ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓ.ΘΕΜΑΤΑ
-
- Full Member
Re: πινακεs με θεμα το κυνηγι
φιλε μου ανθιμε,αν σου αρεσει η τεχνικη μου,αυτο εχει συμασια.οκυριοs mazzoli κανει αλλη δουλεια.εγω παλι αλλη.αν σε ενδιαφερει να σου φτιαξω οτι θελειs.στην τιμη θα τα βρουμε ειναι αναλογα το μεγεθοs του εργου/π.χ ο λαγοσ που εχω βαλει τον εχω πουληση. ειχε διαστασειs 80 epi 1.00 στην τιμη των 300 ευρω/ο mazzoli θα το εδηνε ενα τετοιο εργο 2000 σιγουρα ετσι?
- Anthimos
- Moderator
NIBA έγραψε:φιλε μου ανθιμε,αν σου αρεσει η τεχνικη μου,αυτο εχει συμασια.οκυριοs mazzoli κανει αλλη δουλεια.εγω παλι αλλη.αν σε ενδιαφερει να σου φτιαξω οτι θελειs.στην τιμη θα τα βρουμε ειναι αναλογα το μεγεθοs του εργου/π.χ ο λαγοσ που εχω βαλει τον εχω πουληση. ειχε διαστασειs 80 epi 1.00 στην τιμη των 300 ευρω/ο mazzoli θα το εδηνε ενα τετοιο εργο 2000 σιγουρα ετσι?
Φιλε παντως κατι μου θυμιζουν κι επειδη ειμαι λατρης της κυνηγετικης τεχνης τα εργα σου μοιαζουν με κορυφαιων ζωγραφων εργα οπως
Σπυρος Σπηλιακοπουλος
Αλεξανδρος Κορακης
Ανδρεα Μαζολι
Τζιουσι Ρουμπινι ( ειναι και κουκλαρα)
Αλα Σεριοσκινα ( επισης γυναικα)
Ρομπερτο Μπιανκι
Οσο για τις τιμες ρε φιλαρα εισαι λιγο ακριβος , γιατι να μην πιασω ενα πινακα του ΘΕΟΥ Pierre Roussia ας πουμε με τα ιδια και λιον πιο λιγα λεφτα....Λεμε τωρα
www.pierre-roussia.com
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ/ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙΤΙΚΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NIBA την 04 Ιαν 2012, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Savvas
- Full Member
Ρε Άνθιμε μου δεν συγκρίνοντε τούτοι που λαλείς με τον φίλο ΝΙΒΑ. Δαμέ λαλεί σου ο άνθρωπος ότι θέλεις ζωγραφίζει σου. Οι άλλοι ούλοι αν τους πεις να σου ζωγραφίσουν θα το κάνουν? Είπαμε ότι θέλεις κάμνουμε, φτάνει να μας δώκεις την ιδέα. Οι Κινέζοι δηλαδή πώς κατέκτησαν την κορυφή ανα το παγκόσμιο.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΜΒΑ
OKEY ΡΕ ΦΙΛΕ//ΑΝΑΜΕΝΩ
- Anthimos
- Moderator
Γι αυτο καμνω τον κινεζο ρε Σαββα ....Savvas έγραψε:Ρε Άνθιμε μου δεν συγκρίνοντε τούτοι που λαλείς με τον φίλο ΝΙΒΑ. Δαμέ λαλεί σου ο άνθρωπος ότι θέλεις ζωγραφίζει σου. Οι άλλοι ούλοι αν τους πεις να σου ζωγραφίσουν θα το κάνουν? Είπαμε ότι θέλεις κάμνουμε, φτάνει να μας δώκεις την ιδέα. Οι Κινέζοι δηλαδή πώς κατέκτησαν την κορυφή ανα το παγκόσμιο.

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
καλα εγω ζινο με το σεττερ και την μπεκατσα πως γινεται να τον βλεπω καθε μερα σε γιγαντο αφισα εξω που γνοστο κυνηγετικο καταστιμα στα Λατσια (κεντρικο δρομο οπιος 3ερει) 

- Anthimos
- Moderator
sotiris!129 έγραψε:καλα εγω ζινο με το σεττερ και την μπεκατσα πως γινεται να τον βλεπω καθε μερα σε γιγαντο αφισα εξω που γνοστο κυνηγετικο καταστιμα στα Λατσια (κεντρικο δρομο οπιος 3ερει)

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Laurona
Ξερετε κανενα καλο κινεζικο που καμνει ντελιβερι?
Η κανεναν παρπερι που ξουριζει να παω Σαββατο πρωι?

Η κανεναν παρπερι που ξουριζει να παω Σαββατο πρωι?

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Savvas
- Full Member
Εν ούλλοι που πρέπει να τους κάμνουμε φίλε.Anthimos έγραψε:Γι αυτο καμνω τον κινεζο ρε Σαββα ....Savvas έγραψε:Ρε Άνθιμε μου δεν συγκρίνοντε τούτοι που λαλείς με τον φίλο ΝΙΒΑ. Δαμέ λαλεί σου ο άνθρωπος ότι θέλεις ζωγραφίζει σου. Οι άλλοι ούλοι αν τους πεις να σου ζωγραφίσουν θα το κάνουν? Είπαμε ότι θέλεις κάμνουμε, φτάνει να μας δώκεις την ιδέα. Οι Κινέζοι δηλαδή πώς κατέκτησαν την κορυφή ανα το παγκόσμιο.

Για να είμαστε δίκαιοι όμως χρειάζεται και αυτό κάμποση τέχνη, ας εν και κινέζικη

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.