα αν μπορώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε μπορείς να μου τηλεφωνλησεις στο 99101002. Οσο για την συγκεκριμένη διασταύρωση μπορώ να σου πώ κάποιες πληροφορίες. Δέν μπορώ να σου απαντήσω μέσο μηνύματος διότι είμαι καινούργιο μέλος.
chrisostomos1
Full Member

Δημοσίευση από chrisostomos1 »

thanks
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisostomos1 την 19 Δεκ 2010, 08:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

chrisostomos1 έγραψε:ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ BETTINSOLI DIAMOND ΜΟΝΤΕΛΟ 2003.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
SUPER POSE
ΚΑΝΕΣ 66cm ΜΕ MULTICHOKE (5) *,**,***,****,FULL
ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΕΞΟΛΚΕΙΣ
ΘΑΛΑΜΗ 12cal 7Ocm MAGNUM 1200bars.
ΤΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ 25 ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΛΙΝΕΛΑΙΟ ΣΕ ΠΑΠΙΑ/ΚΟΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΛΜΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ.

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΟΝΟ 3 ΣΕΖΟΝ.
ΤΙΜΗ €700 (ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΠΛΟΥΡΓΟ)
ΤΗΛ 99131203 ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΔΑΛΙ
DYO.JPG
ENA.JPG
φυλε ο λογος που το πουλας...??
chrisostomos1
Full Member

Δημοσίευση από chrisostomos1 »

Έχω να πάω για κυνήγι από το 2005. Πλέον πάω μονό για ψάρεμα surfcasting και με τα χρήματα από την πώληση του οπλου σκέφτομαι να ανανεώσω τον εξοπλισμό μου.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

AndreasDr έγραψε:Φίλε Laurona,
δεν είμαι το άτομο που ψάχνεις, προφανώς συνωνυμία αλλα αν μπορώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε μπορείς να μου τηλεφωνλησεις στο 99101002. Οσο για την συγκεκριμένη διασταύρωση μπορώ να σου πώ κάποιες πληροφορίες. Δέν μπορώ να σου απαντήσω μέσο μηνύματος διότι είμαι καινούργιο μέλος.
Φιλε σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση, δυστυχως μια απροσμενη χειρουργικη επεμβαση στην σκυλα με αναγκαζει να βγαλω απ το μυαλο την πιθανοτητα ενος ζευγαρωματος προς το παρον.

Μακαρι να γιανει η ''κορη'' μου και θωρουμε και καμνουμε με το ζευγαρωμα.Σε ευχαριστω.

Θα κρατησω το τηλεφωνο για οταν ερθει η ωρα.

Χρυσανθος
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Φιλε Laurona ,

περαστικά στην σκυλίτσα σου και σίγουρα προέχει η υγεία της.
Όποτε θέλεις μπορείς να με πιάσεις να τα πούμε,

Ευχαριστώ, Αντρέας
Michalis
Full Member

Δημοσίευση από Michalis »

NIKOLAS έγραψε:ειμαι ενας νεαρος που σκοπευει να ξεκινησει το κυνηγι. αναζητω ενα καλό και φτηνο οπλο για αρχη. ειναι ιδανικο το παραπανω οπλό? μπορειτε να με βοηθεισετε?
φιλε αν δεν θελεις να θισιασεις πολλα χρηματα αλλα θελεις ενα οπλο γεννικης χρισης και που να αντεχει στη σκλιρη δοκιμασια παρε ενα ροσσικο baikal izh 27 καινουριο γιρο στα 650ε εχει ολα οσα εχουν τα αλλα συχγρονα οπλα και κανει οτι κανουν και αυτα,απλα ηστερει λιγο σε ομορφια(θεμα γουστου) και υστερει καπος και στο ζιγισμα ,που φυσικα και αυτο ειναι θεμα συνηθειου.[/quote]

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Που υπάρχουν διαθέσιμα τα συγκεκριμενα? Εν να ηθελα βοηθεια που καποιον που καταλαβει, τζε εσκοπεφκα να παω σε μαγαζια να δω, αλλα ειπαν μου οτι εν ουλοι αχαπαροι τζαι περιπεζουν σε μονο τζε μονο για να πουλησουν. εν αληθκεια?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”