Ξεκινιμένοι
-
- Full Member
Re: ξεκινιμενοι
δεν ειμαι επαγγελματιας φιλε μου!εαν σασ ενοχλει πολυ ευχαριστως δεν 8α ξαναβαλω αγγελια!
-
- Full Member
Φιλε απλα εχουμε ολοι πει να μην εκμεταλευομαστε το φορουμ.
-
- Full Member
δεν εχει προβλημα φιλε μου!αφου σασ ενοχλει δεν 8α 3αναβαλω αγγελια!
-
- Full Member
Φιλε δεν τηθετε θεμα ενοχλισης αλλα σεβσμου προς το χωρο που μας φυλοξενει.
- pai
- Full Member
Καλα φιλε ΗUNTER(δεν σε γνωριζω προσωπικα ουτε εσενα αλλα ουτε και τον κων/νο)αν εβαζε στης αγοραπωλησιες πλην επαγγελματιων θα ηταν οκ?HUNTER έγραψε:Φιλε δεν τηθετε θεμα ενοχλισης αλλα σεβσμου προς το χωρο που μας φυλοξενει.
-
- Full Member
pai έγραψε:Καλα φιλε ΗUNTER(δεν σε γνωριζω προσωπικα ουτε εσενα αλλα ουτε και τον κων/νο)αν εβαζε στης αγοραπωλησιες πλην επαγγελματιων θα ηταν οκ?HUNTER έγραψε:Φιλε δεν τηθετε θεμα ενοχλισης αλλα σεβσμου προς το χωρο που μας φυλοξενει.
φιλε Παι η αγγελια ειναι ηδη στην ενοτητα αγοραπωλισιες πλην επαγγελματιων.
Μαλλον δεν εχεις διαβασει απο την αρχη την συζητηση.
- pai
- Full Member
HUNTER έγραψε:pai έγραψε:Καλα φιλε ΗUNTER(δεν σε γνωριζω προσωπικα ουτε εσενα αλλα ουτε και τον κων/νο)αν εβαζε στης αγοραπωλησιες πλην επαγγελματιων θα ηταν οκ?HUNTER έγραψε:Φιλε δεν τηθετε θεμα ενοχλισης αλλα σεβσμου προς το χωρο που μας φυλοξενει.
φιλε Παι η αγγελια ειναι ηδη στην ενοτητα αγοραπωλισιες πλην επαγγελματιων.
Μαλλον δεν εχεις διαβασει απο την αρχη την συζητηση.
SORRYYYYYY!!!!!!

Φιλε Σαββα αλλον ο εκτροφεας, αλλο ο πραχτης!!!!!! Αυτος ο "κλαδος" απασχολησης ειναι ευρεια διαδεδομενος στην Κυπρο!!!!!! Ειναι αυτοι που βλεπουμε στα εκπαιδευτικα να κατεβαζουν μια μαντρα σιηλλους που τα διπλοκαμπινα κατα 99% ημιαιμους. Οποιος βγει και ειναι πολλα καλος κρατουν τον για την παρεα τους, οσοι ειναι μετριοι προς καλη πωλουνται και οσοι δεν κανουν, "απελευθερωνονται " η' εκτελουνται !!!!!!virtualgreek έγραψε:kwnstantinos έγραψε:οχι φιλε μου δεν ειμαι εκτροφεας!
Συγνώμη που ρωτώ κιόλας, αλλά έβαλες αγγελίες για 6 σκύλους μέχρι τώρα. Από τον Α σκύλο διασταυρωμένο με τον Β, τον Γ διασταυρωμένο με τον Δ κλπ κλπ.
Εάν δεν είσαι εκτροφέας το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι μαζεύεις σκύλους από τα βουνά ή από τα καταφύγια σκύλων και μας τα πουλάς.
Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει?
Σ.
- virtualgreek
- Moderator
istriano έγραψε:Φιλε Σαββα αλλον ο εκτροφεας, αλλο ο πραχτης!!!!!! Αυτος ο "κλαδος" απασχολησης ειναι ευρεια διαδεδομενος στην Κυπρο!!!!!! Ειναι αυτοι που βλεπουμε στα εκπαιδευτικα να κατεβαζουν μια μαντρα σιηλλους που τα διπλοκαμπινα κατα 99% ημιαιμους. Οποιος βγει και ειναι πολλα καλος κρατουν τον για την παρεα τους, οσοι ειναι μετριοι προς καλη πωλουνται και οσοι δεν κανουν, "απελευθερωνονται " η' εκτελουνται !!!!!!virtualgreek έγραψε:kwnstantinos έγραψε:οχι φιλε μου δεν ειμαι εκτροφεας!
Συγνώμη που ρωτώ κιόλας, αλλά έβαλες αγγελίες για 6 σκύλους μέχρι τώρα. Από τον Α σκύλο διασταυρωμένο με τον Β, τον Γ διασταυρωμένο με τον Δ κλπ κλπ.
Εάν δεν είσαι εκτροφέας το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι μαζεύεις σκύλους από τα βουνά ή από τα καταφύγια σκύλων και μας τα πουλάς.
Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει?
Σ.
Δηλαδή και εδώ ισχύει η λαική ρήση "Εγώ στραβώνω και πουλώ, εσύ άμπλεπε και αγόραζε!"
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Παει γαντιvirtualgreek έγραψε:istriano έγραψε: Φιλε Σαββα αλλον ο εκτροφεας, αλλο ο πραχτης!!!!!! Αυτος ο "κλαδος" απασχολησης ειναι ευρεια διαδεδομενος στην Κυπρο!!!!!! Ειναι αυτοι που βλεπουμε στα εκπαιδευτικα να κατεβαζουν μια μαντρα σιηλλους που τα διπλοκαμπινα κατα 99% ημιαιμους. Οποιος βγει και ειναι πολλα καλος κρατουν τον για την παρεα τους, οσοι ειναι μετριοι προς καλη πωλουνται και οσοι δεν κανουν, "απελευθερωνονται " η' εκτελουνται !!!!!!
Δηλαδή και εδώ ισχύει η λαική ρήση "Εγώ στραβώνω και πουλώ, εσύ άμπλεπε και αγόραζε!"