Αγορά όπλου

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Η μπαζουκα εν κλωτσα ;)...αν ειναι μονο λαγο που παει ο φιλος μπορει ανετα να βρει και κανενα 26αρι κατω απο 3κg.Κοιταξε και τα FAIR.Αξιοπιστα και ελαφρια οπλα.Τα συστήνουν πολλοι και καλες οι τιμες τους
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: Αγορά όπλου

Δημοσίευση από LAGOS »

Χρύσανθε ο Ρικος έχει και κανένα μεταχειρισμένο αν είδες; Κανένα ποτζίνα που νεκατώνουν το ρέσι; :D Έχεις κανένα τηλ του;
Ο λόγος που δεν θέλω να πάω για καινούργιο είναι το κόστος. Έχω 5 όπλα και εν δύσκολοι καιροί για όλους.. Παρα να δώσω 900 για ενα καινούργιο, προτιμώ να δώσω τα ίδια λευτά για ένα μεταχειρισμένο beretta ultralight πχ. Αν και είμαι οπαδός των browning αν βρώ ultralight θα το πιάσω..
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καλε ρε ανθρωπε μου εσυ, εχεις 5 οπλα και δεν εχεις ενα ελαφρυ στην συλλογη??:) τι επιανες? Κανονια για τους αρκοσιοιρους της Κυπρου?;):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re:

Δημοσίευση από LAGOS »

Pathfinder έγραψε:Καλε ρε ανθρωπε μου εσυ, εχεις 5 οπλα και δεν εχεις ενα ελαφρυ στην συλλογη??:) τι επιανες? Κανονια για τους αρκοσιοιρους της Κυπρου?;):)
Φίλε και εγώ κάποτε το ίδιο πράμα αναρωτιούμε. Τα 2 όπλα ήταν του πατέρα μου και επειδή σταμάτησε να ασχολείτε μου τα έδωσε. Το τρίτο ήταν δώρο και τα άλλα 2 (Β525&Β725) τα αγόρασα τα τελευταία 4 χρόνια δυστηχώς με λανθασμένα κριτήρια.. Να πουλήσω όπλο δεν το συζητώ οπόταν ψάχνω κάτι ελαφρύ και σχετικά φτηνό για το ενδημικό..
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Κοσμα να σου το στειλω αυριο φιλε μου το τηλ.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

LAGOS έγραψε:Χρύσανθε ο Ρικος έχει και κανένα μεταχειρισμένο αν είδες; Κανένα ποτζίνα που νεκατώνουν το ρέσι; :D Έχεις κανένα τηλ του;
Ο λόγος που δεν θέλω να πάω για καινούργιο είναι το κόστος. Έχω 5 όπλα και εν δύσκολοι καιροί για όλους.. Παρα να δώσω 900 για ενα καινούργιο, προτιμώ να δώσω τα ίδια λευτά για ένα μεταχειρισμένο beretta ultralight πχ. Αν και είμαι οπαδός των browning αν βρώ ultralight θα το πιάσω..
ΦΙΛΕ ΤΟ ultralight ΘΕΟΣ....ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΣΕ 2800.....ΟΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.....ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ!

ΤΟ ΚΥΝΗΓΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ" ΜΕ 36ΓΡ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

ΕΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΗΣ BERETTA(GEL TEK) ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ !!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
marios constantinou
Full Member

Δημοσίευση από marios constantinou »

Αγαπητέ φίλε,
Έχω ενα SKB-605 ,26 ίντζες πολυτσιοκ με έξτρα 3 μακρυά τσιοκ BRILEY, διαθέσιμο προς πώληση. Εάν σε ενδιαφέρει το τηλ. μου είναι 99645434.
Μάριος.
panikos747712
Full Member

Δημοσίευση από panikos747712 »

ενα θεματακι ηπαρχει με τα ελαφρια που ειναι με ειδικο κραμα αλουμινιου με τον καιρο ξιφταει το ειδα σε σρκετα οπλα διαφορετικων κατασκευαστων...κατα τ αλλα γλιτωνεις αρκετο βαρος
panikos747712
Full Member

Δημοσίευση από panikos747712 »

Μαριε αν ειχες τ o witsiester που πωλουσες καποτε θα ηταν οτι επρεπε για τον φιλο
marios constantinou
Full Member

Δημοσίευση από marios constantinou »

Εντάξει, συμφωνώ με την άποψη σου, σίγουρα το WINCHESTER ήταν ελαφρύτερο, όμως και το βάρος που έχει το SKB δεν είναι αποτρεπτικό για κυνήγι, δίοτι είναι ισοβαρές (συνολικό βάρος 3,150 kg).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”