Ξεκινιμένοι

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
kwnstantinos
Full Member

Re: ξεκινιμενοι

Δημοσίευση από kwnstantinos »

δεν ειμαι επαγγελματιας φιλε μου!εαν σασ ενοχλει πολυ ευχαριστως δεν 8α ξαναβαλω αγγελια!
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Φιλε απλα εχουμε ολοι πει να μην εκμεταλευομαστε το φορουμ.
kwnstantinos
Full Member

Δημοσίευση από kwnstantinos »

δεν εχει προβλημα φιλε μου!αφου σασ ενοχλει δεν 8α 3αναβαλω αγγελια!
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Φιλε δεν τηθετε θεμα ενοχλισης αλλα σεβσμου προς το χωρο που μας φυλοξενει.
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

HUNTER έγραψε:Φιλε δεν τηθετε θεμα ενοχλισης αλλα σεβσμου προς το χωρο που μας φυλοξενει.
Καλα φιλε ΗUNTER(δεν σε γνωριζω προσωπικα ουτε εσενα αλλα ουτε και τον κων/νο)αν εβαζε στης αγοραπωλησιες πλην επαγγελματιων θα ηταν οκ?
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

pai έγραψε:
HUNTER έγραψε:Φιλε δεν τηθετε θεμα ενοχλισης αλλα σεβσμου προς το χωρο που μας φυλοξενει.
Καλα φιλε ΗUNTER(δεν σε γνωριζω προσωπικα ουτε εσενα αλλα ουτε και τον κων/νο)αν εβαζε στης αγοραπωλησιες πλην επαγγελματιων θα ηταν οκ?

φιλε Παι η αγγελια ειναι ηδη στην ενοτητα αγοραπωλισιες πλην επαγγελματιων.

Μαλλον δεν εχεις διαβασει απο την αρχη την συζητηση.
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

HUNTER έγραψε:
pai έγραψε:

φιλε Παι η αγγελια ειναι ηδη στην ενοτητα αγοραπωλισιες πλην επαγγελματιων.

Μαλλον δεν εχεις διαβασει απο την αρχη την συζητηση.

SORRYYYYYY!!!!!! :lol: :lol:
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

virtualgreek έγραψε:
kwnstantinos έγραψε:οχι φιλε μου δεν ειμαι εκτροφεας!

Συγνώμη που ρωτώ κιόλας, αλλά έβαλες αγγελίες για 6 σκύλους μέχρι τώρα. Από τον Α σκύλο διασταυρωμένο με τον Β, τον Γ διασταυρωμένο με τον Δ κλπ κλπ.

Εάν δεν είσαι εκτροφέας το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι μαζεύεις σκύλους από τα βουνά ή από τα καταφύγια σκύλων και μας τα πουλάς.

Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει?
Σ.
Φιλε Σαββα αλλον ο εκτροφεας, αλλο ο πραχτης!!!!!! Αυτος ο "κλαδος" απασχολησης ειναι ευρεια διαδεδομενος στην Κυπρο!!!!!! Ειναι αυτοι που βλεπουμε στα εκπαιδευτικα να κατεβαζουν μια μαντρα σιηλλους που τα διπλοκαμπινα κατα 99% ημιαιμους. Οποιος βγει και ειναι πολλα καλος κρατουν τον για την παρεα τους, οσοι ειναι μετριοι προς καλη πωλουνται και οσοι δεν κανουν, "απελευθερωνονται " η' εκτελουνται !!!!!!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

istriano έγραψε:
virtualgreek έγραψε:
kwnstantinos έγραψε:οχι φιλε μου δεν ειμαι εκτροφεας!

Συγνώμη που ρωτώ κιόλας, αλλά έβαλες αγγελίες για 6 σκύλους μέχρι τώρα. Από τον Α σκύλο διασταυρωμένο με τον Β, τον Γ διασταυρωμένο με τον Δ κλπ κλπ.

Εάν δεν είσαι εκτροφέας το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι μαζεύεις σκύλους από τα βουνά ή από τα καταφύγια σκύλων και μας τα πουλάς.

Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει?
Σ.
Φιλε Σαββα αλλον ο εκτροφεας, αλλο ο πραχτης!!!!!! Αυτος ο "κλαδος" απασχολησης ειναι ευρεια διαδεδομενος στην Κυπρο!!!!!! Ειναι αυτοι που βλεπουμε στα εκπαιδευτικα να κατεβαζουν μια μαντρα σιηλλους που τα διπλοκαμπινα κατα 99% ημιαιμους. Οποιος βγει και ειναι πολλα καλος κρατουν τον για την παρεα τους, οσοι ειναι μετριοι προς καλη πωλουνται και οσοι δεν κανουν, "απελευθερωνονται " η' εκτελουνται !!!!!!

Δηλαδή και εδώ ισχύει η λαική ρήση "Εγώ στραβώνω και πουλώ, εσύ άμπλεπε και αγόραζε!"
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

virtualgreek έγραψε:
istriano έγραψε: Φιλε Σαββα αλλον ο εκτροφεας, αλλο ο πραχτης!!!!!! Αυτος ο "κλαδος" απασχολησης ειναι ευρεια διαδεδομενος στην Κυπρο!!!!!! Ειναι αυτοι που βλεπουμε στα εκπαιδευτικα να κατεβαζουν μια μαντρα σιηλλους που τα διπλοκαμπινα κατα 99% ημιαιμους. Οποιος βγει και ειναι πολλα καλος κρατουν τον για την παρεα τους, οσοι ειναι μετριοι προς καλη πωλουνται και οσοι δεν κανουν, "απελευθερωνονται " η' εκτελουνται !!!!!!

Δηλαδή και εδώ ισχύει η λαική ρήση "Εγώ στραβώνω και πουλώ, εσύ άμπλεπε και αγόραζε!"
Παει γαντι :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”