Ζητείται σκύλος επαναφοράς !!!!! S.O.S!!!!!

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Re: Ζητείται σκύλος επαναφοράς !!!!! S.O.S!!!!!

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Όταν επήαμεν Αίγυπτο για "τρυόνια", είχε κάτι τυπούθκια εν τους έφεφκεν τίποτε... :shock: :shock:
Εβρίσκαν τα μες τα σιτηρά, εκάμναν τζαι ένα απόρτ τέλειο, επερνούσαν τα τζαι πας την κρεμμάστρα.. :lol: :lol:

Έναν ποτούτους θέλεις για τες τζιήκλες, να σου πω εγώ.
Να μπορείς να τον παίρνεις τζαι μετά τον Δεκέβρη νόμιμα.
Φτάνει να τον γράψεις σαν ξένο εργάτη..τζαι μεν σου πω τα έξοδα του μπορεί ναν πιο λλία που το να έσιες σιήλλο... :lol:
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
Yiannis-007
Full Member

Δημοσίευση από Yiannis-007 »

Yiannis-007 έγραψε:
RODOSTHENIS έγραψε:Χαχαχα, εν έσχει τπτ γμτ, αλλά βάλλει ξυβάλει τι σχιλούα θέλω την !!!!! :lol: :lol:
φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
εχω εγω 1 σκυλιτσα που η μητερα ειναι γκεκα ποιντερ σερκουτσι και ο πατερας λυκος πουτολ επανιελ...1 χρονου..καμνει σου???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Yiannis-007 έγραψε: εχω εγω 1 σκυλιτσα που η μητερα ειναι γκεκα ποιντερ σερκουτσι και ο πατερας λυκος πουτολ επανιελ...1 χρονου..καμνει σου???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατί εν τον πουλάς για εξαρτήματα??? :D
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
Yiannis-007
Full Member

Δημοσίευση από Yiannis-007 »

Koutsofteros έγραψε:
Yiannis-007 έγραψε: εχω εγω 1 σκυλιτσα που η μητερα ειναι γκεκα ποιντερ σερκουτσι και ο πατερας λυκος πουτολ επανιελ...1 χρονου..καμνει σου???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατί εν τον πουλάς για εξαρτήματα??? :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

RODOSTHENIS έγραψε:Παιδιά θέλω την βοήθεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!! Ψάχνω ένα σκύλο ( κατά προτίμηση σκυλίτσα ) οπίου δίποτε μεγέθους, ή ότι άλλο ζώο αν γνωρίζεται το οποίο να κάνει επαναφορά θηράματος και συγκεκριμένα για τσίκλες…. Αν κάποιος έχει ,ή γνωρίζει που μπορώ να βρω τέτοιου είδους ζώο ας με βοηθήσει άμεσα.

Σας ευχαριστώ ….
Ροδο μου εγω εχω λαμπρατορ φερνει μου τες τραχηλες τεσ τζικλες τες φασσεσ τα περτιτζια τα τσιγαρα μου τζε εμαθα τον τζε φερνει μου τζε το κατσαβιδι το σταυροτον :lol:
βρισκεις πολυ φτηνα κουταβακια λαμπρατορ αμα θελεις να σου βρω.πολυ ευκολη εκπαιδευση και 95% επαναφορα ;)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

πανικος έγραψε: Ροδο μου εγω εχω λαμπρατορ φερνει μου τες τραχηλες τεσ τζικλες τες φασσεσ τα περτιτζια τα τσιγαρα μου τζε εμαθα τον τζε φερνει μου τζε το κατσαβιδι το σταυροτον :lol:
Μόνο για τον στρατό εν συστήννεται..γιατί άμαν σύρεις χειροβομβίδα..υπάρχει λλίο θέμα :P
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Koutsofteros έγραψε:
πανικος έγραψε: Ροδο μου εγω εχω λαμπρατορ φερνει μου τες τραχηλες τεσ τζικλες τες φασσεσ τα περτιτζια τα τσιγαρα μου τζε εμαθα τον τζε φερνει μου τζε το κατσαβιδι το σταυροτον :lol:
Μόνο για τον στρατό εν συστήννεται..γιατί άμαν σύρεις χειροβομβίδα..υπάρχει λλίο θέμα :P
:lol: :lol: :lol:
περσι κτυπησα ενα ορτυκι πηγε να το φερει και βρηκε ενα φερκο που καταπινε μια ποντικα στην πολλη ωρα πηγα εκει και με χιλια βασανα τον εφερα πισω. σε 5 λεπτα τον εχασα και επεστρεψε πισω και μου εφερε το φερκο με την ποντικα :lol: ευτυχως που δεν ηταν κουφη και να μου την φερει :o
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Πανικο,εν φοασε να μεν φερει καμια φολα?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
chris197
Full Member

Δημοσίευση από chris197 »

φιλε ,
τρεκτικε η σπανιολουα μου και θα την βαλω. εαν ενδιαφερεσε στειλε μου πμ να σου κρατισω κανενα σκυλακι.

Ευχαριστω
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Εχω τζιε εγω ενα ησυχο μωρο αν ..... :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”